Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda yeni ay - 9 Aralık 2023

13 Aralık 2023 tarihinde Yay burcunun 20 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Yeni girişimlerin ve yeni oluşumların başladığı zamanı haber veren yeni ay zamanları, olumlu enerji salınımları ile canlılar üzerinde iyileştirici ve pozitif etki yaratır. Yeni ay, hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konularında yenilenme süreci başlatır. Burçlar kuşağında Yay burcunu temsil eden konular; akademik alan, hukuk, ticari şirketler, uluslararası konular, medya ve inançlarla ilişkilidir.

Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayın temelini; devlet, yönetim ve bürokrasi oluşturuyor. Girişim ve mücadelenin başladığını ön gören yeni ay fazı, yay konuları üzerinden sistematik bir akıl belirleyerek yeni psikolojik sürece geçileceğine vurgu yapıyor. Özellikle şirket ve yönetici konumunda olan kişilerle ilişkili maddi kaynakları ilgilendiren başlangıçlarda yanıltıcı aşamaya dikkat edilmesi gerektiğine de dikkat çekiyor. Psikolojik dönüşümün başladığı süreç de belli düzen içinde görüş ve fikir açısı belirleneceğini ve problemlere iyileştirici çözümler bulunacağı dönemin başladığını da gökyüzü ön görüyor.

Yay burcu yeni ay zamanları, büyük baş hayvan barınakları, yüksek yerlerde olan tarlalar ve seyahatlerle ilişkili konular öne çıkar.

Sağlıkla ilişkili olarak, uyluk ve kaba etlerle ilgili sorunlar, yüksel ateş ve spor kazalarında yaralanmalara dikkat edilmeli. Yay burcu yeni ay zamanları kalça kırıklarının risk oluşturduğu dönemlerdir.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YAY BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Hukuk, akademik alan, uluslararası konular, şirket ve medya. Bu konuların birisi ile ilişkili iseniz yeni oluşumlar başlıyor. Girişimlerinizden verim ve fayda göreceğiniz başlangıçlar sizi yeni psikolojik koşullara geçiriyor. Gelecek belirlediğiniz şu süreç de iyileştirici etkiler başlıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Banka işlemleriniz, nafaka, burs, eş geliri, ödemeler, mahkemeden elde edilen kazanç. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte mücadele ve emek gerektiren sürece giriyorsunuz. Size fayda sağlayacak gelişmeler başlıyor. Psikolojik olarak değişim zamanı.

YÜKSELEN İKİZLER: Ortaklıklarınız, ikili ilişkileriniz, eşinizin koşulları, danışmanlıklarınız (doktor, avukat, öğretmen, rehber) varsa davalarınız. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte kurmuş olduğunuz bağlantılar aydınlanıyor. Ortaklı alanda vermiş oluğunuz mücadeleden fayda sağlıyorsunuz. Psikolojik değişim başlıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Günlük iş temponuz, zorunlu işleriniz, beslenmeniz, sağlığınız varsa kiracı ve çalışanlarınız, evcil hayvanlarınız. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni gelişmeler başlıyor. Çalışma koşullarında fayda sağlıyor ve bereket buluyorsunuz. Şu sıralar hedeflerinizi tamamlama aşamasındasınız.

YÜKSELEN ASLANLAR: Yatırımlarınız, yeteneklerinizin içeriğini ilgilendiren gelişmeler, ek gelir, spor, hobi, aşk ve özel hayatınız varsa çocuklarınızın şartları. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni oluşumlar başlıyor. Hedeflerinize yönelik belirlemiş olduğunuz sistematik olarak planı harekete geçiriyorsunuz. Fayda elde edeceğiniz girişim zamanları.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ailevi konular, sizi var eden ana temeller, arazi, arsa, yerleşim varsa eşinizin iş kariyer alanı. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı işler içindesiniz. Hedeflerinize aracılık yapan kurum ya da kişilerle belirlediğiniz planla harekete geçiyorsunuz. Girişimlerinizden fayda elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Yazışmalar, anlaşmalar, iletişim aletleri ile ilerlettiğiniz işleriniz, kurs, ön lisans programı varsa kardeşlerinizin şartları. Maddi kaynaklarınızda plan belirlediğiniz anlaşma içindesiniz. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Girişimlerinizden fayda sağlıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, sağlığınız varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve eşinizin banka hesapları. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularda yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı alanda plan belirlediğiniz gelişmeler size sorumluluk belirliyor. Maddi alanda yapacak olduğunuz girişimlerden fayda bulma zamanı.

YÜKSELEN YAYLAR: Girimleriniz, kişisel konumunuz, kimliğiniz, içinde bulunduğunuz şartlarınız ve varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni gelişmeler başlıyor. İş koşullarında yapacağınız planla, bereketli faydalı işleriniz başlıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (hastane, okul, int, hapishane) gizli yürüttüğünüz işleriniz ve kontrolünüz dışında gelişen olaylar. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yapacağınız bir planla psikolojik süreci başlatıyorsunuz. Girişim ve gayretlerinizden fayda sağlayacaksınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Sosyal alan, organize işleriniz, plan ve projelerle ilgili konular ve umutlarınız. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Girişim ve gayretlerinizden fayda bulacaksınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Profesyonellik gerektiren işleriniz, iş kariyer alanı, toplum önündeki unvanınız. Yay burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Anlaşma ile yeni plan belirliyorsunuz. Girişimlerinizden fayda bulacaksınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR