Cenap Serdar

Cenap Serdar

Horon'a Az Kaldı

Trabzonspor için bundan sonra yazılacak, çizilecek ve konuşulacak hiçbir şey kalmadı ve neye mal olacaksa olsun, bu takım şampiyon olmak zorunda geri dönüş yok artık.

Fenerbahçe-Gaziantep maçında yaşanan çirkinlikleri hep birlikte izlemedik mi? Fenerbahçe Başkanı ve Yönetim kurulundan bazı üyeler dahil herkesin sahanın içerisinde ne işi vardı acaba, bunun sonucunda sahalarını kapatabilecek mi Federasyon merak ediyorum doğrusu,  Pazar gecesi TV’lerde yayınlanan spor programlarında Trabzonspor’a ve bundan sonra oynayacağı takımlara,  yapılan saldırılar yenilir yutulur cinsten miydi acaba, yok efendim Bursa top oynamamış yok efendim Gaziantep bu olaylardan sonra maçı Trabzon’a verirmiş, bunlar konuşulanlardan sadece devede tırnak olanı, bu tartışmaların detayına inildiğinde ve incelendiğinde ne kadar büyük provokasyon olduğunu herkes görecek, bende diyorum ki  Yok efendim yok, Trabzon’un kimseye ihtiyacı yok bundan sonra, ne olursa olsun delikanlıca dürüstçe bileğinin hakkıyla çıkıp oynayıp yenecek tüm rakiplerini, bu takımın tek ilacı o büyük taraftarı o da bu hafta itibarıyla ne kadar büyük olduğunu ve gücünü  gösterdi zaten.

17 Nisan 2011 Pazar gecesi yapılan spor programları; ''Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair  6222 sayılı Kanunda yer alan ; “Spor müsabakalarının güvenlik veya düzenini bozabilecek ya da sporda şiddeti teşvik edecek şekilde basın ve yayın yoluyla açıklamada bulunan kişilere 5 bin TL'den 50 bin TL'ye kadar idari para cezası verilecek” hususlar kapsamında yetkililer tarafından incelensin ve ilgili kanunda yer alan hususları içerip içermediğini araştırsınlar bakalım önlerine ne çıkacak. 



Bundan sonra oynayacağımız maçlarda taraftar olarak tahriklere kapılmayalım, son gücümüze kadar yönetimi, takımı ve teknik ekibi destekleyelim, kendini bir şey sanan bazı spor yazarlarına gözlerimizi kapayalım, kulaklarımızı tıkayalım zamanı gelince onlara  gerekli cevabı katmerli veririz ama şimdi değil, şimdi top yekün birlik olma ve dayanışma zamanı, hazırlıkları yapın şehri süsleyin, kemençeleri, davulları ve tulumları çıkarın çükü HORON vaktine sadece 450 dakika kaldı.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR