Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

Kendilerini tesislerde unutmuşlar !..

Konuk ekip de Meireles, ev sahibinde Zokora cezalı, iyi ki de  cezalı.  Halil eşinin rahatsızlığı nedeniyle izinli, Almanya’da.

 Zeki Yavru sakat,  Emerson ve Sapara başta olmak üzere, Abdullah, Uğur, Aykut, Volkan, Zeki Ayvaz ve yeni  genç  transferler Uğur Dündar ve Alim kadroda yoklar.

Oyunun daha başında takımları adına, Bir Sow , bir de Adrian kaçırdı.

f1.jpg
aci.jpg
mor.jpg
sar.jpg
kurs.20121221113523.jpg

6.dakikada Adrian’ın boş kaleye orta sahadan bombeli vurduğu topu, Egemen gol çizgisinin içerisinden kafa ile çıkarmasına rağmen, maraton tribünü önündeki angut , zeka yoksunu, korkak hakem Asım Yusuf Öz, orta sahaya koşmaya cesaret edemeyip, orta hakem Bülent yıldırım’ın gözüne baktı, gözün çıksın emi, vermedi golü.  Yıldırım, zaten 2011’de 0-0’lık Eskişehir deplasmanındaki  2 bariz golü vermeyen utanmaz,arlanmaz orta hakem,bunu  verir mi ?

Son Sivasspor maçında oynatılmasını eleştirdiğim , güneşlenerek  Afrika kupasından dönen  Zokora ve Bamba’dan biri cezalı, el bombası  Bamba sahada. Dilerim bu ikisi Trabzon’daki son Afrikalı oyuncular olur.  Afrikalı vatandaşlara kapımız açık ama futbolcusu mu ? Allah aşkına mümkünse bu şehrin üstünden uçakla bile geçmesinler.

Bamba ‘nın Sivas deplasmanında olduğu gibi, bu sefer’de yenilen 2  golde büyük hatası var.

10.dk’da ve 26.dk’da… 

Yıllarca karınca kararınca stoper oynamış biri olarak, bir stoperin rakibi  şut atarken sırtını dönmesini, ben Amatör küme de belki de  görürüm.  Ancak  bu adam İngiltere Premier Ligin de oynamış, uluslar arası  bir oyuncu, buyurun yandan yakın.

Fenerbahçe takımında en tehlikeli oyunculardan biri Yine Baroni’nin 52.dakikada arka direğe yaptığı ortasında, bom boş sağ bek Gökhan’ın golü maçı o dakikada bitirdi.

İki hafta önce sahanın en iyilerinden olan Colman mı ?  Bir varmış, bir yokmuş İstanbul Sütlüce mezarlığında yatan rahmetli Laz kadını Anneannemin,  bana çocuk iken uyumadan önce anlattığı masallar gibiydi.

Ha Marek Cech, ha Emerson al birini vur ötekine , 1461 Trabzon takımındaki Yusuf’u damı seyretmiyor bu ikisi.

Yasin Trabzonspor’ transfer olduktan sonra  en kısa bir zamanda kulüpten aldığı ücrete iyileştirme istedi. Yasin’e benim bir çift sözüm var ; Yasin, sen önce kendini, futbolunu ve kafanı iyileştir , yakında sana tribün gözüküyor.

Janko’yu Rusya liginden mi istiyorlar, hemen bu hafta içinde satın gitsin. Hem ona, hem kendinize iyilik edersiniz.  Tam bir hayal kırıklığı , bizim köye iyi fasulye köküne çubuk olur.

Bordo Mavili taraftarlar mı ? Gelmişler bu yağmurda destek vermişler, daha ne yapacaktılar ki ?

 

Trabzonlu tek bir oyuncunun olmadığı Trabzonspor’da yönetim kurulunun da bir an önce kendisini toparlaması lazım 

Aykut Kocaman’ın iki hücum oyuncusu Sow ve Webo’yu oyundan alması ise , daha fazla fark olup da stadyumda  gerginliği  yükseltmemek cinsindendi  bence,  profesyonelce bir hareket.

Son cümlem Tolunay hocama ; Siz bu takımdan bir  kaç kişiyi, özellikle yabancılardan süresiz kadro dışı bırakmadığınız sürece,  yeni  girdiğimiz küme potasında  stresiniz ve stresimiz  devam edecektir.

Bordo Mavili futbolcular mı ? Bir kaçı hariç gerisi stadyuma zaten gelmemiş gibiydi.

Kendilerini sanırım tesislerde unutmuşlar.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR