Cenap Serdar

Cenap Serdar

Beşiktaş'ın TRT'si

Trabzonspor’un şampiyon olacağını anlayan malum güçler ikinci yarı itibarıyla gerek yazılı gerekse görsel basın vasıtasıyla saldırılarına başladılar. İstedikleri kadar hoplasınlar zıplasınlar, sonunda gülen taraf kesinlikle Trabzonspor olacak ve bunu hep birlikte göreceğiz.

Beşiktaş ile yapılan kupa maçının özellikle ikinci yarısında iyi oynayan Trabzonspor’u maalesef siyah-beyaz formayı sırtlarına geçiren hakem üçlüsü durdurdu. Yazıklar olsun birde sen Avrupa’da cesaretli maç yöneteceksin öylemi sayın Cüneyt ÇAKIR , hadi oradan be,

Maçı yayınlayan TRT ise yorumcu olarak programa aldığı Sergen YALÇIN isimli bir şahıs ile! sürekli Beşiktaş’ın borazanlığını yaparak, ekran başındaki Trabzonspor taraftarlarını adeta çıldırttılar. Üstelik bu olay devletin televizyonu TRT de oluyor. Neredesin sayın İbrahim ŞAHİN ben sizi adil , dürüst ve mert bir kişi olarak tanırım. Umarım bu maç kasetini izler ne demek istediğimi anlar ve o iki şahıs hakkında gerekeni yapıp TRT’nin bir grubun değil Türkiye’nin televizyon kanalı olduğu gerçeğini ortaya koyarsınız.

Bir sözümde Türkiye’nin en büyük, en delikanlı, en mütevazi Trabzon taraftarına ; Beşiktaş maçında yapılanların belki çok daha fazlası Fenerbahçe maçı olmak üzere diğer maçlarda da cereyan edecektir. Sizler sadece inanın, bu takım ligde özellikle üç büyük denen takımları yenip perişan eder ve şampiyon olur. Bu kadar eksikle sözde büyük Beşiktaş’ın ne hallere düştüğünü hep birlikte görmedik mi? İnanın ve takımınıza iyi günde kötü günde de sahip çıkın, bu zorlu yolculukta tüm Trabzon’un, Trabzon taraftarının birleşmeye dayanışmaya ihtiyacı var. Yapılan provokasyonlara, zehir zemberek eleştirilere sadece gülüp geçin, geçinki bunları sizlere yapanlar, sizden yiyecek bir şeyler bulamayınca birbirlerini yesinler.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR