Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda güneş tutulması 20-04-2023

21 Mart’ta Koç burcunun 0 derecesinde meydana gelen yeni ayın tamamlayıcısı olan güneş tutulması çok önemli gelişmelerin olacağını teyit ediyor. Güneş tutulmaları, güçlü yeni aylardır. Bir burçta iki kere yeni ay gerçekleşmişse o burcun konuları ile ilgili önemli başlangıçların olacağını haber verir. Bu çok nadir rastlanan doğa olayının enerji salınımı, gelişmelerin bir aylık süre içinde başlayıp sonuçlanacağına vurgu yapıyor.

Devlet, yönetim ve bürokrasi üzerinden temel oluşturan Koç burcu güneş tutulması; toprak, aile ve toplumsal konularda planlı şekilde yeni kök oluşturuyor ve hastalıklı süreci sonlandırıyor. Yönetici konumunda olan erkeklerin görev alanlarını da sonlandıran tutulma yeni dönemsel çalışma koşullarında ileriye yönelik bedelleri aydınlatıyor. Hukukla ilgili bağlantılarda yanlış doğru bakılmaksızın sonuca odaklanarak yeni sürecinin şartlarını belirliyor.

Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması dünyanın doğusunda depremlerin olacağını da ön görüyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konumunuz, kimliğiniz, girişim ve sağlığınız. Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile 21 Mart’ a başlayan gelişmeleri tamamlanıyor. Şahsi konumunuzu ilgilendiren plan üzerinden oluşturduğunuz mücadele ve girişimle birlikte kurmuş olduğunuz bağlantılarla temel oluşturuyorsunuz. Yeni dönemsel çalışma koşullarını başlatan yeni ay maddi kaynaklarınızla ilgili ileriye yönelik anlaşmalarda bedelleri aydınlatıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kapalı alan işleriniz, (okul, hastane, hapishane) zorluklarınız, gizli yürüttüğünüz işleriniz, kontrolünüz dışında kalan gelişmeler, yanlış doğru bakılmaksızın sonuçlanıyor. Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla birlikte gelişmeler başka aşamaya geçiyor. Anlaşma yolu ile planlı şekilde mücadele ve girişimle birlikte ilerlettiğiniz işleriniz tamamlanırken, kişisel konumunuzu ilgilendiren ve gelecek belirleyen sosyal alan işlerinizde yeni dönemsel şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Organize işleriniz, sosyal alan, ileriye yönelik planlarını ve umutlarınız. Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla planlı olarak ilerlettiğiniz maddi kaynaklarınız yanlış doğru sonuçlanırken alacağınız kararların bedelleri ile gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer, toplum önündeki unvanınız, profesyonel işleriniz, hedefleriniz ve varsa annenizin şartları. Şimdiye kadar planlı şekilde bağlantı kurmuş olduğunuz bu konular Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla birlikte kişisel şartlarınızı ilgilendiren yeni oluşumlar sonuçlanıyor. İletişimle ilgili yeni dönemsel ilişkileri öne çıkaran tutulma gelecek için bedelleri belirliyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, hukuk, şirketler, basın-yayın, uluslararası konular. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz şimdiye kadar planlı ve taktik içerikli ilerleyen konular, Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile tamamlanıyor. Maddi kaynaklarınızda yeni dönemsel gelişmeleri oluşturan tutulma iş kariyer ve profesyonel alanda geleceğe yönelik bedelleri belirliyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Banka işlemleriniz, eş geliri, sigorta nafaka, prim, faiz gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, Şimdiye kadar planlı biçimde ilerleyen finansal konular Koç burcunda gerçekleşen güneş tutulmasıyla birlikte gelişmeleri tamamlanıyor. Kişisel şartlarınızda yeni dönemsel şartlara geçiyorsunuz. Şirketler üzerinden gelecek oluşturarak bedelleri belirliyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortaklıklarınız, eşinizin şartları, danışmanlık aldığınız kişiler ya da kurumlar (doktor, avukat, öğretmen, editör) varsa davalarınız ve anlaşmalarınız, şimdiye kadar planlı şekilde ilerleyen koşullar int üzerinden, dosyalama, arşiv ya da yurt dışı bağlantılı girişim tamamlanıyor. Yeni dönemsel işleri ve maddi konuların geleceğini belirleyen koç burcu güneş tutulması, profesyonel alanda yeni kök oluşturuyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Günlük hayat standartlarınız, iş koşullarınız, beslenmeniz, alt çalışanlarınız, angarya işleriniz ve sağlığınız. Şimdiye kadar planlı olarak yönettiğiniz konular bağlantılarla başka safhaya taşıyorsunuz. Geleceğe yönelik yeni dönemsel işleri başlatan Koç burcu güneş tutulması, ortaklı alanda yapacağınız anlaşmalarda bedelleri belirliyor. Koç burcu size yeni iş imkânı getiriyor.

YÜKSELEN YAY: Yatırımlarınız, özel hayatınız, yeteneklerinizle ilgili içerikler, ek gelir konuları varsa çocuklarınızın şartları, Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla şimdiye kadar planlı şekilde ilerleyen konular bağlantılarla başka bir safhaya geçmek için tamamlanıyor. Hedef ve profesyonel alanda yeni dönemsellik gerektiren şartlara geçiyorsunuz. İş koşullarınızda varsa sağlıkla ilgili konularda ileriye yönelik bedelleri belirliyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Aile düzeniniz, temellerinizi oluşturan konular, yerleşim ve varsa eşinizin kariyer alanı, Koç burcunda gerçekleşen güneş tutulması ile birlikte şimdiye kadar planlı şekilde ilerleyen konular bağlantılar yoluyla ortaklıklar üzerinden başka bir safhaya geçiyor. Yeni dönemsellik gerektiren işleriniz başlıyor. Harcamalarınızda bedelleri belirliyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Anlaşmalarınız, iletişiminiz, iletişim aletleri üzerinden ilerleyen işleriniz, kısa eğitim, kursla ilgili konular ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar. Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile şimdiye kadar planlı ilerleyen konular çalışma koşulları üzerinden başka bir safhaya geçiyor. Yeni taksitli ödemelere başlıyorsunuz. Ve gelecek için temel oluşturacak bedeller belirleniyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel kazancınız, maddi kaynaklarınız varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları, Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla birlikte şimdiye kadar planlı şekilde ilerleyen konular yeni oluşumlarını belirliyor. Ortaklı anlaşma yolu ile yeni dönemsellik gerektiren işlere başlıyorsunuz. Bedeller anlaşma yolu ile belirleniyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR