Cenap Serdar

Cenap Serdar

Avcı'yı yakında avlarlar

Ne hikmetse A Milli Futbol Takımının başına geçenler bir anda diktatörlüklerini ilan ediveriyorlar, ne  Federasyonu ne de kulüpleri takıyorlar istedikleri gibi asıp kesiyorlar,bunun  son örneği de Abdullah AVCI-Okan BURUK ikilisi, çift başlı yönettikleri  Milli takıma yapmış oldukları Futbolcu seçimlerinde taraflılıklarını açıkça ortaya koymuşlardır.

A.AVCI; Selçuk’u hangi amaç ve kafayla sahaya sürmediyse aynı kafa yapısı kaleci Onur’da da devam etmiştir.

Hıncal ULUÇ, 11.09.2012  tarihinde A.AVCI ve O.BURUK HAKKINDA yapmış olduğu açıklamalarda;

-Abdullah AVCI  fevkalade, Okan'ın etkisinde... Okan sadece Emre'yi takıma koyup, kaptan yapmıyor, kankası Emre'yle, fikir birliği de yapıp, bir takım insanların oynaması ya da oynamaması konusunda Abdullah Avcı'ya empozede bulunuyor.

-Senin elinde orta sahada oyun kurucu adam olmaz, mecbur kalırsın Arda'yı oynatırsın, tamam. Ama Nuri kenarda otururken, Selçuk İnan kenarda otururken sen ısrarla ve inatla Emre'yi de oynatırken dördüncü Adam Arda'yı orta sahada oynatırsan, bu nasıl bir yanlıştır?

-Abdullah Avcı'nın Hollanda maçında yaptığı yanlışları Abdullah Avcı değil, Büyükşehir Belediyespor'un 13-15 yaş hocası yapmaz.

-Biz bu şeyi Oğuz Çetin'in yardımcılık yaptığı takımlarda yaşadık. Onun zamanında da iki başlıydı takım.

-Oğuz Çetin arkada teknik direktörü yönetirdi. Abdullah Avcı 'yı da Okan yönetiyor. O zaman federasyon karar versin ya Okan olsun ya Abdullah Avcı! Bir takımda iki baş olmaz. Hiçbir takımda iki baş olmaz.

Bir maçı, maçtan önce kafanda oynamak istiyorsan o kafa senin kafan olmalı. Bülent'in kafası ile Hıncal'ın kafası maçı oynayamaz bir arada.

- Ben bu takımın başına geldim. Yepyeni bir takım yapacağım. Bu takımın altında da Abdullah Avcı imzası var' diyen adam Emre'yi kaptan yaparak sahaya takım çıkarmaz. Bu kadar basit. 'Ben Abdullah Avcı 'nın takımını yapıyorum' deyip Hiddink ve Okan'ın kaptanıyla işe başlarsan kimseyi inandıramazsın arkadaş... geçeceksin!.. hususlarını dile getirmiş ancak kimse oralı olmamıştı. Şimdi gelinen günde sayın ULUÇ’un ne kadar haklı olduğu ortaya çıkmıştır.

A.AVCI ve ekibine  Milli Takım gömleği fazlaca bol gelmiştir.

Milli takım seçme kriterlerindeki ayak oyunları ve  Milli Takım kamplarında futbolcular arasında yaşanan olaylar gösteriyor ki  Teknik kadro bu işi başaramıyor, yüzüne gözüne bulaştırıyor. Bu kafayla başarı hayalden öteye geçemez bu şekilde devam etmesi halinde, ortada ne Milliler  ne de Takım kalır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR