Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Jüpiter akrep burcunda 21-09-2017

10 Ekim 2017 Salı günü saat 15: 50 itibari ile Jüpiter gezegeni Akrep burcuna geçiş yapıyor. Büyük şans ve fırsatları temsil eden Jüpiter, bir senelik yolculuğuna Akrep burcunda devam edecek.

Finansal konular üzerine mercek tutarak iyileşme ve genişleme sürecini öne çıkaracak olan transit, 10 Kasım 2018 yılına kadar sürecek. Jüpiter gezegeninin temel fonksiyonu genişlemek, enginleşmek ve yükselmektir. Anlaşılan odur ki; Jüpiter Akrep burcunda ilerlerken bizi derinleştirerek bilgeleştirecek. Bu yıl, birçok gizli kalmış olayların, sırların çözümleneceği bir yılın olmasının yanında öyle gözüküyor ki maddi konularda da dönüşüm sürecine geçilecek.( Jüpiter’in büyüten ve kendine güvenen yanı bizi yanıltıp bu dönemde borç da yaptırabilir dikkat etmekte fayda var.) 2017 Aralık sonrası gençlerin şartlarını iyileştirecek birçok fırsatla beraber sanat ve spor adına şansları haber veren Jüpiter Akrep burcu transiti, 2018 Ocak ayı ile başlayacak gelişmelere önemle vurgu yapıyor. Kanun ve Yasalarda olacak olan dönüşüm Mart sonuna kadar hızlanarak gündem oluştururken, Haziran ayı ile birlikte Uluslar arası konular öne çıkacak. Türkiye için yeni bir döngüyü başlatacak olan Jüpiter Akrep burcu transiti, suç oranlarında ki artışa da dikkat çekiyor.

BURÇLARA GÖRE JÜPİTER AKREP BURCU TRANSİTİ:

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Yaklaşık bir yıl boyunca isteklerinizde özgürleşeceksiniz. Vasiyetlerden, miraslardan yani kazanılmamış yollardan gelen paralardan maddi kazançlar elde edeceksiniz. Her anlamda mali ortaklıklardan yana şanslısınız. Faizler ve bağışlar konusunda başarılı olabilir ve nafaka ödemeleri gibi konularda pazarlık yapabilirsiniz. Okült ve ruhsal uğraşlar için iyi bir zaman, sezgileriniz güçlenecek ruhsal gelişme alanında büyüyeceksiniz. Kazancınızda iyileşme ve elverişli şartları bulacaksınız, yeni bir ev veya araba alabilirsiniz. Bu yıl babanızdan da yarar sağlayacağınız şartlar gelişecek ve Eşinizin parasal kazançlarında artış olacak. Siz yükselen Koç burçlarının çocukları bu transitte oldukça şanslı gözüküyor. Çocuklarınıza temel alt yapılarını genişletecek fırsatlar çıkarken, Jüpiter Akrep burcu transiti size oldukça iyi gelecek. 21- 31 Mart arası doğumlu Koçlar,13 Ekim- 26 Kasım arası yerleşim, toprak veya temel alt yapınız için olacak olan bir programdan gelecek olan fırsatlar çıkarken. 1 Nisan- 10 Nisan arası doğan Koç burçları; 3 Aralık -23 Eylül 2018 arası, Eş ve ortak parasal kaynaklarda önemli fırsatlar elde edecekler. 11 Nisan- 19 Nisan arası doğan Koçlar ise 2018- 30 Eylül sonrası sonrası psikolojik olarak yeni rahatlama dönemine geçiyorlar.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR: Jüpiter’ in Akrep burcundan yapmış olduğu transit, siz yükselen Boğa burçlarının hayatlarında ki şanslarının yeni bir ortaklık, evlilik ya da yeni bir aşk ilişkisinin olabileceğine vurgu yapıyor. Devam eden ilişkiler için ise yenilenme genişleme ve eşin içinde bulunduğu şartlara iyileşme fırsatları getiriyor. Yabancı bir ülkeden, farklı bir felsefeye veya geçmişe sahip biriyle ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde başlayan ilişkiler mutluluk ve iyi talih getirir. Jüpiter abartı ve fazla güven getirdiği için bu transitte birçok insanın boşandığı veya ilişkinin sonlandırdığı da görülmüştür dikkat etmekte fayda var. Ama ne olursa olsun başkalarından yana şanslı dönemdesiniz. Jüpiter’in alçalan çizgisiyle kavuşum yaptığı zaman; yaşam koçu, rehber ya da bir guruyla uygun bir program hazırlayabilirsiniz. Her türlü durumda başkalarıyla birebir ortaklıklarda önemli kısmet fırsat ve şans sağlayacaksınız. Bu transit boyunca büyük enerji içerisinde olacağınız gözüküyor. Jüpiter Akrep burcu transiti hem büyük hem küçük kardeşinizle ilişkilerinizin olumlu olacağına dikkat çekerken, aynı şey akrabalar ve gurup aktiviteleri içinde geçerli olacak. Yükselme, ilerleme, iyi şans sizinle. 10 Aralık 26 Ocak arası ikili ilişkilerde olacak olan hareketlilikte tartışmalara dikkat etmekte fayda var. 20 Nisan- 30 Nisan arası doğan Boğalar; 13 Ekim- 26 Kasım arası; Yazışmalar ve anlaşmalardan gelen fırsatlarla birlikte kardeşinizin de durumunda iyileşme olacak. 1Mayıs- 11 Mayıs arası doğanlar; 3 Aralık- 23 Eylül arası, eşinizin şartları düzelirken; 12 Mayıs- 20 Mayıs arası doğan Boğalar ise Eylül 2018 sonrası Proje ve anlaşmalarla ilgili şanslar elde edecekler.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel girişiminizde ve kendinizi geliştirmede başarılı olacağınız bir yıl geçireceksiniz. Gündelik işlerinizde az engel ve eleştirilerle karşılaşacağınız rahat dönem sizi bekliyor. Vasıfsız, basit, sıradan işlerden yada detaya odaklı görevlerden bile zevk alacaksınız. Jüpiter altıncı ev transiti projelerinizi ve uğraşlarınızı stressiz yoluna koyacağınız bir transittir. İşçilerinizle ve iş arkadaşlarınızla iyi anlaşacağınız bir dönem içerisindesiniz. İşle ilgili çalışma koşullarının iyileştiği ve verimli olduğu bir yıl içerisinde olacaksınız. Bu yıl işinizde uzmanlaşma fırsatları yakalayabilirsiniz. Eğer yeni bir iş arayışı içerisindeyseniz, muhtemelen başarılı olacaksınız. Jüpiter Akrep burcundan geçerken bedeninizi güçlendirebilir, sağlık sorunlarını aşabilirsiniz. Spora ve yeni bir diyet programına başlamak için mükemmel zaman. Bu transit size kilo aldırabilir, tatlılara ve diğer zaaflara karşı dikkatli olmalısınız. Toplum için yaptığınız iyi şeylerde başarı şansınız oldukça yüksek. 21 Mayıs- 31 Mayıs arası doğan İkizler, 13 Ekim- 26 Kasım arası maddi kaynaklarını genişletmede fırsatlar yakalayabilirler. 1 Haziran- 11 Haziran arası doğan İkizler, 3 Aralık 2017- 23 Eylül 2018 döneminde iş temposunda rahatlama olurken, 12 Haziran- 20 Haziran arası doğan İkizler ise hedef ve işleri ile ilgili genişleme fırsatlarını bulacaklar.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yaratıcılığınızın ve hayal gücünüzün artacağı Jüpiter beşinci ev transiti size oldukça iyi gelecek. Eğer profesyonel olarak sanatçıysanız muhtemelen en önemli en verimli senenizi yaşayacaksınız. Bir çok parti ve kutlamalar sizi bekliyor. Hayatınız da biri yoksa yeni aşk zamanı. Devam eden aşklar, bu yıl daha ciddi rota belirleyecekler. Ayrıca spor ve rekabet gerektiren aktivitelerden yana şanslı avantajlarınız çıkacak. Çocuklarla ilgili konular, hamilelik ya da doğum büyük bir olasılık. Bir yıl boyunca popülaritenin, mutluluğun ve bireysel amaçların tadını çıkartın. Spekülasyonlar, borsa ve yatırım girişimlerinizden yana şans var. Alkol ve uyuşturucu alışkanlığınız varsa uyanık ve tedbirli olmalısınız. Jüpiter beşinci ev transiti sağlıklı ve iyi olacağınızın da göstergesidir. Seyahatlerden, Akademisyenlerden ve ruhsal öğretmenlerden gelecek lütuflardan yana şans verirken arkadaşlıklarınızdan ve büyük kardeşten destek göreceksiniz. Bu yıl büyük hedeflerinizi ve arzularınızı kolayca gerçekleştirebilecek fırsatlar size bolca gelecek. Yükselen Yengeçlerin babalarının gelirinde de önemli artış söz konusu. 21 Haziran- 3 Temmuz arası doğan Yengeç burçları; 13 Ekim ve 26 Kasım arası içinde bulunduğu şartlar daha rahatlıyor ve iyileşiyor. 3 Temmuz- 12 Temmuz doğumlu Yengeç burçları; 3 Aralık 2017- 23 Eylül 2018 tarihleri arası, Aşk ve çocuklarınızın şartlarında iyileşmeler ve fırsatlar getiriyor. 13 Haziran- 23 Temmuz arası doğan Yengeçler ise 30 Eylül 2018- 4 Kasım 2018 tarihlerinde Akademik alan ya da Uluslar arası konularda şanslar yakalayacaklar.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Ev hayatınızı ilgilendiren bu transit, ihtiyaçlarınıza ve tabiatınıza mükemmel derecede uyan bir çevreyi konumlar. Muhtemelen yeni daireye, eve ya da şehre taşınabilirsiniz, eğer yeni bir eve taşınma ihtimaliniz yoksa yaşadığınız yerin mobilyalarını yenileyebilir ve evinizi güzelleştire birsiniz. Peyzaj tasarımı, bahçe işleri, çiftçilik ya da toprakla ilgili hobi size iyi gelecek. Metafizik ve ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Vasiyetler, miraslar, mali ortaklıklar yolu ile elde edilen parayla ilgili iyi sonuçlar elde edeceksiniz. Kariyerde başarınız ve profesyonel anlamda etkiniz artacak. Temel alt yapınızı geliştirmek ve belli bir programda donanım sağlamak için fırsatlar ayağınıza gelecek. 23 Temmuz- 2 Ağustos tarihi arası doğan Aslan burçları; 13 Ekim- 26 Kasım tarihlerinde psikolojik rahatlama yakalayacaklar. 3 Ağustos- 13 Ağustos arası doğan Aslanlar; 3 Aralık 2017 ve 23 Eylül 2018 tarihlerinde yerleşim ve eğitim fırsatları gelirken. 14 Ağustos-22 Ağustos arası doğan Aslan burçları için 30 Eylül 2018- 4 Kasım 2018 Eş ve ortak gelirde artış ve şanslar sizinle olacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Zihinsel becerileriniz ve bilişsel yetenekleriniz keskinleşecek. Jüpiter Akrep burcu transiti ile bilginiz artacak, yeni bilgileri kolayca kavrayıp hazmedebileceksiniz. Bir eğitim araştırmasındaysanız, araştırmalar ve sınavlar açısından şanslı zamanlardasınız. Bir çok farklı konularla ilgilenebilirsiniz, günlük tutabilir kitap ve makaleler yazabilirsiniz. Akraba ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde enerjik ve dinamik olduğu dönemdesiniz. Kısa yolculuklardan şanslı fırsatlar sağlayacaksınız. Evlilik ve önemli bir aşk ilişkisi ihtimali oldukça yüksek. Uzak seyahatler, yüksek öğretim kurumlarıyla olumlu sonuçlar ve dini görüşlerdeki genişlemenin yanı sıra Jüpiter üçüncü ev transiti olumlu grup aktiviteleri ve arkadaşlarla iyi ilişkiler anlamına da gelir. Ayrıca kardeşten yarar sağlayacaksınız. Bunun yanında yan gelirlerde elde etmeniz mümkün. 23 Ağustos- 2 Eylül arası doğumlu Başak burçları, 13 Ekim 26 Kasım arası; Planlarını hayata geçirmek adına fırsatlar yakalarken. 3 Eylül- 13 Eylül arası doğumlu olanlar 3 Aralık 2017 ve 23 Eylül 2018 arası tarihlerde maddi kazançlarında genişleme yaşayacaklar. 14 Eylül- 22 Eylül arası doğan Başak burçları ise 30 Eylül 2018 ve 4 Kasım 2018 arası eş ve ortaklıklardan yana şanslara sahip olacaklar.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Parayla ilgili tüm konularda şanslı bir döneme girdiniz. İş görüşmeleriniz, maaş zammı, emekli aylığı, burs ya da başka türlü mali yararlar sağlama zamanı. Kendinizi iyi hissedeceğiniz, kendi yeteneklerinizle para kazanacağınız somut yararlar sağladığınız mutlu bir süreçtesiniz. Jüpiter’in kendine güven veren bonkör yapısı sizi yanlış yatırımlara yöneltip büyük para kayıplarına da neden olabilir. Bu dönemde etki altında kalmadan kazançlarınıza ve yatırımlarınıza dikkat ediniz. Eğer maddiyata odaklı değilseniz, o zaman para kazanmak yerine kendi değer sistemi için uygun olan ödülleri elde edebilirsiniz. İş ve kariyerde kolay başarılar sizi bekliyor. Ortak mali işler ve ortaklık yoluyla zenginlik gelecek, az zorluk veya az engelle borç para alabilirsiniz. Yükselen Terazi’ ler Jüpiter Akrep burcundan transit yaparken, çocuklarınız iş ve kariyer alanında önemli Fıratlar yakalayacaklar. 23 Eylül- 3Ekim arası doğumlu Teraziler, 13 Ekim 26 Kasım arasında İş kariyer alanında fırsatlar çıkarken. 4 Ekim- 13 Ekim arası doğan Teraziler; 3 Aralık 2017 ve 23 Aralık 2018 arası Maddi konularda büyük şans yakalayacaklar. 14 Ekim- 22 Ekim arası doğan Terazi’ ler ise 30 Eylül ve 4 Kasım arası iş tempolarında önemli rahatlama sağlayacaklar.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Jüpiter birinci evinizden transit yaparken; Kendinizi daha iyimser, neşeli ve hoşnut hissedeceksiniz, bu şans yaklaşık bir yıl sürecek. Bu dönemde övgüler, terfiler ve hediyeler alabilir, saygı görebilirsiniz. Güçlü yada etkili insanlara yaklaşmak ve yardım görmek için mükemmel zaman. Terfi ya da maaş artışı için fırsatların lehinize döneceği zaman içerisindesiniz. Yaklaşık bir yıl boyunca talih sizinle olacak, inancınızın kuvvetleneceği, dini, ruhsal ve ibadet eğilimlerinizin artacağı kişisel gelişim ve her türlü büyüme için iyi bir yol izleyebilirsiniz. Bu dönem, Jüpiter’in gölge yanı olan kibirden, şımarıklıktan, bencillikten ve kendine aşırı güvenden sakınmalısınız. Jüpiter birinci evden geçerken size kilo aldırabilir. Başarı şansı yüksek olan yeni uğraşlara başlayabilirsiniz. Çevrenizdeki çoğu kişi iyiliğinizi ister. Onur ve prestij kazanacağınız Jüpiter birinci ev transiti, yatırımlar ve spekülasyonlar için iyi sonuçlar alacağınız dönemi göstermekte, aldığınız her risk size yarar sağlayacak. Bu transit yaratıcılığınızı ve zihinsel uyumu beraberinde getirecektir. Çocuklarla ilişkileriniz olumludur ve hamile kalmanız mümkündür. Jüpiter transiti yeni aşk ilişkisi ihtimalini gösterirken, dini ve uzak yolculuklar, yüksek öğrenim şansını da beraberinde getirir. İş anlaşmalarıyla ilgili fırsatlar yakalayabileceğiniz gibi şanslı bir yıl geçireceksiniz.23 Ekim- 2 Kasım arası doğan Akrepler; 13 Ekim- 26 Kasım 2017 tarihlerinde psikolojik olarak rahatlayacaklar. 3 Kasım- 12 Kasım arası doğan Akrep burçları 3 Aralık 2017 ve Eylül 2018 arsında olan dönemde içinde bulunduğu tüm şartlar iyileşirken. 13 Kasım- 21 Kasım arası doğan Akrep burçları ise 30 Eylül 2018 ve 4 Kasım 2018 tarihlerinde Çocuklarının şartları ve Aşk hayatları genişleyerek şanslı fırsatlar yakalayacak.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Kendinizi iyileştirme dönemine girdiniz. Kokular, fobiler ve sinir bozucu şeylerle yüzleşme ve rehabilite zamanı, Daha çok ruhsal gelişimle ilgileneceksiniz. Dini mutluluk, ilahiyatla ilgili araştırma yapmak, Meditasyon, içebakış ve ruhsal özgürlük arayışı içinde çalışma yapmak için mükemmel zaman. İnzivaya çekilmek isteyebilirsiniz, hastane işlerinde ya da diğer iyi niyetli aktivitelerde gönüllü olabilir, ihtiyacı olan ülkelere yardım etmek için seyahat bile edebilirsiniz. Rüyalarınızın anlamını ve sembolleri üzerinde çalışma yapmak için güzel zaman içerisindesiniz. Jüpiter on ikinci ev transiti okült uğraşlarla ilgili mutluluk getirir, normal farkındalık ötesindeki ruhsal boyutları algılama fırsatları verir. Bu transit, toprak alma, yeni bir eve ya da daireye taşınma olasılığını da gösterir. Eğitim derecesi alabilirsiniz. Jüpiter Akrep burcu transiti size mücevher, süs ya da diğer lüx eşyaların alışverişi için fırsatlar da verecek. Sağlığınıza iyi gelecek günlük işlerinizden zevk alacak iş arkadaşlarınızla iyi anlaşacaksınız. Jüpiter on ikinci ev transiti, partnerinizden, miraslardan, babadan gelen para ya da havadan gelen diğer kazançları temsil eder. 22 Kasım- 2 Aralık arası doğan Yay burçları 13 Kasım ve 26 Kasım arasında ortak parasal konularının yanında her türlü cerrahi operasyonda şifa bulacaklar. 2 Arallık- 12 Aralık tarihleri arası doğan Yaylar ise 3 Aralık 2017- 23 Eylül 2018 tarihlerinde Psikolojik olarak rahatlayarak oh çekeceksiniz. 13 Aralık- 21 Aralık arası Doğan Yaylar’ ın hayatında ise öne çıkacak konu 30 Eylül 2017 ve 4 Kasım 2018 arası Temel alt yapınızla ilgili bir program belirlenebilir ve ailenizle ilgili de birçok güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sosyal hayatınız genişleyecek. Uzun süredir yapmak istediğiniz hedeflerinizi sonunda gerçekleştireceksiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz bu yıl yolunda gidecek. Yeni insanlar tanıyacaksınız organizasyonlarda ortaklıklarda, derneklerde, halka açık alanlarda, ortaklıklarda çalışma şartları çıkabilir. Bu yıl yan gelirinizde artış olacak, en büyük kardeşinizden yarar sağlayacaksınız. Günlük işlerinizi yapmakta enerjiniz yerinde olacak. Evlilik ve aşk ilişkisinde şansınız yüksek. Önemli anlaşmalar yapabileceğiniz bir yıl içindesiniz. Jüpiter Akrep burcu transiti ile küçük büyük arzularınız yerine gelecek. Hamilelik ya da doğum ihtimalinin yanında çocuklarla da ilişkilerinizin iyi olacak. Akrep burcu Jüpiter transiti; yatırımlar ve spekülasyonlardan yana şans verirken yaratıcılık ve hayal gücünüz gelişecek. 22 Aralık- 1 Ocak doğumlu Oğlaklar. 13 Ekim 26 Kasım 2017 tarihleri arası Ortaklık ve evlilikte şans yakalarken. 2 Ocak- 10 Ocak arası doğan Oğlaklar; 3 Aralık 2017 ve 23 Eylül 2018 arası tarihlerinde Sosyal çevresinin yardımı ile projelerini hayata geçirecek fırsatlar yakalayacaklar. 11 Ocak- 20 Ocak arası doğumlu Oğlak burçları ise 30 Eylül 2018 itibarı ile 4 Kasım 2018 arası anlaşma ve eğitimle ilgili şanslar sizinle.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Jüpiter onuncu ev transiti statü, saygınlık ve size şöhret kazandıracak, kariyerinizde ilerleme ve profesyonel aktivitelerinizi arttıracak. Ödül ya da büyük bir terfi alabilirsiniz. Bu bir yıl içinde amacınız netleşecek. Annenizle olan ilişkileriniz karşılıklı bağlarınız güçlenecek. İyi çalışma koşulları ve maddi yararlar sağlayacak olan Jüpiter Akrep burcu transiti sağlığınıza da çok iyi gelecek. Düşmanlarınız ve rakipleriniz tarafından rahatsız edilmeyeceksiniz. Eğitim hayatınız yolunda gidecek ve aile hayatınız zenginleşecek. Mutlu ve tatminkâr olduğunuz bir yıl olacak. Ev araba toprak ya da başka türlü araçlar alabilirsiniz. Giyim, kuşam ve mücevherlerde alabilir, iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. 20 Ocak- 30 Ocak arası doğumlu Kova burçları; 13 Ekim 26 Kasım arası, iş koşulları ve temposunda rahat edeceği döneme girecek. 31 Ocak- 9 Şubat arası doğumlu Kova’lar; 3 Aralık 2017 ve 23 Eylül 2018 arası İş kariyer alanında genişleme fırsatları yakalarken, 10 Şubat- 18 Şubat arası doğumlular; 30 Eylül 2018 ve 4 Kasım 2018 tarihlerinde Maddi kazançları genişleyecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Jüpiter dokuzuncu evden geçerken kişi sınırlarını hem somut hem de felsefi olarak genişletir. Dini ve ideoloji olarak yeni modeller keşfedeceksiniz. Başka şehirlere ya da başka ülkelere seyahatleriniz size başarı getirecek. Jüpiter dokuzuncu ev transiti kitap yazmak ya da önemli bir edebi girişimde bulunmak için önemli zamandır. Öğretmenlerle, dini figürlerle faaliyetlerden oldukça olumlu sonuç alabilirsiniz. Şimdi mantığınız, muhakeme gücünüz ve sezgisel becerinizle dengeyi bulacaksınız. Kalp ve zihin bu transitle bir anlaşma yapacak. Eğer ithalat veya ihracatla ilgili iş yapıyorsanız bu yıl başarı sizden yana. Ahlak, etik ve ilkeler konusunda fanatik yönünüz keskinleşecek. Dini törenlerden oldukça zevk alacaksınız. Belli bir görüşün ateşli destekleyicisi olabilirsiniz. Astrolojide dokuzuncu ev transitinde iyi sağlık, terfi, beğenilme ve size genel mutluluk getirecek. Kardeşlerinizle olan ilişkiniz iyi olacak ve durumları iyileşecek. Bu transit boyunca hamile kalabilirsiniz, çocuklarla olumlu ilişkilerin yanında Jüpiter Akrep burcu transiti, size başarılı yatırımlarda getirecek. 19 Şubat- 1 Mart doğumlu Balıklar; 13 Ekim- 26 Kasım arası, çocuklarınızın şartları, varsa aşk hayatınızda iyileşme olurken. 2 Mart- 11 Mart doğumlu Balıklar, 3 Aralık 2017- 23 Eylül 2018 tarihi arası Akademik alan ve Uluslar arası konularda şanslar yakalayacak. 22 Mart- 20 Mart arası doğumlu Balıklar, 30 Eylül 2018 ve 4 Kasım 2018 arası kendi şartlarında ve sağlığınla ilgili iyi gelişmeler yaşayacak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR