Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

Direkler arasında bordo,mavi…

    Dün geceden, çise düşmüş çimenlerine mayhoş kokusunun yayıldığı Avni Aker"de, kendini arayan bir takım.

    Galatasaray deplasmanı öncesi, emanete verdiği güvenini ve galibiyet bavulunu geri almaya çalışan Trabzonspor.

    Karşılaşma öncesi, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden, Trabzonspor paf takımının oyuncusu Sinan kuru için

yapılan saygı duruşunda, her zamanki gibi anlamsızca bağırılarak yapılan saygısızlık.

    İlk 20 dakika içerisinde önce Gabric"in kafası, ardından Serkan"ın sert şutunun üst direkte patladığı rakip kale direkleri.

    Yaşı kemale ermiş ve Trabzonlu olan bir kaptanının olmadığı ve kaptan olarak takım arkadaşının mücadele etmesi için ona “ koşsana be, niye yürüyorsun ” ( Kibar şeklini yazdım ) diye bağırması gereken cinsten bir kaptanın bile olmadığı bordo mavili ekip.

     Takımına destek vermesi gerekirken, vermeyen ve çekirdek yemeye devam eden ve takımındaki, kendi öz tek futbolcusuna sadece yuh çekmeye gelmiş koca bir maraton tribünü.

     Oyun süresince mücadelesini ortaya koyan, artık beni mahcup etmeye başlayan,tek Colman.

                                                        *

      Sezon başı hazırlıklarında 7, Ligde 8, Avrupa liginde 2 olmak üzere toplam 17 karşılaşmaya 17 ayrı 11 le çıkan Broosss ,fosssss.

     Bu geceki orta oyununu seyrettikten sonra, göbekte arayıp da yine bulamadığım Kaptan Hüseyin.

     Yapılan anosta bile adı geçen Tayfun"u yuhalayan, Sakatlığında bile, yan gelip yatan Yattara"yı alkışlayan bir zihniyet.

     İsteriz, yüreğini ve ruhunu ortaya koyan tüm oyuncuları alkışlayan bir tribün.

     65.dakikada altı pasın içinde, son rakiple karşı karşıya kalan ama sağ ayağıyla vurmayıp, sola almak isteyince net  pozisyonu kaybeden Colman.

     68.dakikada Trabzonspor un bu sezon kazandığı ilk penaltı atışında ise bu sefer enteresandır sağ ayağıyla topa vuran ve kaçıran Colman.

     Ceyhun"la birlikte Belçika maçı için, A milli takıma çağrılan, bu maçta da gayret gösteren ama ceza alanı içerisinde vurduğu  tüm toplarda, konsantreden uzak olan bir Gökhan.

    Maçı yerinde izleyen 15 bin taraftardan Trabzonspor”a destek veren kale arkalarındaki yaklaşık 2 bin kişiden oluşan toplam 4 grup ve sesi sedası  çıkmayan 13 bin civarında taraftar ,siz takımınıza hangi şartlarda olursa olsun destek vermeyip, sessiz kaldıkça,Avni Aker"de ki tüm maçlarda, bitiş sonrasında şov yapamayıp, hep sessizce evinizin yolunu tutmak zorunda kalacaksınız.

                                                            * 

       Gaziantep"de Kaleci Mahmut başta olmak üzere,17 yaşındaki Cenk,Olcan,Hakan,

Cesar De Souza ve Real Madrid de forma giymiş 55 numaralı Santos Correira"nın biraz gayreti ,kötü Antep takımına altın tepside kazandırdığı bir puan.

      Son  sözümde orta hakeme…

      Bakın haa…Sahada hakemde var.yani ben Tolga Özkalfa diye düşünüp, iş olsun diye çoğu pozisyonda gereksiz düdük çalarak,adeta maçın hakemi olduğunu göstermeye ve dikkat çekmeye çalışan megaloman Özkalfa,sen bizim mahalledeki terziye bile olamazsın kalfa.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.