Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda yeni ay 20-05-2020

22 Mayıs 2020 tarihinde İkizler burcunun 2 derecesinde Mirfak sabit yıldızı ile yeni ay doğuyor. Cesaret ve güç ile betimlenen sabit yıldız; önemli, güçlü ve kalıcı şartların başlayacağı kapıları açılıyor. Yeni aylar her zaman yeni başlangıçlar ve tazelenme enerjisi içerir, onun içinde halk arasında ay doğdu lafı buradan gelmektedir. İkizler burcu yeni ayı; cesaret, umut ve kararlılıkla doğuyor. İleriye yönelik maddi konularda olabilecek yeni şifalı başlangıçları ön görüyor ve yeni iş takibi sürecini başlatıyor. Yeni ay ayrıca, meteoroloji ile ilgili konulara da dikkat çekiyor. Hava durumlarında olabilecek dengesizlikler maalesef birçok olumsuz koşulları öne çıkaracak.

Ticari konular, eğitim, trafik ve ortak anlaşmalarda yeni şartları getirecek olan İkizler burcu yeni ayı, öyle gözüküyor ki bizlere cesurca kararlar aldıracak. Ay; yeni ay fazına geçtiği zaman ufuk çizgisinde Yay burcu yükselmekte, Bu duruma göre Uluslar arası konularda devlet kanalı ile geçmiş ve yarım kalmış finansal meselelere de müdahale ediyor. Başarı ile toparlanma süreci maddi manevi konularda olacak. İkizler burcu yeni ayının bir başka önemli açılımı ise ay düğümlerinin aks değiştirmiş olması, dolayısıyla etkisini ve yönünü güçlendiren yeni ay, hepimize yepyeni rota belirliyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Anlaşmalar, eğitim, kısa yolculuklar, kurslar ve varsa kardeşinizin içinde bulunduğu şartlar; İkizler burcunda doğacak olan yeni ayla birlikte ileriye yönelik bir proje anlaşması başlıyor ve cesaretle para takibi anlaşması yapıyorsunuz. İkizler burcu yeni ayı ile başlayan dönem bu konularda size yeni bir gelecek belirleyecek.

YÜKSELEN BOĞALAR: Maddi kaynaklarınızla ilgili size yeni kapı açılıyor. İş ve kariyer alanınızla ilgili yeni anlaşma yapıyorsunuz. Bulunduğunuz konum ve şartlarınızla ilgili para işlerinizi takibe alıyorsunuz. İkizler burcunda olacak olan yeni ay size cesur başlangıçlar yaptıracak ve size yeni bir gelecek belirleyecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel şartlarınız, konumunuz ve sağlığınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi ile ilgili konular; İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Siz sağlığınızla ilgili konuları takibe alıyorsunuz. İkizler burcunda olacak yeni ay size cesurca yeni başlangıçlar yaptıracak ve size yeni bir gelecek belirleyecek.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ruhsal sağlığınız, kısıtlanmış konular, kapalı devre aktiviteleriniz ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni fırsatlara kapı açılıyor. Bu süre içinde yeni bir projeyi takibe alıyorsunuz. Bu konularda ileriye yönelik bir gelecek belirleyeceksiniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sosyal çevreniz, alışkanlıklarınız, içinde bulunduğunuz organizasyonlar ve en önemlisi umutlarınız. İkizler burcunda doğacak olan yeni ayla birlikte projelerinizde yeni iş takibine başlıyorsunuz. Ortaklıklardan ve danışmanlık aldığınız kişilerden yardım göreceksiniz. İkizler burcunda olacak olan yeni ay sosyal alanda ve umutlarınızda size yeni bir gelecek belirlemeniz için yeni kapısını açacak.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş, kariyer, toplum önündeki imajınız ve varsa annenizin şartları. Yeniayla birlikte yeni kapılar açılıyor. Kalıcı ve iyi şartlara vurgu yapan yeni ayın açıları sizi, akademik alan ya da şirketlerle ilgili yeni iş takibine başlatacak. İş arkadaşlarından ya da çalışanlardan yardım görüyorsunuz. İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte bu konularda olacak olan gelişmeler size yeni bir gelecek belirleyecek.

YÜKSELEN TERAZİLER: Akademik alan, medya, uluslar arası konular, hukuk, seyahatler ve eş akrabaları; Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar açılıyor. Bu konularla ilgili para takibine geçeceksiniz. Yetenekleriniz ya da çocuklarınızdan şifa buluyorsunuz. İkizler burcu yeni ayı; hayat felsefeniz başta olmak üzere sizin yaşam tarzınızda yeni rota belirleyecek.

YÜKSELEN AKREPLER: Ortak gelir, eş parası, kredi-borç, alacak- verecek, sigorta, burs ve miras. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz size yeni kapılar açılıyor. Para işlerini takibe alacaksınız. Bu sürede eşinizin iş kariyerinden ya da ailenizden yardım alacaksınız. Siz maddi konularınızda yeni gelecek belirleyeceksiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Eşinizin konumu, ortaklarınız, anlaşmalarınız ve danışmanlık aldığınız kişiler. İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte bu konularla ilgili yeni kapılar açılıyor. Siz iş konularında yeni cesur kararlar alarak yeni ortaklı iş takibine başlayacaksınız. Yakın çevrenizden yardım alıyorsunuz. İkizler burcunda olacak olan yeni ay, eş ve ortaklıklar konusunda size yeni bir gelecek belirleyecek.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş koşullarınız, günlük temponuz, beslenmeniz, çalışanlarınızla ilgili konularda size yeni kapılar açılıyor. Maddi konularda yardım alacaksınız. İkizler burcunda doğan yeni ayla birlikte günlük hayat standartlarınızda yeni belirlenecek olan şartlarınızın ilk başlangıcını yapacaksınız. Hayat akışınızın yeni rotası başlıyor.

YÜSELEN KOVALAR: Aşk, çocuklar, hobiler, spor, yatırımlar, ek gelir, eğlenceleriniz ve varsa babanızın geliri; İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte bu konulara yeni kapı açıyor. Siz ailevi konularda ya da eşinizin iş kariyeri ile ilgili takip yapıyorsunuz ve bir şekilde şifa buluyorsunuz. İkizler burcunda olacak olan yeni ay bu konularda size yeni bir gelecek belirleyecek.

YÜKSELEN BALIKLAR: Ev, aile, yerleşim, temelleriniz ve eşinizin iş kariyeri alanında yeni şartları ile yeni kapı açıyor. Siz yeni bir anlaşma yapıyorsunuz ve psikolojik olarak şifa buluyorsunuz. İkizler burcunda olacak olan yeni ay bu konularla ilgili size yeni bir rota çizecek. Korkmadan ilerleyiniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR