Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda yeni ay 16-07-2020

Hatırlayacağınız gibi 21 Haziran 2020 tarihinde yine Yengeç burcunun 0 derecesinde Ay tutulması gerçekleşmişti. Böylece bu yıl bir burçta iki defa yeni ay yaşamış oluyoruz. Bir yılın içinde bir burçta iki defa yeni ay olursa bu; çok önemli başlangıç zamanının geldiğine işaret eder. Ayın güçlendiği Yengeç burcunda olacak olan yeni ay, aynı zamanda sonuç alacağımız konulara da dikkat çekiyor. Zodyak da; topraklar, aile, yerleşim, mülk ve beslenme konularını temsil eden Yengeç burcu temaları, yeni ayla birlikte yeni fırsatlar getirecek.

Ay yeni ay fazına geçtiği zaman ufuk çizgisinde Kova burcu yükselmekte, demek oluyor ki, yine bu konularda projelendirme döneminin başlayacağını ön görüyor. Oğlak burcunda ilerleyen ve retro da olan Satürn den almış olduğu açıyla gerçekleşecek olan yeni ay, olan olaylarda; zorlanmalar, geçmişten gelen konular ve en önemlisi geçmiş ailevi meseleleri, sırları, kaygıları ve korkuları yenileyecek. Ama ne olursa olsun yeni aylar her zaman yeni başlangıç enerjileridir. Satürn’ ün gerçekleştirici ve somutlaştırıcı etkilerini hesaba katarsak, zorlansak da geçmiş hesaplar dahil, Yengeç burcu temalı konularda kalıcı şartları hayatımıza geçirebiliriz. Bu güzel doğa olayının enerjisini sabırla karşılayarak insaflı ve vicdani duygularla harekete geçelim.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YENGEÇ BURCU YENİ AYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Ev, aile, yerleşim, sizin temel alt yapınız ve varsa eşinizin kariyeri. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, size çok güzel fırsat geliyor. İş kariyer alanından gelecek etkiler sizi zorlaya bilir. Sabırlı olursanız. Bu konularla ilgili hedeflerinizi somutlaştıracaksınız.

YÜKSELEN BOĞALAR: Anlaşmalar, kurslar, yazışmalar, kardeşlerinizin içinde bulunmuş olduğu şartlar ve en önemlisi sizin hareket alanınız. Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte bu konularla ilgili ileriye yönelik size yeni kapılar açılıyor. Yabancı insanlar ya da akademik alandan gelecek etkilerle somutlaşma aşamasına geçecek olan koşullar sizi zorlayabilir. Sabırlı olursanız iyi bir anlaşma sizi bekliyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi kaynaklarınız ve rızkınızla ilgili size yeni kapılar açılıyor. Ortak gelir ve miraslardan yana gelişen şartlar sizi sıkıştırıp zorlasa da yılmayın. Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte maddi kazançlarınız somutlaşarak yeni sürece geçecek.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kişisel konumunuz ve şartlarınız, genel sağlığınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi; Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar açılıyor. Ortaklık alanından baskı unsuru oluşturan gelişmeler olsa da sizin şartlarınız somutlaşarak yeni sürece geçiriyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kapalı devre işleriniz, hastane, okul, hapishane ve sıkışık kalmış konular. Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçmek için kapı aralanıyor. Sağlık ve iş temponuzla ilgili olan gelişmeleri somutlaştıracak olan yeni ay baskı unsuru oluştursa da somutlaşan gelişmeler size yeni kapılar açacak.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Projeler, sosyal alanınız, arkadaşlıklar, içinde bulunduğunuz şartlar ve en önemlisi umutlarınız. Bu yeni ay en çok siz yükselen Başaklara yarayacak. Biraz zorlansanız da gelişen şartlar somutlaşarak gerçeklik kazanacak. Süreci ve fırsatları iyi değerlendirin.

YÜKSELEN TERAZİLER: İş, kariyer, toplumda ki unvanınız, hedefleriniz. Bu konularla ilgili size önemli kapılar açılıyor. Sizin temel alt yapınızla ilgili konuları ciddi aşamaya taşıyacak olan şartlar yeni sürecini başlatacak. Zorlansanız da siz toplumsal bazda yeni konuma geçeceksiniz. Bu süreci iyi değerlendiriniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Akademik alan, uluslar arası konular, büyük şirketler, hukuk, medya, turizm varsa eş akrabaları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz. Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Anlaşma ve eğitim yolu ile gerçekleşecek olan konular sizi zorlasa da sabırlı olunuz. Yeni ayla birlikte yep yeni koşullara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Kredi-borç, alacak-verecek, burs, sigorta, nafaka, eş kazancı ve miraslar. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz. Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Maddi kaynaklarınızla ilgili yapılanma sürecinde yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Gelişen olaylar her ne kadar zorlatıcı olsa da sabırlı olunuz. Yengeç burcu yeni ayı ile birlikte maddi alanda yeni koşullara geçeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ortaklıklarınız, eşinizin içinde bulunduğu şartlar, koşullar, danışmanlık aldığınız kişiler, davalarınız ve varsa anlaşmalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte birçok fırsat yakalayacaksınız. Kişisel şartlarınızı etkileyen gelişmeler sizi zorlasa da sabırlı olunuz. Yenileniyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Günlük iş temponuz, çalışma şartlarınız, beslenmeniz ve sağlığınız. Bu konularda Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Bir süredir psikolojik olarak zorlu süreçten geçmektesiniz. Şimdi ödül zamanı yeni ay yeni fırsatlar için doğuyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Konforunuz, eğlence, spor, hobiler, varsa çocuklarınız, aşk ve babanızın geliri; Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda doğacak olan yeni ayla birlikte fırsat yakalıyorsunuz. Dilekleriniz gerçekleşiyor, şartlar sizi zorlayacak sabırlı olunuz. Gelişmeler somutlaşma aşamasında.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR