Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Merkür retrosu 05-01-2016

İletişimi anlatan Merkür gezegeni 5 Eylül itibari ile bir dereceden girmiş olduğu Kova burcun da geri gitmek için yavaşlamaya başlayacak ve 10 Ocak tarihinde de Oğlak burcuna geri dönerek retrosuna devam edecek. 25 Ocak’a kadar sürecek retro önceden ihmal ettiğimiz ve halledemediğimiz konuları tekrar önümüze getirecek. Bundan önce Hava gurubu burçlarda retro yapan Merkür, daha çok bilgi alışverişini bol konuşmaları öne çıkardı. 2016 yılında toprak burçlarında gerçekleşecek olan Merkür retroları geçmiş bilgileri somutlaştırmamızı sağlayacak.

Merkür geri hareketleri her ne kadar kötü algı yaratsa da önceden ihmal ettiğimiz, tamamlanmamış, gözden kaçırdığımız konuları tekrar değerlendirmemiz açısından bizlere verilen ikinci şanslardır. Merkür retroların da yeni bir şeylere başlamak yerine elimizde ki mevcut konularla uğraşmamız ve çözümler üretmemiz daha iyi olacaktır.

21 Ocak Kova burcu doğumlular, 23 Temmuz Aslan burcu doğumlular, 21 Nisan Boğa burcu doğumlular ve 25 Ekim Akrep burcu doğumluların hayatlarında etkisini daha fazla his ettireceği Merkür retrosu pek çok değişimi beraberinde getirecek.

Lütfen yükselen burcunuza göre okuyunuz.

KOÇ: 5 Ocak’ta başlayacak olan Merkür retrosu iş ve kariyer alanınızda ki temaları güncelleyecek. Yöneticilerle ilişkilerinizde ya da hedeflerinizle ilgili konularda önceden ihmal edilmiş ya da gözden kaçırdığınız konuları tekrar çözümlenmesi ve yeniden değerlendirmeniz için gereken koşulların önünüze geleceğini işaret ediyor. Bu ikinci şansı doğru kullanmanız için detayları gözden kaçırmayınız.

BOĞA: 5 Ocak itibari ile başlayacak olan Merkür retrosu, yolculuklar, yurt dışı bağlantılarınız, yayıncılık veya Akademik konularla ilgili temaların biriyle ilgiliyseniz, gözden kaçan eksikliklerinizi yeniden değerlendirmeniz için Merkür retrosu size bir fırsat getirecek. Bu güzel fırsatı iyi değerlendirmeniz için detayları gözden kaçırmayınız.

İKİZLER: 5 Ocak’la birlikte başlayacak olan Merkür retrosu, ortak paylaşımlar, alacaklar ve eş parası ile ilgili konularda çözümlenmemiş sorunlar varsa bu retro sayesinde tekrar önünüze gelecek. Detayları gözden kaçırmayınız.

YENGEÇ: 5 Ocak’la birlikte başlayacak olan Merkür retrosu, ikili ilişkiler, eşin konumu, evlilik, anlaşma ve davalarla ilgili konuları güncelleyecek. Bu konuların biriyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlar yapmak yerine eskiden çözümlenmemiş gözden kaçmış detayları tekrar ele alıp eksiklerinizi gözden geçirmeniz için ve yarım kalan konuları tamamlamanız için bir fırsat.

ASLAN: 5 Ocak’la birlikte günlük temponuz, iş yaşamınız, sağlık sorunları, sizi huzursuz etmiş angarya işler ve henüz aydınlığa kavuşmamış konular tekrar su yüzüne çıkabilir. Bu retroyla birlikte birçok sorunu da halletme imkânı bulacaksınız. Gözden kaçan teferruatlara dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: 5 Ocak’la birlikte aşk, çocuklar, hobilerinizle ilgili üzerinde düşünmeniz gereken konular tekrar önünüze gelecek. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu retro sayesinde şartlarınızı tekrar gözden geçirme fırsatı bulacaksınız. Detaylara dikkat.

TERAZİ: 5 Ocak Merkür retrosuyla birlikte ev aile yaşamınız, aile büyükleri, eskiden çözümlenmemiş toprak ve gayrimenkulle ilgili konular dâhil bu retroyla birlikte tekrar önünüze gelecek. Bu sayede gözden kaçan detayları tekrar görme fırsatı bulacaksınız. Detaylara dikkat.

AKREP: 5 Ocak ‘la birlikte gerçekleşecek olan Merkür retrosu, Yakın çevreniz, eğitsel uğraşlar ve yolculukları gündeminize getirecek. Yanlış anlaşılmalara dikkat ediniz.

YAY: 5 Ocak’la birlikte başlayacak olan Merkür retrosu, işe ve özel yaşamınıza ait finansal konuları güncelleyecek. Harcamalarınızla ilgili eksikliklerinizi tekrar masaya yatırıp gözden geçirmek için size fırsat getirecek. Detaylara dikkat ediniz.

OĞLAK: 5 Ocak’la birlikte kendinize ait planlarınız, kişisel girişimleriniz, genel sağlığınızla ilgili konuları güncelleyecek. Bu retro sayesinde önceden ihmal ettiğiniz konuları tekrar gözden geçirip daha sağlam adımlar atmanız için size bir fırsat getirecek. Detaylara dikkat ediniz.

KOVA: 5 Ocak’la birlikte enerjinizde düşüş yaşayabilirsiniz, beslenmenize dikkat ederken kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanız içinde bu Merkür retrosu size bir fırsat verecek. Hastane, okul gibi kurumlarda işiniz varsa yeniden revize etmeniz gereken koşullar içinde kalabilirsiniz. Detaylara dikkat ediniz.

BALIK: 5 Ocak’ la birlikte sosyal çevrenizle ilgili iletişimde sorunlar yaşamamanız için, arkadaşlarınızı iyi dinleyin. Spor kulüpleri, arkadaşlarınızla ilgili geçmişte halledemediğiniz yarım bıraktığınız konuları bu retro sayesinde çözümleyip daha somut hale getirme fırsatı bulacaksınız. Detaylara dikkat ediniz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR