Orhan Çavuşoğlu

Orhan Çavuşoğlu

Trabzonspor Taraftarı Büyüktür

Kulüpleri büyük yapan, şampiyonlukları değil, camianın inandığı değerlerdir.

O değerlere tavizsiz bağlılıktır büyüklük.

Camialara saygınlığı bu tepkiler kazandırır…

Haksızlığa direnmektir saygınlık...

Kendisine yapılan ihanet, rakibine yapıldığında da isyan edebilmektir...

Kime kim tarafından, neden ,niçin ve nasıl yapıldığına bakılmaksızın, isyan etmektir büyüklük.

Haklının hakkını teslim edebilme erdemidir büyüklük.

Trabzonspor bu nedenle büyüktür…

Helal olsun Trabzonspor taraftarlarına...

Şike ile kupası çalındı ,hakemler tarafından 10 sezondur lime lime doğranıyor. TFF, PFDK desen her türlü kalleşliği yapıyor.

Yıllardır kendisine yapılan tüm alçakça ayak oyunlarına rağmen, akşamki maçta rakibi Kayserispor’a yapılan haksızlığı kabul etmedi.

Ligde puan olarak sıkıntılı bir  durumda olmasına rağmen,alınacak  3 puana çok ihtiyacı olmasına rağmen, yenilmesi halinde çok büyük kaosa girecek olmasına rağmen, dün akşam Kayserispor karşısında hakem hatalarıyla alınan galibiyeti içine sindiremedi.

Sosyal medyada isyan etti, Trabzonspor taraftarı.

Dünyada hak etmediğine inandığı galibiyet için üzülen, kaç takım taraftarı vardır acaba?

Haksız bir penaltı kazanıldığında topun başına geçen futbolcusu için “İnşallah dışarı atar, inşallah gol olmaz, inşallah kaçırır" diye dua eden temennide bulunan, ya da sesi yettiği kadar vuruşu yapacak kendi oyuncusuna ‘Dışarı Vur’ diye bağıran kaç takım taraftarı vardır?

Galibiyet için her yol mübahtır sözü Trabzonspor için geçerli değildir.

Kayserispor maçındaki gibi hakem katkısıyla  alınan  3 puan için üzülen, ayrıcalıklı taraftar grubudur Trabzon taraftarı.

Trabzonspor’u Anadolu’nun beyi aldığı galibiyetler veya kazandığı şampiyonluklar yapmamıştır.Bu unvan ona haksızlık kime yapılırsa yapılsın isyan ettiği için verilmiştir.

Dün akşamki maçı kalabalık bir arkadaş gurubunun içinde seyrediyorum. Trabzonspor maçı kaybetse ligde inanılmaz zor günler geçirecek.
3 puanın kazanılmasında hakem Serkan Çınar etken oldu.

Maçı TV’den izlemeyip skoru bilmesem ve son dakikada oraya girip insanların isyanına baksam, Trabzon Kayseri'den fark yedi zannederdim.Hepsinin kanısı şuydu, "Bize haksızlık yapıldığında isyan ediyorsak, aynı şey rakibimize de yapıldığında isyan etmeliyiz" diyorlardı.
Vahşi gösterilmesine kavgacı gösterilmesine rağmen bu inceliğe sahip, kaç takım taraftarı vardır acaba?

Peygamber efendimiz (SAV) "Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır” demişti.

Kendi takımına yıllardır yapılan alçaklığa isyan eden taraftar, rakibine yapılan haksızlık karşısında, hem de kendi maçında aynı tepkiyi veriyorsa, bu takım büyüktür, bu takımın taraftarı da büyüktür. 
Bu kulübü kurallar korumazsa,inanın ilahi güçler korur..

Birileri  30 milyon yok 40 milyon taraftarımız var,diye böbürleniyor ya ,bilmiyorlar ki camiaları sayıların çokluğu yada azlığı büyütmez.
Trabzonspor taraftarı gibi hakem katkısıyla kazanılan bir maç sonrası, isyan edebilecek kaç kişiniz var onu söyleyinde kim büyük bilelim.
Yada varmıdır acaba ?
 
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR