Muharrem Altıntaş

Muharrem Altıntaş

Dolar balonu er ya da geç patlayacak

Dolar...

Dünyadaki rezerv miktarının dahi bilinmediği, ait olduğu Amerika Birleşik Devletleri'nin bile hükmedemediği, bir ailenin ağzına bakılarak basımının istenilen miktarda gerçekleştirilebildiği ve kimseye hesap verilmeyecek şekilde kendine has kurallarıyla organize edilen ve her alandaki ticarete hükmetmesi zorunlu kılınan para birimi. Emperyalizmin ve Kapitalizmin eli, kolu; Siyonizm'in ise onlarca yıldır büyütüp olgunlaştırdığı uşağı. 

100 yıl arayla iki Amerikan başkanın doları millileştirebilmek için ortaya koydukları çaba sonrası suikaste uğraması doların arkasındaki gizli gücün boyutunu gözler önüne sermek için yeterli; tüm dünya için. 

Dolar büyük, içi hava dolu bir balon; yıllardır içerisine üflenen fakat bilinmeli ki er ya da geç patlayacak. 

Doların ve dış güçlerin manipüle çabalarına karşın 15 Temmuz gibi zor bir süreci milletçe tamamen geride bırakma çabası içerisindeyken ticari ve ekonomik açıdan atılan adımlar, ülkemizin içerisinde bırakılmaya çalışıldığı durum ve buna rağmen devletin ve milletin kararlılığı takdire şayan.  

Birçok devlet ihalesinin dahi dolarla yapılmasının önüne daha yeni yeni geçilirken Merhum Necmettin Erbakan'ın sesini duyar gibi oluyorum; dolar ile ilgili söyledikleri kulaklarımda çınlıyor. 
Allah vatanımızın, milletimizin yar ve yardımcısı olsun.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.