Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda yeni ay

10 Mart 2024 tarihinde Balık burcunun 20 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Zodyak’ da Balık burcunun içerikleri; manevi ve ruhani konular, mabetler, hastaneler, bağımlılıklar, suikast, arkadan iş çevirme, casusluk, hırsızlık gibi zayıf düşüren unsurları kapsar. Balık konuları, her zaman için arka plan yapılanmayı temsil eder. Balık burcu, görsel sanatlar, illüzyon ve mistik inançlarla da bağlantılıdır.

10 Mart’ da gerçekleşecek olan yeni ay, bu konularda yeni süreç belirliyor. Yeni ayın temelleri; iletişim, iletişim aletleri üzerinden ilerleyen çalışmalar, ticari anlaşmalar, işletmecilik ve teknolojik aletler üzerinden yükseliyor.

Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayın açılımı; kollektif bilinçte, inançlar ve manevi değerlerle ilişkili yeni sistemin oluşacağını ön görüyor. Çok güçlü bir yeni ay yaşayacağız. Jenerasyon gezegenlerden olan ve soyut kavramların göstergesi Neptün ve yaşanan zamanın gerekliliklerini gerçek boyuta geçiren Satürn, manevi konuların temsilcisi Balık burcunda bir aradalar. Ve Balık burcu yeni ay’ı bu iki önemli gezegenin tam ortalarında doğuyor.

Ortaklı hareketin ve diyalogların öne çıktığı yeni başlangıçlar, yeni düzenin ve yükselen değerlerin yeni takibine vurgu yapıyor. Balık burcu yeni ayın etkisi genel olarak erkekler arasında maddi konularda çözüme odaklı yeni süreci başlatıyor.

Toplumsal konuların ne yöne evrildiğinin göstergesi Satürn yine manevi değerlerin ve finansın göstergesi Boğa burcunda ilerleyen Jüpiter’ le olumlu açı içinde, iki ağır ilerleyen gezegenin birbiri ile yapmış olduğu açı, zamanın başka aşamaya geçiyor olmasına işaret eder. Anlaşılan Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay, başka bir zamanın boyutuna kapı açılıyor. Açılan kapı, manevi değerlerin ve birlikteliğin önemine vurgu yapıyor.

Balık burcu yeni ay’ı Uranüs ‘den aldığı etkiyle toplumsal alanda uyanış, bilinç değişimi ve manevi birliğin önemini de öne çıkarıyor.

Ve Zodyak’ ın hekimi olarak kabul görmüş Kiron, geleceğin rotasını gösteren Kuzey ay düğümü ile Koç burcunda kavuşum yapıyor. En son 1875-1876 arası Kuzey düğüm, Koç burcunda Kiron’ la kavuşum yaptı. O yıllarda Elizabeth Blackwell İngiltere’ de ilk kadın doktor unvanını aldı. Ve bu önemli oluşum ile bir bilinç devrimi gerçekleşmiş oldu.

Girişim ve yeni başlangıçların temsilcisi Koç burcunda gerçekleşen bu önemli açı, gelecek on beş yıllık döngünün tıp ve ilaç sektöründe başarılı girişimleri, projelerde ve ekip çalışmalarında önemli gelişmeleri haber veriyor.

Değerli astroloji takipçileri, her yeni ay ve dolunay dönemleri önemlidir. Mutlaka bir hareket ve bir sonuç belirler fakat 10 Mart 2024 tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, maddi manevi her şeyi yeniden inşa etmesi için insanlığa yeni kapı açıyor. Tüm dünyaya hayrlara vesile olmasını dilerim.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BALIK BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Zorluklarınız, kontrolünüz dışında gelişen etkenler, hastanene, ofis, okul, revir, askeriye gibi kapalı alan yerlerde ilerleyen konular, Internet ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konulara bir düzenleme getiriyorsunuz. Maddi kaynaklarınızı ilgilendiren bu süreç sizi başka bir aşamaya taşıyor. Çalışma koşullarında ortaklı konulara yeni form veren Balık burcu yeni ay’ı size yeni haklar getiriyor.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Organize işleriniz, gelecek planlarınız, sosyal alan ve ekip çalışmalarınız. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni sistem oluşturuyorsunuz. Kişisel konumunuzu ilgilendiren sorunlara çözüm getirecek Balık burcu yeni ay’ ı sizi yeni şartlara geçiriyor. Ortaklı hareket edeceğiniz kişilerle yeni düzen kuruyor ve geleceğinizi ilgilendiren yeni haklar elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: İş, kariyer, toplum unvanınız, hedefleriniz, profesyonel işleriniz. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte takibe alınacak yeni sistem geliyor. Ortaklı planla harekete geçilecek yeni oluşumlar size artan sorumluluklar getiriyor. Balık burcu yeni ay’ı ile yeni haklar elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Akademik alan, şirketler aracılığı ile ilerletmiş olduğunuz işleriniz, hukuk, uluslararası konular, basın-yayın varsa eş akrabaları. Bu konuların birisi ile ilişkili iseniz, Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay’ la birlikte oluşumları yeni sisteme taşıyorsunuz. Birlikte harekete geçeceğiniz ortaklı anlaşmalar üzerinden geleceğe yönelik hedeflerinize çözüm belirliyor ve yeni haklar elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Ortak gelir, miras, eş parası, banka hesaplarınız, ödemeler, nafaka, sigorta gibi konularda yeni düzen üzerinden sistem oluşturuyorsunuz. İş koşullarınızda ortaklı alanda çözüme odaklı süreç belirleyen Balık burcu yeni ay’ı ile bazı haklar elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Ortaklı işleriniz, danışmanlıklarınız (doktor, öğretmen, avukat, emlak, marangoz) varsa eşinizin şartları ve varsa davalarınız. Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay bu konularda yeni düzen kurarak sistem oluşturuyor. Maddi konuları ilgilendiren süreç çözüm getiriyor. Ve siz bu konuları aracılarla başka aşamaya taşıyarak yeni haklar elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Çalışma koşulları, iş ortamı, zahmetli ve zaruri işleriniz varsa kiracı ve çalışanlarınız. Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konularda finansal bağlantılarla çözüm oluşturuyor ve belirlenen düzenle yeni sistem kuruyorsunuz. Balık burcu yeni ay’ ı çalışma koşullarında size yeni haklar kazandırıyor.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Yatırımlarınız, özel hayatınız, aşk, yeteneklerinizi ilgilendiren konular varsa çocuklarınızın durumu ve ek gelir. Ortaklı hareket edeceğiniz bu konulara yine ortak kararla çözüm oluşturuyor ve yeni düzenle gelişmeleri sistemleştiriyorsunuz. Balık burcu yeni ayı size yeni haklar getiriyor.

YÜKSELEN YAY BURCU: Ailevi konular, emlak, yerleşim, ev, arsa, temellerinizi var eden unsurlar ve varsa eşinizin kariyer alanı, Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte ortaklı hareket edeceğiniz kişilerle iş koşullarına çözüm oluşturuyorsunuz. Yeni düzenle gelişmeleri sistemli şekilde takibe alıyorsunuz. Balık burcu yeni ay’ı ile yeni haklar elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İletişim gerektiren konular, iletişim aletleri üzerinden ilerlettiğiniz işleriniz, ticari anlaşmalar, kısa eğitimler, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizin durumu. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte maddi kaynaklarınızla ilişkili çözüm oluşturuyorsunuz. Yeni düzen belirliyor ve gelişmeleri takibe alıyorsunuz. Yeni ay size yeni haklar getiriyor.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, varsa eşinizin banka işlemleri ve varsa çocuğunuzun profesyonel işleri, çözüm getiren yeni temeller oluşuyor. Maddi konularda yeni düzen kuracağınız şartları takibe alıyorsunuz. Balık burcu yeni ay’ ı finansal konularda artarak devam eden yeni haklar getiriyor.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Kişisel konumunuz, kimliğiniz, sağlığınız ve sizi var eden unsurlar; yeni anlaşama koşullarını öne çıkaran yeni ay ile çözüm gerektiren sürece yeni düzen belirliyorsunuz. Kişisel durumunuza yeni sistem kuruyor ve devam eden işlerinizi takibe alıyorsunuz. Balık burcu yeni ay’ ı konumunuzla ilişkili size yeni haklar getiriyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR