Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda dolunay 06-04-2017

Ortaklıklar, İlişkiler, Hukuki konular, kontratlar ve evliliğin temsilcisi Terazi burcunun 21 derecesinde 11 Nisan sabahı dolunay gerçekleşiyor. Şu sıralar oldukça farklı durumda olan gökyüzü, gelişen şartların bir çeşit kapalı devre gibi farklı ve enteresan yolları seçtiği vurgusunu taşıyor. Astrolojiyle ilgilenenler çok iyi bilirler ki; Gezegenlerin birbirini ağırlamaları, Ay düğümlerinin Aslan-Kova aksına geçişi ve devam eden Venüs retrosu, bu da yetmezmiş gibi Merkür retrosu; yazmakla bitmez konular. Kısaca özetlemek gerekirse büyük değişimin adeta gizli bir elle çözümü ve aynı zamanda eski konularında iyileşme süreci diyelim. Terazi burcu dolunayının ortaya çıkaracağı konular, gelecek on beş günlük sürede, ortaklık ve hedeflerle ilgili engellenmelerle birlikte yasalardaki aksaklıkların netleşip yeni yol belirleneceğini, eski hal olmamış birçok konularda ki eksiklerinde açığa çıkacağı süreci gösteriyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Eşinizin konumu, iş ortağınız, davalar ve rekabet halinde olduğunuz kişilerin şartları netleşiyor. Gizli yapılan bir çok şey bu dolunayla birlikte ortaya çıkacak. Eskiden hal edemediğiniz maddi problemleriniz yeni şartlarını belirleyecek.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: İş koşullarınız, rutin temponuz, sağlığınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanacak. Finansal zorluklarla birlikte kıskançlıklara dikkat.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Aşk hayatınız, hobiler ve çocuklarla ilgili konular, Terazi dolunayı ile birlikte netleşiyor. Aldığınız kararlarda karşı taraftan göreceğiniz engeller sizi üzebilir dikkat.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yerleşim, kökleriniz, aileye dair her şey Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanacak. İşle ilgili karşılaşacağınız engellenmeler sizi yıldırmasın.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yakın çevreniz, kardeşler, yazışmalar la ilgili konular netleşecek finansal konular canınızı sıkabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kazançlarınızla ilgili konular Terazi burcu Dolunayı ile netleşirken ortak yatırımlarda engellenmelerle karşılaşabiliriniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Sağlığınız, girişimlerinizle ilgili konular Terazi burcu dolunayı ile netleşecek. Depresyona dikkat. Ortak gelirle ilgili eksikleriniz tamamlanacak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Gizli düşmanlarınız, arkanızdan çevrilen işler, varsa kötü alışkanlılarınız Terazi burcu dolunayı ile birlikte netleşecek. Sahip olduğunuz değerlere ters gelen şeyler sizi üzebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Arkadaşlıklarınız, projeleriniz ve ileriye yönelik yatırım ve çalışmalarınızda maddi engellenmelerle karşılaşmanız mümkün.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kariyer ve genel statünüzü ilgilendiren konular Terazi burcu dolunayı ile birlikte netleşerek size yeni kararlar aldıracak. Kontrol dışı engellenmeler canınızı sıkabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, medya, Hukuksal konular, iş birliği içinde olduğunuz kişiler ve yabancılarla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz şartlarınız netleşiyor. Engellenmeler canınızı sıkabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Ortak geliriniz, kredi nafaka ve alacak verecek konuları Terazi burcu dolunayı ile birlikte netlik kazanacak. İş alanında engeller canınızı sıkabilir.

Şartlarınız e olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.