Cenap Serdar

Cenap Serdar

Çılgın Trabzonlular

Bugün 19 Şubat 2011, Ankara Atatürk Kültür Merkezinin önünde korkunç bir trafik yoğunluğu yaşanıyor, polis Kültür Merkezine çıkan tüm yolları kesmiş ancak, yinede yolların açılmasını isteyen şoförler polise direniyorlar hem de ne direnme amaç ne; Kültür merkezinde gerçekleştirilen “Her yönüyle Trabzon Etkinlikler” proğramlarına girebilmek, Trabzon’un o muhteşem kültürünü yaşayabilmek.

Her neyse bende bir müddet uğraştıktan sonra güç bela bina içerisine girebildim. Keşke girmez olsaydım demeyeceğim çünkü bu mahşeri kalabalıkta, insanların diyorum bunlar arasında Ülkemin her yöresinden kişiler de var, onların kurulu stantlara, Trabzonun coğrafyasına, kültürüne ve Trabzon’un muhteşem yemek ürünlerinin bulunduğu bölümlere olan ilgileri görülmeye değerdi, yani Kültür Sarayında yer yerinden oynuyor, vatandaş akın akın hücum ediyor, yok böyle bir şey, gören bu Trabzonlu’lar gerçekten çılgın demekten kendilerini alamıyorlar.

Yaşlı, genç, çocuk yani Ankara’da yaşayan ne kadar Trabzonlu varsa bu gün panayır yerine çevirmiş Ankara’nın Kültür Merkezini Bayram ediyor Trabzonlu, bu organizasyonu düzenleyenlere, emeği geçenlere helal olsun bir şehir ancak bu kadar ön plana çıkartılabilir ve bir şehir halkı ancak istenildiğinde bu kadar birbirine kenetlenebilir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR