Cenap Serdar

Cenap Serdar

Futbolun Adaleti

Ulusal medya ve özellikle LİG TV yorumcuları bas bas bağırıyor “Trabzonspor bu hafta ve gelecek hafta çok önemli iki maç oynayacak (Eskişehir-Gaziantep maçları)  bu iki maç sonrasında eğer kazanırsa şampiyon olur” neden böyle yaptıklarının sonucunu Eskişehir maçında anladık.

Eskişehir maçının hafta içi yapılan bu tür programlarda ön plana çıkartılması bu maçın zor geçeceği gerçeğini ortaya koymuştu. Eskişehirli futbolcuların şampiyonluğa oynayan bir takımın sporcuları gibi nasıl savaştıklarını gördük helal olsun ne diyebiliriz ki ayrıca, futbolculuk dönemi sırasında hatırladığım kadarıyla tüm takımlardan gönderilen ve Trabzonspor tarafından transfer edilerek onara edilen Bülent UYGUN’un da maç sırasındaki hırslı tutumu ve maçın berabere bitmesi için vermiş olduğu çaba muhteşemdi seni de tebrik ediyoruz hocam!!!

Hafta içi gelişmelerden Trabzonsporlu futbolcular da nasibini almışlar ki, saha içerisinde anlamsız yorgunluk belirtileri  telaşa dönüşünce puan kaybetmek kaçınılmaz oldu. Yinede ellerinden geleni yaptılar olmayınca bazen olmuyor gol olmuyor, buna da ne derseniz deyin ancak sakın ola ki bu takımı desteklemekten vazgeçmeyin. Çünkü bu takımın sporcuları hiçbir destek almadan onur ve şerefleriyle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar bunun aksini düşünenler varsa kırık kafalar ve burunlarla nasıl top oynanır diye sorarım.

Eskişehir maçının hakemi Bülent YILDIRIM ne hikmetse maça ilavelerde çok cimri davrandı, beş futbolcu değişiyor ve en az dört beş sakatlık yaşanıyor verdiği uzatma sadece dört dakika, bir hafta önce Fenerbahçe-Gaziantep maçına bakarak biraz ayıp etmedin mi ey YILDIRIM!

Burak YILMAZ’ın attığı gol dünyanın neresine giderseniz gidin Tanzanya’ya bile gitseniz gol derler yani çok temiz bir gol, rakip sporcu topa hamle yaparken ayağı kayıyor ve topu ıskalayarak kendini yerde buluyor, Burak’ın uzaktan yakından hiçbir teması yok, buna faul deniyor. Aslında çok haklısın sayın YILDIRIM anlıyoruz ki sende baskı altında olduğunu hissediyorsun e o zaman ne olacak bu ligin hali bence siz MHK olarak bir karar alın ilan edin Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu bu işin stresinden de yükünden de kurtarın bizi.

LİG TV de Cuma akşamı yayınlanan DEPAR adlı programda yorumcu olarak ünlü eski futbolcular var, bunlar Burak YILMAZ’ın sayılmayan golü için akıl almaz mantıklarla olaya yaklaşarak pozisyonun faul olduğu görüşünde birleşiyorlar, sadece içlerindeki bayan; Rakip sporcuya hiçbir temasın olmadığını söyleyince, stüdyoda buz gibi bir hava esiyor bir anda, yani dört şöhretli yorumcunun yüreği bir bayanın ki kadar mert ve cesur olamıyor, pozisyona temiz gol diyemiyorlar acaba kendileri bu pozisyonda olsalardı ne olurdu diye soruyorum, hangisi olursa olsun itiraz edip dışarı atılırlardı bundan eminim.

Bu lig bu şekilde nasıl ve nereye kadar gidecek bilinmez ancak, kesin olan bir şey var o da yayıncı kuruluştan tutunda MHK ve bir çok kesim Fenerbahçe’nin şampiyon olması için uğraşıyor, Trabzonspor’un bu anlamda onlarla uğraşması çok zor, türlü entrikalarla şampiyon olunacaksa böyle şampiyonluk olmaz olsun.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR