Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak Burcunda Venüs Retrosu (Bedel Ödeme Zamanı) 02-12-2021

20 Aralık 2021 tarihinde Oğlak burcunun 26 derecesinde Venüs Retrosu başlıyor. Geçmiş anlamına gelen retro, Astrolojide oldukça önem taşır. Gökbilimine gelince, gezegenler hiçbir zaman geri gitmezler, yörüngelerinde seyrederken hızları ve Ekliptik düzlemdeki geçiş rotalarında birbirlerine olan iz düşümleri ile geri kalır ya da ileri giderler. Özellikle Merkür, Venüs ve Mars dünyaya göre düzlemde geri olduğu zamanlarda gönderdikleri enerji, yeryüzüne farklı frekansta yayılır. İstatistiki bilgilere göre bu zamanlarda geçmiş ve yarım kalmış konular geri gelir ve retro yapan gezegen hangi burçta ve evde ise konu oradan hareket alır. Retrolar yarım kalmış işleri tamamlamak için yeni fırsatlar demektir. İlerletmek istenilen konular ise retro zamanı, hesap edilemeyen bahanelerle yavaşlar ve bazı engeller çıkar. Bu dönemi en doğru kullanma biçimi, eski işlere yönelmek ve yarım kalmış ne varsa tamamlamaya çalışmaktır. Fırsatları değerlendirme işi ise tamamen kişinin becerisi ile ilgilidir.

Diplomasi, ortaklık, hukuk ve ilişkilerin gezegeni Venüs, 20 Aralık da 26 dereceden, Asteroid, Astrea üzerinden, kuralcı ve disiplinli bir burç olan, devlet, bürokrasi ve yönetiminin göstergesi Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Şimdiye kadar yanlış sonuçlanmış, doğru kararlar alınamamış ne kadar konu varsa geri bildirimlerin buradan yola çıkılacağını ön görüyor. 8-9 Ocak tarihinde güneşin kalbinde olacak ve yanacak olan Venüs, iki gün gökyüzünde gözükmeyecek ve 30 Ocak 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda geri hareketine devam edecek. 23 Ekim2022’ ye kadar da güneşten önce doğacak.

Eski astrologlar, bu duruma savaş demişler. Anlaşılan Venüs, o, arabulucu ve çıkarcı yanını bırakıp kılıçları kuşanacak, hem de devletle ilgili konular üzerinden. Çok hararetli, sıcak ve zor zamanlardan geçeceğiz. Dünyada devlet adamlarının çok konuşulacağı bir dönem olan retro zamanı, özellikle; 2022 --10- 30 Mart arası sorumlulukları ve zorlukları ziyadesiyle öne çıkıyor. Venüs’ ün Cazimi ve Retro olduğu ocakayı içinde Türkiye, dönemsel uygulayacağı kararlar alıyor.

Retro, şimdiye kadar yapmış olduğunuz ortak işlerinizde nasıl bir rota çizdiyseniz bedellerini ödeme zamanı geldi diyor. Oğlak burcu, Venüs retrosu, bedelleri olan ve hesap soran bir retro

Değerli Astroloji takipçileri; geçmişin hesabı soruluyor. Kimin canı yanacak, kim hakkını alacak bilmem ama dolu dolu bir retro zamanı bizi bekliyor. Hem Venüs eşliğinde,

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR