Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

Adaleti arayanların YILDIRIM’ları !..

 TFF Başkanı olmuşsun ama şikenin üstünü örtmüşsün.
Yaşın kemale ermiş ama , şikeyi ortadan kaldıracağına savunur duruma gelmişsin.
Hak, Hukuk, Yargıtay kararını tanımamışsın. 3 Temmuz sendromunu yaratmışsın.
Türk futbolunu bugünkü duruma getirmişsin, ayaklarının üzerinde dursaydın şimdi Kral’dın, tüpçü de olamadın. Unutmayın Kuruma değil, kişilere cezayı vereceksiniz. Fenerbahçe’ye öyle yapmıştınız değil mi ?
Anlaşıldı , sen bu takımın kupasını ve şampiyonluğunu vermek için, yoksa 30 Mart sonrasını mı bekliyorsun YILDIRIM Demirören ?
*
Trabzonspor camiasının azılı düşmanı artık Fenerbahçe’dir. Ta ki başındaki adam, tutuklanması ve 30 ay daha yatması  gerekirken elini kolunu sallayarak dolaşan, ilginçtir hala daha dışarıda gezen adam. Sen de 30 Martı bekle , sonrası malum.
Sen yönetici de olan avukatınla beraber o kulüpten ve Türk futbolundan defolup gitmediğiniz sürece, Trabzonspor için Fenerbahçe tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını çalan ve rüşveti alan ve  verendir Aziz  YILDIRIM!..
*
Kısa zamanda Ankara’da devlet memurluğunda kademen ve oturduğun makam yükseldi. Sanırım sahada iyi düdükler çalmışsın. 0-0 ‘lık Eskişehirspor-Trabzonspor maçın hafızalarda.. Trabzon –Fenerbahçe maçını 6 kez yönettin, 6’sında da sahadan Fener galip ayrıldı. İddialar çok vahim, konuşulanlar şöyle, sen  tetikçi misin Bülent YILDIRIM ?
*
Son yazıma bakın,  yazmıştım ‘’ 12 Numaralı adam!.. ‘’ okumadı iseniz, alttadır bir zahmet okuyun. Trabzon-Fener maçı öncesi, ne yazmışsam çıktı. Gerçi kahin olmaya da gerek yok. Kaleci Volkan sahada, yardımcı antrenörü İsmail  kenarda, hakem Bülent ortada iyi oynadılar.
Senaryo tahmin edildiği gibi bitti. Kapalı, Maraton ve Vira grubu taraftarlık görevlerini yaptıkları için bir alkış. Trabzonspor’un diğer her iki kale arkasında toplasan sahaya yabancı cisim atanları sayısı 80 kişiyi geçmez. Oltaya geldiler, tuzağa düştüler. Takımlarına ve şehirlerine en büyük kötülüğü yaptılar. Dilerim ; maçı tatil ettirmeye çalışan sizler, bir daha o tribünlerde maç seyretmeniz  nasip olmaz.
*
Karşılaşma devam etse Trabzon kesin 1-1’ i yakalayacak. Hami hoca elindeki mevcut kadroyla en iyi 11’le çıkmıştı. Zokora ile Malouda denilen iki cazcı kardeşe forma vermemesi tam isabetti.
Orta hakem denilen zavallı , maçın ilk yarısının bitimine 1 dk kala, durumu idare edip devreyi yapsa, devre arasında sular durulacak, millet biraz sakinleşecek. Belki de olaylar buraya kadar gelmeyecekti. Önemli olan niyet, niyetin adı art niyet olursa, böyle olur beyzade Bülent!..
*
Fenerbahçe kalecisi küfürbaz Volkan, takım arkadaşın Emre Belezoğlu’ndan aldığın Süper Ligin en ahlaksız , provokatör futbolcusu unvanını başarıyla yerine getirdin. Yazıklar olsun senin gibi Karadenizliye. Bir de Ardanuçlu olacaksın. Sanırım sen Ardanuçluların tek yüz karasısın. 2-3 yıl daha oynarsın sonra aramızdasın. Bu insanlar yaptıklarını unutacak mı sanıyorsun ?
Yardımcı antrenör  İsmail Kartal, Nam–ı diğer Arap İsmail, Arap olmana gerek yok zaten yüzün – g..tün  bir olmuş. Yıllardır gözlüyorum seni, insanlığını ve centilmenliğini yine soyunma odasında bırakmışsın.
*
Rıdvan Dilmen, ben de Aziz Yıldırım sayesinde  NTV de çalışıp, binlerce doları aylık maaş olarak alsam, yine de senin gibi yapamam. Kendisini İtalya’da , Trabzonlu ünlü bir teknik adamın  okuttuğunu bildiğim Güntekin Onay’la vermişsiniz kafa kafaya, bir de maç sonrası görüntülere isyan edip programı kapatıyorsun. Demagoji yapıyorsun, seni gidi şeytannnnnn!..
*
Şimdi ne olacak ? Futbol Disiplin Talimatı’nın 19.maddesinin 4.fıkrası gerçekleşirse iyi, olmazsa Trabzonspor 3-0 hükmen mağlup sayılacak ve büyük bir ihtimalle  sahasında kalan 4 maçı sadece bayan ve çocuk taraftarlarıyla oynayacak. Saha içine yabancı cisim atıp ilk yarıda oyunun 5 kez durmasını sağlayıp rakibine avantaj sağlayanlara yazıyorum. Siz de şimdi gidin kahvehanede maçlarınızı seyredin, yeriniz tam orası.
*
Trabzon Valisi Abdi Celil Öz, sanırım sizde bir daha  Fenerbahçe maçından önce yapacağınız bir açıklamada , Amasya’da değil Trabzon’da olduğunuzu hatırlarsınız.
Trabzonsporlu taraftarlarla, Polis arasındaki kavgayı inanın üzülerek izledik. Aynı gece yarısı saatlerinde A.Ç ve A.K adlı başka şehirden getirilmiş 2 çevik kuvvet Fenerbahçeli polis memurunun, bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştıkları fotolarının altına yazdıkları ‘’ Milliyetçi geçinen şerefsiz Trabzonlular ‘’ cümlesini, sanırım Emniyet Genel Müdürlüğü bir değerlendirmeye alacaktır.
*
Trabzonspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kuruluna gelince , bu sayfadaki  son yazımda  yazmıştım, yine yazıyorum. Arkadaşız, dostuz ama bu iş başka, bizlere , kulübe, camiaya ve kendinize bir iyilik yapın. Ortalarda yönetim, mönetim kalmamış, görüyoruz. İçinizde olan biteni de biliyoruz. Nisan ayında, Mayıs ayı içerisinde yapılmak üzere olağan üstü kongre kararını alın. Alın da, biz de size alkış tutalım. Yoksa bir daha ki isyan size olabilir.
Çünkü ; Adaletin olmadığı yerde,her zaman anarşi olur.
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR