Cenap Serdar

Cenap Serdar

Durduramazsınız!

Ne yaparsanız yapın, hangi yola başvurursanız vurun, arkanıza Federasyonun tüm birimlerini de alsanız, YILDIRIM’da olsanız bu Trabzonspor’u durdurmazsınız.

Ne yazık ki bundan sonra yani sezon sonuna kadar Trabzonspor’un tüm maçları sıkıntılı geçecek, çünkü şampiyonluğa oynayan rakip takım böyle istiyor ve işleme çoktan kondu bile operasyon devam ediyor, örnek mi bunu Gençler birliği maçında çok iyi gözlemledik. Maçın hakemi Bülent YILDIRIM Trabzonspor ataklarını verdiği çok ince ve akıl dolu kararlarla öyle kesti ki,  sahadaki taraftar adeta çıldırdı bu kararlarla, aslında istediklerinin bir kısmı da zaten bu, taraftar olay çıkarsın Trabzonspor ceza alsın vay be, YILDIRIM Trabzonspor’u durdurmak için her şeyi yaptı, belli ki taşıdığı YILDIRIM soyadı onu çok duygusallaştırmış ve etkilemiş görüntü bu, gerçekten çok yazık oluyor ülke futboluna, böyle çirkin oyunlarla bir yere varamazsınız, olan Ülke futboluna olur, Futbola zarar verirseniz bundan sizlerde çok etkilenirsiniz bunu sakın unutmayın.

Gençler birliği futbolcularını oynadıkları cesur ve güzel futboldan dolayı kutlamak gerekir. Bu taktiği ve aşırı cesareti onlara iki hafta önce Fenerbahçeli yöneticiler açıklamaları ile vermişlerdi zaten, bende futbolcu olsaydım aynı hırs ve azimle sahaya çıkar futbolumu oynardım. Bu maçın zor geçeceğini ve Gençler birliğinin bazı futbolcularının ekstra motive olacaklarını yazmıştım.  Maçta bunu çıplakla gözle çok iyi gördük. Tabi ki iyi oynadıkları için kesinlikle suçlamamak lazım ancak, Fenerbahçe yöneticilerinin açıklamalarını her iki takım futbolcuları da bildiklerinden maçın devre arasında soyunma odasına giderken aralarında uygun olmayan konuşmalar geçmiş, bu bence çok doğaldır ve bunların tek sorumlusu Fenerbahçeli yöneticilerin sorumsuzca açıklamalarıdır. Fenerbahçe yönetimi bundan sonraki maçlarında da bu taktiği Trabzonspor’a karşı yapacak, yani  Trabzonspor’un oynayacağı takımları ateşlemek için sürekli Kara Propaganda yapacak ta ki Trabzonspor şampiyonluktan uzaklaşıncaya kadar, buna Futbol Federasyonu ve MHK belki hiç ses çıkarmaz,  destekçi de olurlar ancak cenab-ı Allahı nasıl kandırırlar (HAŞA) onu bilemem, çünkü Allahın adaleti mutlaka doğru zaman ve yerde mutlaka tecelli edecektir.

Gençler birliği maçında hatalı gol yemesine rağmen maçtan kopmayıp kalesinde devleşen Tolga olmak üzere tüm futbolcuları kutlamak gerekir. Helal olsun sizlere her türlü saha içi ve dışı olaylara ve entrikalar bakmadan ve hakeme takılı kalmadan, oyunun sonuna kadar göstermiş olduğunuz kazanma hırsı ve çabanız muhteşemdi, inanıyorum ki tüm Trabzon şehri ve taraftarı sizlerin yanında sizlerle gurur duyuyordur.

Bizleri Ankara’nın soğuk, yağmurlu havasına mahkum etmeyip ısıttığınız için, bir kez daha Teşekkürler GÜNEŞ’in ASLANLARI.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR