Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Jupiter ikizler burcunda 22.05.2024

Jüpiter;1610 yılında İtalyan Astronom Galile tarafından keşfedilmiştir. Jüpiter, güneşten sonra beşinci sırada yer alır ve güneş sisteminin en büyük gezegenidir. Ilık, nemli bir yapısı vardır. Güneş sisteminde dördüncü sırada yer alan Mars’ la bu devasa gezegen arasında çok büyük bir boşluk bulunmaktadır. Bu boşlukta meteorik artıklar, kozmik kalıntılar oluşmuştur. Jüpiter dünyadan yüz yirmi kere daha büyüktür. Bu dev gezegen güneşin çevresini dünya yılı olarak yaklaşık on iki yılda turlar. Korkunç büyüklüğüne rağmen kendi ekseni etrafında dokuz saat elli beş dakikada döner. Renkli atmosfere sahip olan Jüpiter’ in on iki tane uydusu vardır.

Her yıl bir burçta kalan Jüpiter’ e Astrolojide büyük kısmet denilmiştir. Transit halinde olduğu burcun konularında şanslar getirdiğine inanılır. Fakat büyütücü etkiye sahip olmasından dolayı sakıncalı, hastalıklı ve arızalı konularında büyümesine ve ortaya çıkmasına neden olur. Jüpiter, Astrolojide inançlar, yasa, Hukuk, büyük ticari işler, uzmanlık gerektiren konular, adalet ve aracılarla ilişkilendirilmiştir. Jüpiter’ in, israf, kurnazlık, arkadan iş çevirme gibi negatif özellikleri de vardır.

Jüpiter 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arası İkizler burcunda kalacak.

Burçlar kuşağında İkizler burcu hava elementi olup değişken özelliğe sahiptir. İkizler burcu, şeffaf, geçirgen, konuşkan, hareket, iletişim ve ilk eğitimle ilişkilidir. Büyütücü özelliğe sahip olan Jüpiter’ in önümüzdeki günlerde ne yapacağı ön görülemez İkizler burcuna geçmesi ile öncelikli olarak; ilk eğitim, çevre, ön lisans, lisan, trafik kuralları, dosyalama, arşiv ve kısa eğitim programlarına ayrıcalıklı görüş alanı oluşturuyor. Bu arada İkizler burcunun laf taşıma, dedikodu, ifşa etme, dolandırıcılık, hırsızlık gibi gölge yanına da dikkat etmek gerekiyor. Anlaşılan bu yıl bu konularda tecrübeler yaşayacağımız olaylar içinde olacağız.

Hareket ve cesaretin göstergesi Mars; 21 Temmuz- 5 Eylül 2024 arası İkizler burcunda

Bu süre içerisinde eğitim, kurs, trafik, ticaret, iletişim aletleri üzerinden bilgilenme gibi paket programlarla kişisel hakları ilgilendiren belli bir görüş alanı için mücadele içinde olunacağını gökyüzü ön görüyor. Hukuk, ticari konular, eğitim, trafik gibi günlük yaşam temellerini oluşturan içerikleri düzenleme ve tamamlanma adına adaletin sağlanacağı oluşumlar öncelikli sıraya geçiyor.

9 Ekim 2024- 4 Şubat 2025 arası Jüpiter geri harekete geçiyor.

Farklı plan belirlemek için geçmişle bağlantılı ticari, iletişim ve eğitimle ilgili ortaklı işleri Jüpiter araştırmaya ve incelemeye alıyor. Büyük mücadelelerle harekete geçilecek konulara sınır belirleniyor.

15 Aralık 2024 de İkizler burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan dolunay tüm bu gelişmelerde verilen hizmeti takibe alarak pekiştirerek tamamlıyor.

Ayrıcalıklı bir Jüpiter İkizler burcu transiti yaşayacağız. Bol aksiyonlu, tartışmalı, siyasi konularda ve yasamada farklı uygulamaların olacağı gelişmelerin içinde olacağız. Özellikle yaz ayları dolu dolu geçecek. Bu arada trafikle ilgili dikkate alınması gereken zamanları da transit ön görüyor.

Jüpiter İkizler burcundan geçerken tepelik yerlerde rüzgarlar ve yağış artar, Uzun ağaçları dikmek için ideal bir yıldır. Gazla ilgili zehirlenmelere dikkat edilmelidir.

Sağlıkla ilgili olarak kol, omuz, eller, nefes yolları ve omurga ile ilgili sorunlar sıklaşır. Bu konularda tedavi ve buluşlar olur.

Jüpiter İkizler burcu geçiş zamanları:

1976-1977 Eylül- 1988-1989 Ağustos- 2000- 2001 Temmuz -2012-2013 Haziran

2024- 2025 Haziran- 2036- 2037 Mayıs

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Kısa eğitim, ön lisans, anlaşmalar, trafik, hareket alanınız varsa kardeşlerinizin şartları ve yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle olan iletişiminiz. 10 Haziran 2025’ e kadar Jüpiter ikizler burcu transiti bu konular üzerinden ilerleyecek. 12 Temmuz’ a kadar neler yapmanız gerektiği konusunda görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz- 5 Eylül arası Mars ikizler burcunda kalıyor. Bu zaman aralığında hareketli gelişmeler öncelikli sıraya geçiyor. Ön lisans, anlaşma gerektiren ticari işlerle ilgili iseniz girişimde bulunabilirsiniz. Bu süre içinde tartışmalardan uzak kalmalı, sakinliğinizi korumalısınız. Ekim ve Şubat arası geçmişle bağlantılı sağlık, çalışma koşullarınızla ilgili içerikleri düzenleme adına fırsatlar elde ediyorsunuz. Bu zaman aralığında profesyonellik gerektiren işlerinizi takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2024 tarihinde gerçekleşecek dolunay ile bu konulara bağlı olarak finansal açıdan geleceğinizi belirleyecek projeleriniz netlik kazanıyor. 2025 Haziran ayında kadar almış olduğunuz sorumluluklarınızla ilgili haklarınız tamamlanma aşamasına geçiyor.

Yükselen Koç burçları, on iki yılda bir gelen fırsat bu sefer iletişim ve hareket alanınızdan geçiyor. Sakıncalı konuları da büyütme özelliği olan Jüpiter, size eğitim ve iletişim gerektiren işlerinizde büyüme ve tecrübe fırsatları getiriyor. Bu dönemi değerlendirmek sizin elinizde.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Jüpiter ikizler burcu transiti 10 Haziran 2025’ e kadar maddi kaynaklarınız ve kazançlarınızla ilgili konuları büyütüyor. Jüpiter her ne kadar şans ile ilişkilendirilse de büyütücü özelliği sakıncalı durumları da öne çıkarır dikkat edilmelidir. 12 Temmuz’a kadar maddi kaynaklarınızla ilgili temel oluşturma konusunda görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası Mars sizin maddi kaynaklarınızın üzerinden geçecek ve Jüpiter’ le birlikte hareket edecek. Bu her ne kadar beklenmedik kazanç olsa da beklenmedik harcamalarda getirebilir. Bu ara da toprak ve yerleşimle ilgili süreç öne çıkıyor ve sizin için bazı fırsatlar oluşuyor. Ekim ve Şubat arası iş koşullarınızla ilgili süreç öne çıkıyor. Geçmişle ilgili bazı düzenlemeleri uygulamaya alarak maddi kaynaklarınıza yön verebilirsiniz. 15 Aralık’ ta İkizler burcunda geçekleşecek dolunay süreci netleştirecek. 2025 Haziran ayına kadar profesyonellik gerektiren işlerinizde yeni sorumluluk içindesiniz. Maddi kaynaklarınızda artış yakalıyorsunuz. Haklarınızla ilgili sorumluluklarınız iyileşme sürecine geçiyor.

Yükselen Boğa burcu, Jüpiter İkizler burcundan geçerken manevi konularda değerlerinizi geliştirecek ve bilgilenmeniz gereken konularda eğitim fırsatları yakalayacaksınız. Tecrübeleriniz maddi kaynaklarınızla ilgili olacak. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Jüpiter İkizler burcu transiti, 10 Haziran 2025’ e kadar kimliğiniz, kişisel durumunuz ve sizi var eden şartlarla ilgili alandan geçiyor. Jüpiter her ne kadar şans getiren etkilerin göstergesi olsa da büyütücü yönü ile sakıncalı ve arızalı durumları da ortaya çıkarır. Bu dönemde bir hastalığınız varsa dikkate alınması gerekir. Şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Kilo kontrolüne dikkat etmelisiniz. 21 Temmuz 5 Eylül arası Mars geçişi sizi aktive edecek. Seyahatler, iletişim, ticari ve eğitimle ilgili girişim ve mücadele gerektiren işler içinde olabilirsiniz. Oldukça hareketli günler içindesiniz. 12 Temmuz’ a kadar hareket alanınızla ilgili bir görüş alanı belirliyorsunuz. Taşınabilir, iş değişimi yapabilirsiniz. Ekim ve Şubat arası geçmişle ilgili yatırımlarınız ve banka hesaplarınızla ilgili konuları düzenleme adına takibe alınması gereken konular içindesiniz. 15 Aralık’ ta İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile gelişmelerin çıkış noktası belli oluyor ve ilişkiler üzerinden ilerleyen hizmet işiniz pekişiyor. 2025 Haziran’a kadar ortaklı hareket ettiğiniz işleriniz iyileştiriyor ve oluşturmuş olduğunuz kaynakla ilgili güç kazanıyorsunuz.

Yükselen İkizler burcu, tecrübelerinizi kişisel durumunuzu ilgilendiren konular üzerinden yaşayacaksınız. Tartışmalı ortamlara çekilebilir ya da pazarlık yapmanız gereken durumlar içinde olabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Jüpiter 10 Haziran 2025’ e kadar, kapalı alan (hastane, ofis, okul, revir, hapishane, arşiv, dosyalama) zorluklarınız, kontrol dışında gelişmeler, gizli yürütülen işler varsa yurt dışı bağlantılarınız üzerinden ilerliyor. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar içinde kalmanız muhtemel. Zorlanabilirsiniz. 12 Temmuz 2024’ e kadar bu konularda ayrıcalıklı bir görüş alanı oluşturuyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası hareketin, girişimin temsilcisi Mars İkizler burcundan geçiyor. Bu zaman aralığında ailevi konularda ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için aracılık yapan unsurlarla ilgili zorlanma yaşayabilirsiniz. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı takibe almanız gereken ortaklı işler öne çıkıyor. 15 Aralık’ ta İkizler burcunda gerçekleşecek dolunayla bu konular tamamlanma aşamasına geçerek ne yöne evrileceği netlik kazanıyor. 2024 Haziran’ ına kadar iş koşullarınız için oluşturmuş olduğunuz kaynak güç kazanıyor.

Yükselen Yengeç burcu, Jüpiter transiti ile tecrübelerinizi hiç ümit etmediğiniz ve sizin arkanızdan iş çeviren insanlar aracılığı ile yaşayacaksınız. Uzun süre mücadele etmeniz gereken koşullar içinde olacaksınız. Jüpiter İkizler burcu geçişi sizi yoracak.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sosyal alan, planlarınız, organize işleriniz, ekip çalışmaları ve en önemlisi umutlarınız. 10 Haziran 2025’ e kadar Jüpiter’ in İkizler burcu transiti bu konular üzerinde ilerleyerek gelecek belirleyecek. 12 Temmuz’a kadar projelerinizle ilgili eğitim gerektiren konularda ortaklı görüş alanı belirliyorsunuz. Bu arada danışmanlık alabilirsiniz. 21 Temmuz 5 Eylül arası, cesaret ve girişimin gezegeni Mars, İkizler burcundan geçiyor. Ve siz geleceğinizi ilgilendiren girişim ve planlama içinde organize oluyorsunuz. Kişisel alanınızı ilgilendiren alanda takibe alacağınız konular öne çıkıyor. 15 Aralık da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay gelişmeleri netleştirerek tamamlanma aşamasına geçiyor. 2025 Haziran’da proje ile gelecek belirleyen kaynak güçleniyor.

Yükselen Aslan burcu, Jüpiter İkizler burcu transiti; sosyal alan, arkadaşlıklarınız ve geleceğinizle ilgili yapacağınız planlamalar üzerinden size tecrübe kazandıracak. Ortaklı işleri de kapsayan gelişmeler bereketi ile sonuçlanıyor. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Kariyer alanı, toplum unvanınız, tanınma potansiyeliniz, profesyonel olarak ilerlettiğiniz işleriniz ve en önemlisi hedefleriniz. 10 Haziran 2025’ e kadar Jüpiter, İkizler burcu transiti bu konular üzerinden ilerleyecek. 12 Temmuz’ a kadar ayrıcalıklı olarak görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası Mars İkizler burucundan transit geçiyor. İş koşullarınız ve maddi kaynaklarınızla ilgili mücadele ve girişim gerektiren süreç sizi zorlayacak. Ekim ve Şubat arası geçmişle ilgili bağlantılı konularda çıkış noktası buluyor ve organize edilecek konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2024 ile İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay gelişmeleri netleştirerek tamamlanma aşamasına geçiyor. 2025 Haziran ile temel oluşturduğunuz kaynak güç kazanıyor.

Yükselen Başak burcu, bu yıl tecrübe ve becerilerinizi kariyer ve profesyonellik gerektiren işlerden kazanacaksınız. İş koşullarınızın ve maddi kaynaklarınızın genişlediği zaman içindesiniz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Akademik konular, Uzmanlık gerektiren içerikler, hukuk, uluslararası meseleler, basın-yayın, şirket, dış ticaret, inançlar gibi konuların birisi ile ilgili iseniz 10 Haziran 2025 Haziran ayına kadar Jüpiter İkizler burcu geçişi bu konulardan etki alıyor. 12 Temmuz’ a kadar ayrıcalıklı bir görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası girişim ve hareket enerjisinin temsilcisi Mars ikizler burcundan geçiş yapıyor. Bu tarihlerde kişisel durumunuzu ilgilendiren gelişmeler içinde olacaksınız. Hareketli süreç sizi zorlayabilir. Ekim ve Şubat arası geçmişle bağlantılı konularda çıkış noktası buluyor ve düzenlenmesi gereken konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2024 ile ikizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay tüm bu gelişmeleri netleştirerek tamamlıyor. 2025 Haziran ile size değer katacak ve gelecek oluşturacak kaynak güç kazanıyor.

Yükselen Terazi burcu; Jüpiter, İkizler burcu transitinin tecrübelerini, yabancılar, uzmanlık gerektiren konular ve hukuk üzerinden tanımlayacaksınız. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Banka hesaplarınız, miras, nafaka, sigorta varsa eşinizin geliri ile ilgili konularda 10 Haziran 2025 tarihine kadar Jüpiter geçiş yapıyor. 12 Temmuz’ a kadar ayrıcalıklı görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası girişim ve hareketin temsilcisi Mars İkizler burcundan geçiyor. Bu zaman aralığında beklenmedik harcamalar olabilir. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı konulara çıkış noktası oluşturuyorsunuz ve düzenlenmesi gereken konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2025 ile ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay tüm bu gelişmelere netlik getiriyor. 2025 Haziran ayına kadar maddi kaynaklarınızı güçlendirecek temel oluşuyor.

Yükselen Akrep burcu, Jüpiter İkizler burcundan geçerken kişisel olarak emek verdiğiniz kazancınızın dışındaki paralarda tecrübe edinecek ve sistem oluşturacaksınız. Fırsatları değerlendirmeye alınız. Borçlanmamaya dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAY BURCU: Ortaklıklarınız, ikili olarak ilerlettiğiniz işleriniz varsa davalarınız ve eşinizin içinde bulunduğu şartlar. 10 Haziran 2025 tarihine kadar Jüpiter bu konular üzerinden ilerliyor. 12 Temmuz’ a kadar ortaklık gerektiren ve danışmanlık alacağınız konularda ve kişilerde görüş alanı oluşturuyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası girişim, cesaret ve hareketin temsilcisi Mars İkizler burcunda kalacak. Bu zaman aralığı tartışmalara ve kışkırtmalara açık olarak gözüküyor. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı gelişmelere çıkış noktası oluşturuyor ve düzenlenmesi gereken konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2024 ile İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay sürecin içeriğine netlik kazandırarak tamamlanıyor. 2025 Haziran ayına kadar gelecek belirleyen anlaşmanın içeriği ile sistem oluşturuyorsunuz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

Yükselen Yay burcu, Jüpiter İkizler burcu transiti ilişkiler alanının da size ayrıcalıklı zaman yaşatacak. Dedikodu, yanlış anlaşılma ve tartışmalara açık konular bu dönemde sizi zorlayabilir. Dikkat etmeniz gereken yılın fırsatlarını değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Çalışma koşullarınız, iş temponuz, alt çalışanlarınız, sağlığınız, beslenmeniz varsa kiracılarınız ve ev hayvanlarınız. 10 Haziran 2025 tarihine kadar; şimdiki hayat kalitenize göre şekil vermek adına Jüpiter bu konular üzerinden genişleme yaparak ilerliyor. 12 Temmuz’ a kadar neler yapmanız gerektiği ile ilgili görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası girişim, hareket ve cesaretin temsilcisi Mars İkizler burcundan geçiyor. Bu zaman aralığında iş koşullarında savunmanız gereken durumlarla karşılaşabilir ya da tadilat gibi yorucu işler içinde olabilirsiniz. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı dosyalama, arşiv, sağlıkla ilgili konularda çıkış noktası oluşturuyor düzenlenmesi gereken konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay, süreci netleştirerek gelişmeleri tamamlıyor. 2025 Haziran ayına kadar maddi kaynaklarınıza gelecek belirleyerek sistem oluşturuyorsunuz.

Yükselen Oğlak burcu; Jüpiter’ in İkizler burcu transiti sizi yoracak. Zahmetli ve mecburi işler içinde olacaksınız. Hizmet koşullarınız büyüyecek. Ama çalışanlarınızdan ve iş arkadaşlarınızdan destek bulacaksınız. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Özel ve konfor alanınız, yeteneklerinizle ilgili işleriniz, yatırımlarınız, özgüveniniz, spor, aşk hayatınız varsa çocuklarınızın şartları. 10 Haziran 2025 tarihine kadar şimdiki hayat şartlarınıza göre düzenlemek ve şekil vermek adına Jüpiter bu alandan geçiyor. 12 Temmuz’ a kadar görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası cesaret, girişim ve hareketin temsilci gezegeni Mars İkizler burcunda kalacak. Bu dönemde kişisel durumunuzu başka safhaya geçirecek. Savunmanız ve eyleme geçmeniz gereken girişimler içinde olacaksınız. Ve işlerinizi takibe alıyorsunuz. Ekim, Şubat arası, uzmanlık alanınızla ilgili geçmişe yönelik düzenleme yaparak çıkış noktası oluşturuyorsunuz. 15 Aralık’ ta İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay sürecin hangi yöne evrileceğini netleştirecek.

Yükselen Kova burcu, Jüpiter İkizler burcu transiti özgüveninizi tazeleyecek. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yeni yerler görmek, seyahatler ve eğlenceli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Ailevi konular, yerleşim, toprak, arsa ve evle ilgili içerikler (yenileme, düzen, taşınma) kişisel donanımınızla ilgili unsurlar ve varsa eşinizin kariyeri. İkizler burcunda kalacak olan Jüpiter 10 Haziran 2025 yılına kadar bu alanda büyüme, düzenleme ve genişleme yapacak. 12 Temmuz’ a kadar ne yapmanız gerektiği konusunda görüş alanı oluşturuyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası cesaret, girişim ve hareketin temsilci gezegeni İkizler burcundan geçiyor. O zaman aralığında tadilat yapabilirsiniz. Ailevi konularda geçmişe dayalı konularda tartışma çıkabilir dikkat etmelisiniz. Takibe almanız gereken finansal konuları başka safhaya taşıyarak koruma altına alıyorsunuz. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı konularda düzenleme yapıyor çıkış noktası oluşturuyorsunuz. 15 Aralık da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay tüm bu gelişmelere netlik kazandırıyor ve size kararlar aldırıyor. Jüpiter, İkizler burcundan geçerken, kişisel kimliğinizi geliştirecek ve bilincinize, değerlerinize katkıda bulunacak eğitim programlarının içinde olabilirsiniz.

Yükselen Balık burcu, Jüpiter İkizler burcu transiti sizi korkularınızla ve ruhsal kimliğinizle yüzleştiriyor. Transit bittiğinde değiştiğinizi ve olgunlaştığınızı fark edeceksiniz. Finansal konularda da şans getirecek transit sizi başka biri yapıyor. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum