Erhan Eroğlu

Erhan Eroğlu

Bu yerel seçimlerde her şey muhteşem olacak!

Yerel seçimler öncesinde partilerin aday adayları ve bazı partilerin adayları belli oldu. 31 Mart 2019 biraz çetin geçecek, öyle görünüyor.

Mevcut belediye başkanlarının bazıları diken üstünde, partisinin kendisini aday göstermemesi durumunda yapacak olduğu hamleleri planlıyor.

Muhtarların Külliye’ye davet edilmesinden sonra artık muhtarlık da son derece önem kazandı, mahallelerde en az 4-5 muhtar adayı görüyoruz. Pankartlar, afişler, broşürler, araç giydirmeler, toplu mesajlar ve daha neler neler…

İnsanlarımız hizmet aşkından yanıp tutuşuyor, ilimize, ilçelerimize, mahallelerimize, köylerimize daha çok hizmet getirebilmek için tabi ki bu telaş!!!

Başka ne sandınız?

Her seçim öncesinde gençler geleceğimiz, gençlere güvenelim denildiği için aday adaylarımız ya da adaylarımızın büyük bir kısmı tabi ki gençlerden oluşuyor.

En çok kadın aday adayı da bu yıl çıktı zaten hatta birçok ilçemizde kadınlarımız aday olarak gösterilecek.

Aday adayları sahalarda tamamen yapacak oldukları projeleri konuşuyor. Kültürden, sanattan, ekonomiden, turizmden ve insanlıktan bahsediyor. Kavga, gürültü, patırtı, tehdit vs bunlar tarih oldu!!!

Vatandaşın işi bu seçim çok ama çok zor.

Bu kadar vizyonlu, bu kadar projeli, bu kadar ilini ilçesini, mahallesini düşünen adaylar arasından nasıl doğru kişiyi seçecek inanın düşünemiyorum…

Gerçi kimi seçerse seçsin, giden geleni, gelen de gideni aratmayacaktır!

Vay be… Ne ara böyle medeni bir toplum olduk…

Oysa eskiden gelecekten bir haber aday adayları çıkardı. Parası vardı parti aday gösterirdi, sülalesi genişti parti aday gösterirdi, kulislerini sağlam yapardı parti aday gösterirdi. Çok şükür ki atlattık bu zor zamanları…

Artık şehri yönetecek kişi zaman kaybı yaşamadan faaliyetlerine başlıyor çünkü yıllardır bu ilin köylerinde, mahallelerinde, ilçelerinde her satır toprağında yer almış. Sorunlar nedir, nasıl çözülür yaşadığı süre içerisinde her şeyi planlamış. Sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla halkın her kesimine ulaşmış istek ve ihtiyaçları belirlemiş. Şükür çok şükür…

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.