Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda dolunay 27-06-2018

28 Haziran 2018 Perşembe günü Oğlak burcunun 6 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Hayatımızın önemli zamanları olan dolunaylar sonlanmaları ve netleşen olayları haber verirler. Kişisel haritalarda önemli noktalar üzerine iz düşümü yapan bir dolunay ise ciddi sonlamaların göstergesidir. Ayrıca Oğlak-Yengeç ekseninde olan dolunaylar her zaman için önemlidir ve dikkate alınmalıdır. Perşembe günü Satürn ile kavuşum halinde gerçekleşecek olan Oğlak burcu dolunayı, ciddi ve kalıcı şartların hayatımızda olabilecek etkilerini ön plana çıkarırken, Devlet, iş dünyası, kariyer ve en önemlisi sorumluluklarda netleştirici olacak.

BURÇLARA GÖRE DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: İş kariyerinde alanında olabilecek netleşmeler size yeni sorumluluklar getirecek. Şu sıralar yeniden yapılanma sürecinde olduğunuz konulara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Uluslar arası konular, eğitim, büyük şirketler, hukuk ve akademik alanda belirleyici olan dolunay, Yeni şartlarınızı ve yeni sorumluluklarınızı netleştirecek. Yeni girişimleriniz de dikkatli olunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Kredi- borç, alacak verecek, nafaka ve sigorta gibi konular netleşiyor. Yeni girişimlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar varsa davalar ve anlaşmalar yada aldığınız danışmanlıklar Oğlak burcu dolunayı netlik kazanıyor. Yeni girişimlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Günlük temponuz, iş koşullarınız, sağlığınız ve beslenme şeklinizle ilgili konular Oğlak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. İşle ilgili alacağınız yeni sorumluluklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Aşk, çocuklar ve hobilerinizle ilgili konular netleşiyor, Yeni girişimlere dikkat.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ev, aile, yerleşim ve eşinizin iş kariyer alanında olabilecek gelişmeler Oğlak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Yeni sorumluluklar sizi bekliyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Kardeşleriniz, anlaşmalarınız, yolculuklarınız ve eğitimle ilgili konular Oğlak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Yeni sorumluluklara hazır olunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Maddi konular ve kazançlarınızla ilgili konular netleşiyor. Harcamalarınıza dikkat ediniz. Çocuklarınızın kariyeri yeniden yapılanıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Konumunuz, sağlığınız ve şartlarınız netleşiyor, Yeni sorumluluklara hazır olunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Hastaneler, okul ve hapishanelerle ilgili konularda belirleyici olacak olan Oğlak burcu dolunayı sizin psikolojik sorunlarınızı su yüzüne çıkarabilir, dikkatli olunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Sosyal çevreniz yeniden yapılanma sürecinde, arkadaşlıklarınız ve projeleriniz Oğlak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Girişimlere dikkat.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR