Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda güneş tutulması 07-10-2023

Güneş tutulmaları önemli başlangıç zamanlarını haber verir. Tutulmanın olduğu burcun konularına göre yeni açılımlar ve yeni modeller getirir. Tutulma dönemleri olaylar hızlanır ve yeni yol açılarak nereden ilerlememiz gerektiği bilgisini de verir. Burçlar kuşağında Terazi burcu; Ortaklıklar, hukuk, diplomasi, ilişki, evlilikler ve danışmanlık gerektiren konularla ilişkilidir. 14 Ekim de Terazi burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek olan güneş tutulması bu konularda artık yeni oluşumların başlama zamanının geldiğini ön görüyor.

Terazi burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasının temelini; yönetim, devlet ve bürokraside yetki sahibi olan kişiler oluşturuyor. Önemli anlaşmalar ile koruma altına alınacak sorumlulukları bir araya getirildiğini ön gören Terazi burcu güneş tutulması, bir program üzerinden ilerleyen stratejik gelişmelerin olacağına vurgu yapıyor. Süreğen gelişmeleri öne çıkaran gökyüzü, bu tutulma ile Türkiye’ nin geleceğe yönelik haklarını temizlemek adına önemli sorumluluk alacağını ve uluslararası konuları takip için harekete geçileceğini ön görüyor. Güney ay düğümüne yakın gerçekleşen Terazi burcu güneş tutulması geçmiş zamanda düzene girmemiş ortaklı işleri aktive ederek yeniden gün yüzüne çıkarıyor.

Kritik zamanların başladığını ön gören gelişmeler, yönetici konumunda olan kişileri mecbur bırakacak şartlarla ilişkili olarak güçlü bedeller başlatıyor. Yeni bağlantıların kurulduğu bu dönem önemli yeniliklerin olacağını ön görüyor.

Terazi burcu güneş tutulma ve yeni ay zamanları, açık havadar yerleri, tepelerin eteklerinde yeni oluşumların başladığını ve bu yerlerde sert rüzgarlara da işaret ediyor.

Sağlıkla ilişkili olarak; bel bölgesi, böbrek, mesane yaraları, sırtta güçsüzlük gibi sorunları olan kişilerin bu zamanı değerlendirmeye alması gerektiğine de vurgu yapıyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE TERAZİ BURCU GÜNEŞ TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Ortaklıklarınız, ilişkileriniz varsa danışmanlıklarınız (doktor, öğretmen, avukat) davalarınız ve eşinizin içinde bulunduğu koşullar; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni şartlar başlıyor. Yeni sorumluluk alıyorsunuz. Özel alanınızın bedelleri belirleniyor. Bu ara da geçmişe yönelik düzensiz işleriniz öne geliyor. Maddi kaynaklarınızla ilişkili olarak yeni iş bağlantısına geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş temponuz, düzeniniz, beslenmeniz, sağlığınız ve yapmak zorunda olduğunuz zorunlu işleriniz. Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile yeni düzen şartlarınız başlıyor. Temellerinizi ilgilendiren bir sorumluluk alıyorsunuz. Toprak ve yerleşimle ilişkili olarak bedellerin belirlendiği süre içindesiniz. İletişim gerektiren konularda yeni bağlantılar başlıyor. Aşk hayatınızda yenilikler sizi bekliyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Ortak yatırımlarınız, yeteneklerinizi içeren konular, konfor alanınız, aşk hayatınız, ek gelir, spor varsa çocuklarınız ve babanızın geliri. Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yeni oluşumlar için şartlar belirleniyor. Yeni sorumluluklar alıyorsunuz. İletişim gerektiren işlerinizde yeni bedeller belirleniyor ve maddi kaynaklarınızla ilişkili olarak yeni bağlantılara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev, aile, temellerinizi oluşturan etkenler, yerleşimle ilgili konular ve varsa eşinizin kariyer alanı. Terazi burcunda gerçekleşecek tutulma ile yeni oluşumlar başlıyor. Yeni sorumluluklar alıyorsunuz. İletişim gerektiren konularda yeni bağlantılara geçiyorsunuz ve kişisel maddi kaynaklarınızın bedelleri belirleniyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: İletişim gerektiren konular, iletişim aletleri üzerinden ilerleyen işleriniz, kısa eğitim gerektiren dil kursları ya da sanatsal kurslar, hareket alanınız ve harcamalarınızla ilişkili olarak yeni döneme geçiyorsunuz. Yeni sorumluluklar alacağınız Terazi burcu güneş tutulması ile kişisel konumunuzla ilişkili sürecin bedellerini belirliyor ve yeni bağlantılara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Rızkınız, finansal kaynaklarınız varsa eşinizin banka hesapları ameliyat gerektiren tedavi süreci ve varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı. Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yeni oluşumlar başlıyor. Bu konularda sorumluluk alıyorsunuz. İleriye yönelik kişisel konumunuzu ilgilendiren konularda yeni bağlantı gerektiren süreç başlıyor ve siz bazı bedelleri belirliyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel konumunuzu ilgilendiren konularda anlaşmalar yolu ile sorumluluk alıyorsunuz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması yeni oluşumları başlatıyor. Geleceğinizi belirleyen bedellerin belli olduğu tutulma dönemi sizi profesyonel alanda yeni bağlantılara geçiriyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (hastane, ofis, okul, int) gizli yürütmüş olduğunuz işleriniz ve kontrolünüz dışında olan gelişmeler. Terazi burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile yeni oluşumlar başlıyor. Yeni sorumluluk alıyorsunuz. Profesyonel işlerinize aracı olacak kişilerle yeni oluşturacağınız bağlantı, yönetim gerektiren konulardaki bedelleri belirliyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Sosyal alan, organize işleriniz, proje ve planlarınız en önemlisi umutlarınız ve varsa annenizin geliri, Terazi burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması yeni oluşumları başlatıyor. Ve siz organize gerektiren işlerinizde yeni sorumluluk alıyorsunuz. Aracılarla ilişkili olarak bedelleri belirlediğiniz süre içinde maddi konularda yeni bağlantılara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş, kariyer, sosyal statü, profesyonellik gerektiren işleriniz ve toplum önündeki unvanınız varsa annenizin şartları; Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yeni oluşumlar başlıyor. Yeni sorumluluk aldığınız başlangıçlar içindesiniz. Ortaklık işlerinizde kuracağınız yeni bağlantı ile oluşumların bedellerini belirliyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Hukuk, akademik alan, şirketler, uluslararası konular ve basın- yayın varsa eş akrabaları; terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yeni oluşumlarla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Yeni sorumluluk alacak olduğunuz bu dönemde iş koşullarınızla ilişkili olarak yeni bağlantılara geçiyorsunuz. Ortaklı konularda bedeller belirleniyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Banka işlemleriniz, eş geliri, burs, nafaka, sigorta ve miras gibi kişisel kazancınızın dışındaki paralar; Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yeni oluşumlar başlıyor ve siz profesyonel işlerinizde yeni sorumluluk alıyorsunuz. Yetenekleriniz ilgilendiren konularda geçeceğiniz yeni bağlantı ile iş koşullarınızın bedellerini belirliyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR