Cenap Serdar

Cenap Serdar

BJK'nın Schuster'i ve TS

                        

Beşiktaş Konya spor ile oynadığı ve berabere kaldığı maçta kulübede oturan ve tabiri caizse vurdum duymaz tavırlarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü   SCHUSTER, puan kaybettiği her maçtan sonra rakip takımlara saldırmayı adet haline getirdi. Sivri açıklamalarıyla Konya’nın kendi halinde mütevazi hocası Ziya DOĞAN’ı bile çıldırtma aşamasına getiren ve rakip takımların Futbolunu küçümseyerek kendi mağlubiyetine kılıf hazırlama amacını güden SCHUSTER, Türk insanının Futbol bilgisi ile dalga geçecek kadar cüretkar tavırlar sergilemektedir. Ancak kulübede maçı takip ederken zaman zaman şekerlemeler yapan ve takımının attığı ya da yediği golde tepkisiz kalan bir Teknik Direktörün, çalıştırdığı Futbol Kulübüne ve taraftarına ne kadar saygı göstereceği manidardır. Bence SCHUSTER  tazminat almak için kovulmanın yollarını araştırmakta bunun için söylemleri ile bu gidişatı hızlandırmaya çalışmaktadır. Bu arada Beşiktaş Başkanı sayın DEMİRÖREN, Futbol cahili SCHUSTER’in tuzağına düşmez umarım, keza ne Beşiktaş kulübü ne de Türk insanı  bu şahsın saçmalıklarına katlanacak kadar aciz değildir. Merak ediyorum acaba bu tür açıklamaları bir Türk hoca yapsa ne olurdu, sanırım hemen infaz edilirdi.

                             TRABZON TARAFTARI, AMAN DİKKAT!

Trabzonspor çok zorlu geçen maç sonucu Eskişehir ile berabere kaldı, hiç kimsenin beklemediği bu sonuç belki tüm camiada soğuk duş etkisi yaratmış olabilir, ancak çok uzun lig maratonunda bu tür kazaların olabileceği unutulmamalıdır. Bazen bu kazalar olacak ki gerçekleri görüp yeniden kazaların olmaması için ciddi önlemlerin alınması gerekir. Bu nedenle özellikle oyunun ikinci yarısında muhteşem oynayan takımın bu hafta yapılacak Gaziantep maçında çok güzel oynayıp farklı kazanacağını düşünüyorum. Öyle bir-iki maç kaybetmekle hemen karamsarlığa kapılıp küsmek yerine, mümkünse bu hafta içerisinde taraftarlar takımın tüm antrenmanlarını takip edip, sonuna kadar onların yanında olduklarının güvencesini versinler. Eskişehir maçı sonrası “Gerçek taraftar alınan kötü sonuçlarda ortaya çıkar” misaline uygun olarak, Trabzon taraftarı da Eskişehir maçında sergilemiş olduğu olumlu tezahüratlar ile takıma moral vermiş ve sınıfı geçmiştir. Helal olsun sizlere ne diyebilirim ki nerelerden neye geldik, bu şekilde devam edersek önümüzde kimse duramaz benden söylemesi.    

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR