Cenap Serdar

Cenap Serdar

Arslan Yürekliler

İşte Trabzonspor,  Manisa spor karşısında kazanma hırsı ile dolu muhteşem bir takım, iyi oynamış kötü oynamış hiç önemli değil, bu saatten sonra önemli olan üç puan, sahada ayak basmadık yer bırakmayan cesur yürekler bu galibiyetle rakiplerine gözdağı taraftarına ise büyük mutluluk yaşattı, sizleri dünyaya getiren anne babalarınızdan Allah razı olsun bizlere büyük gururlar yaşatıyorsunuz.

Trabzon’un tüm Futbolcuları son derece centilmen ve beyefendi, onların bu sınırlarını zorlayan rakip takım taraftarlarına karşı tavırlarını herkes izledi, rakip takımın taraftarları küfretti, hakaret edip saha içerisine attıkları maddelere Trabzonlu futbolcular gülerek geçtiler, aşırı hiçbir tepkide bulunmadılar. Ancak Selçuk’a yapılan küfürler çok yanlıştı bunu hiçbir vicdan kabul edemez, amacı yaptığı işten para kazanmak olan ve giderken kulübüne para kazandırmış olan bir futbolcuya bu şekilde davranmak sanırım, ilkel geri kalmış ülkelerde olur.

Selçuk için ligin ilk yarısının bitimine yakın ortaya bir yığın dedikodular çıkartıp attılar, ancak Selçuk bunların hiç birine cevap vermeyip tüm enerjisini, alın terini takımı için döktü ve Türk futboluna faydalı olabilmek için de her türlü baskıya rağmen azminden bir şey kaybetmedi. Selçuk kardeşim sana yapılan küfürlerin hepsi bana gelsin, inanıyorum ki seni seven tüm Trabzon taraftarı da benimle aynı görüştedir ve göreceksin ki bu hafta oynanacak Kayseri maçında seni seven Trabzon taraftarı sahaya çıktığında sana gereken sevgi ve saygısını gösterecektir. Çünkü sen sadece Trabzon’un değil bütün Ülkenin en beyefendi, en delikanlı, en cesur futbolcususun bu ülkenin sana ve senin gibi futbolculara ihtiyacı vardır.Kim ne derse desin çıktığın yolda yürümene devam et, ayağının takıldığı yerde sana destek verecek arkanda yığınların olduğu bir taraftar gurubu göreceksin.

Trabzon taraftarı, bu hafta oynanacak olan Kayseri spor maçında umarım bu cesur yüreklerin verdiği hediye karşılığında Hüseyin Avni Aker stadyumunu tıka basa doldurup, takımına olan desteği verirler.

 

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR