Tuncay Lakot

Tuncay Lakot

Ankara'da Trabzon Fırtınası

Ankara’da düzenlenen Trabzon günlerini başarı ile tamamladık.

Haber61.Net Ankara’da yine gündemi belirleyerek Türkiye’nin en büyük Bölgesel haber sitesi olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış olduk. Doğru tarafsız, objektif ve çalıp çırpmadan gerçekleştirdiğimiz haberlerle tek olduğumuzu yine kanıtladık.

Haber61.Net ekip arkadaşlarıma da gösterdikleri özverili davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum.

Diğer organizasyonların aksine bu organizasyon devlet erkânı tarafından düzenlenmesi Trabzon yöresinin haricinde başka yörelerin stantlarını görmememize neden oldu.

Trabzon günlerinin açılış organizasyonunun öncesinde alanları tek tek inceleyen ve bu konuda çok titiz davranış sergileyen Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuz beyi gerçekten kutlamak gerek.

Bütün stantları tek tek gezerek eksiklerini sorunlarını yerinde dinledi ve talimatlarıyla sorunları minimize etti. Onu görenler Trabzon Valisi değil de sanki bu organizasyonun operasyon müdürü olarak görevlendirilmiş yorumları bile oldu.

Bir teşekkür de Trabzon İl Kültür Müdürü Ali Ayvazoğlu ve bu organizasyonda gelen bütün firmalarla tek tek ilgilenen konaklamasından ulaşımına ve AKM içindeki bütün sorunlarla yerinden ilgilenip çözüm bulan Trabzon Turizm Kültür Müdürlüğü Şefi Hasan Hacıahmetoğlu’na dişini tırnağına takarak çalıştı ve anlının akıyla bence bu organizasyonu yerine getirdi.

Evet İlk olması hasebiyle ufak tefek sorunlar olmadı değil. Bizim insanımız her şeyi kusursuz istediği için böyle aksaklıkların olması gayet normal.

Bundan sonraki gerçekleşecek Trabzon günlerinin kusursuz geçmesi hataların minimize edilmesi dileğiyle bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR