Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Burçlara göre Satürn oğlak burcu transiti 19-12-2017

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Satürn Oğlak burcu transiti; İş hayatınızda yeni sorumluluklar alacağınız bir döneme girdiğinizi işaret ediyor. İş ve kariyer alanınız yeniden yapılanıyor. Üç yıl içinde toplum içindeki pozisyonunuz, seçtiğiniz meslekle birlikte yerinizi belirleyecek. Statünüzü elde edecek ve kişisel kaderinize erişeceksiniz. Bu transit size onur ve saygınlık getireceği gibi hayatınızı yeniden yapılandırma fırsatı da verecek. Fakat öyle gözüküyor ki, Güneş’iniz, Satürn’ le açıya girdiğinde oldukça zorlanacaksınız. Yılmayınız. Böylesi zamanlar insan hayatında az rastlanan önemli ve değerli zamanlardır. Ağlayın, üzülün, uykusuz kalın ama vaz geçmeyin. Eğer yasal ve ahlaki olmayan yollardan para kazanmışsanız bu transit halkın önünde gözden düşmeyi ve çöküşü de getirebilir. Annenizle ilgili çözümlenmemiş sorunları da bu dönem ele alacaksınız. Normalden daha fazla borca girebileceğiniz gibi hırsızlık ve soygundan kaynaklanan kayıplara dikkat etmelisiniz. İş seyahatleri yapabilirsiniz, Satürn Oğlak burcu transiti size evlilik ve anlaşma fırsatlarını da beraberinde getirecek. Birçok Koç burcu doğumlularına evlilik ve yeni anlaşmalar gözüküyor. 20- 30 Mart arası doğanların hayatlarında olacak olan yeni yapılanma 2018 yılı sonuna kadar devam ediyor ve maddi kaynaklarınız yani rızkınız yeni şartlarını oluşturuyor. 31-9 Nisan doğumlu Koçlar’ ın hayatlarında ki yeni temeller ise 2019 Aralık ayına kadar sürecek ve günlük temponuz yeni şartlarını oluşturacak. Bu ara sağlık problemleri sizi uğraştırabilir. 10- 19 Nisan doğumlu Koç’ların ise yaşayacağı büyük değişim 2020 yılı sonunu bulacak ve İş kariyer alanında gelişen yeniliklerle beraber inşa olacak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Var oluşunuzun önemini anlayacağınız yeni döneme giriyorsunuz. Din ve felsefeye merak sarabilir ve yüksek bilgilere erişmek için yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Satürn Oğlak burcu transiti; Büyük ticari şirketlerle ilgili imkânların yanında iş ya da profesyonel anlamda yurt dışına yolculuklara çıkma fırsatı da getirir. Akademik eğitim aşamasında ki yükselen Boğaların ciddi gelişecek şartları bu süre içinde belirlenecek. Yeteneklerinizi mükemmel hale getirmek için Satürn Oğlak burcundan transit yaparken siz fırsatları kullanmalısınız. Profesyonel olmak adına hazırlanacağınız üç yıllık döngünün içerisine girmiş bulunuyorsunuz. Belli ki bu yeni dönemde uzmanlık gerektiren bir programın içinde olacaksınız. Satürn Oğlak burcu transiti; kardeşlerinizin hayatında da yeni şartlar oluşturacaktır. Hedeflerinizi ve hırslarınızı gerçekleştirirken geçici zorluklarla da karşılaşmanız maalesef ki muhtemel. Yılmayınız, korkmayınız, sabırlı ve ısrarlı olunuz. Büyük ödül mutlak gelecektir. İş yerinizdeki stresli dönemin devam etmesi ufak sağlık problemlerine neden olabilir, dikkat ediniz. 20 Nisan- 30 Nisan arası doğan Boğa burçları yeni yapılanmaya 2018 yılında geçecek ve kalıcı kişisel şartlarını oluşturacaklar. 1 Mayıs- 11 Mayıs arası doğan Boğa burçları 2019 yılı itibarı ile; yeteneklerini kullanacağı alanda uzmanlaşırken çocuklarının hayatlarında da yeni dönem başlayacak. 12 Mayıs- 20 Mayıs arası doğan Boğaların ise 2020 yılı ile başlayacak olan yeni şartları; daha çok Akademik alan ya da iş ve çalışma koşulları ile ilgili yeni sorumluluklar alacağınız gösteriyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Satürn sekizinci ev transiti; sizin arzularınızı, hırslarınızı ve gücünüzü kullanma biçiminizi arındıracak ve şekil verecek. Bu süreç büyük duygusal savunmasızlık süresidir. Takıntılı ya da zorlayıcı özelliklerinizi fark edeceğiniz bir dönemdir. Egonun ölümü ve tekrar doğumu bu sürece maruz kalır ve bu transit sonucunda kişiliğinizin büyük bölümü değişim ve dönüşüm geçirir. Yani siz her koşulda büyüyüp olgunlaşacaksınız demektir. Oldukça baskılı ve zorlu dönüşümlerden geçecek olan yükselen İkizler; şartlarınız zor ve dayanın diyorum. Satürn sekizinci ev transiti genellikle vasiyetlerden, miraslardan, sigorta, kredi- borç, alacak- verecek, burslardan ve eşten gelecek kazanç açısından da sevimsiz zamanlardır. Borç para almamak ya da yeni maddi ilişkilere girmemekte fayda var. Şimdi, hayatınıza zarar veren belli alışkanlık modellerini bertaraf etme zamanı. Eş ya da ortağınızın parasal kaynaklarında yeniden düzenlemeler geliyor. Kişisel kazançlarınızda zorluklar gecikmeler, engeller ortaya çıkabilir ve bu dönemde yatırımlar avantajlı olmayabilir. Artık sorumluluklarınızla beraber dünyevi konulardaki göreviniz yeni başladı. 21 Mayıs- 31 Mayıs arası doğan İkizler’ in hayatındaki yapılanma 2018 yılı içinde gerçekleşecek. Bu süreç sizi psikolojik olarak da yeni şartlara hazırlayacak. 1 Haziran- 11 Haziran dönemi doğan İkizlerin yapılanma süresi 2019 yılında olacak ve temel alt yapınız ya da toprak ve yerleşimle ilgili konularda gerçekleşecek. 12 Haziran- 20 Haziran arası doğan İkizler ise 2020 yılı itibari ile parasal kaynaklar da ki yeni kalıcı sürece girecekler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Satürn yedinci evden geçerken kişi ikili ilişkilerde sorumluluk almayı öğrenir. Evliliğiniz, ortaklığınız ya da aşk ilişkiniz en önemli zamanından geçiyor. Dikkat ediniz. Bu dönemde sevgi konusunda sınırlamalar ve yasaklar Partner tarafından açıkça ortaya konur. Partnerinize karşı derin sorumluluk duyacağınız bir dönemdesiniz ve muhtemelen eşinizin şartları yeni yapılanma sürecine girdi. Eğer mutlu ve herhangi bir bağlılığı olmayan bir ilişki içerisinde iseniz, ilişkinizle ilgili ileriye yönelik net kararlar alacak, sağlam adımlar atacaksınız. Uygunsuz ilişki içerisinde olan Yükselen Yengeç’ ler, ve yasal olmayan ortaklıklar, bu transitle birlikte şartları netlik kazanacak. Satürn yedinci ev transiti sizi daha yaşlı ve daha otoriter sevgililere çekebilir ve yeni ilişkiye başlamak bu dönemde oldukça zordur. Bu üç yıl içinde eşiniz inatçı sağlık problemleri içinde kalabilir. Bazı yükselen Yengeçleri ise borçlar ve akademik alanda yeniden yapılanmalar bekliyor. 21 Haziran- 2 Temmuz arası doğumlu Yengeçler; 2018 yılı ile Yeni sosyal çevreniz yapılanırken, siz projeler içinde olacaksınız. 3 Temmuz-12 Temmuz arası doğan Yengeçler, 2019 yılı ile yeni ortaklık ve anlaşmalara hazır olunuz. Ve 13 Temmuz- 22 Temmuz arası doğanlar ise yeni ortaklıkların ya da evliliklerin temelini atacaklar.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Günlük iş temponuzun öne çıkacağı bir dönemdesiniz, daha sıkı çalışmanız gereken koşullar ortaya çıkacak. Bu transit süresince, kişi aşırı titiz ve seçici olabilir. Tüm alışkanlıklarınızı gözden geçirme zamanı. Sağlık, diyet ve giyinme gibi pratik meseleler Satürn altıncı ev transitinde özellikle önem taşır. Kronik hastalıklara daha ciddi yaklaşmalısınız. Kısaca sizin günlük temponuz yeniden düzenlenecek. Hizmet odaklı düşünceler, tıp alanında ya da diğer şifa yöntemleri üzerinde çalışabilirsiniz. Satürn altıncı ev transiti ayrıca; borçlarla, masraflarla, vasiyet ve miraslarla ilgili konuları da beraberinde getirir. Borç para almak kredi çekmek için uygun şartlar oluşturulmalıdır. Kardeşler ve yakın çevre ile ilgili zorluklar ve engellenmelerin yanında günlük arzu ve hırslarınızın gerçekleşmesinde de muhtemelen sınırlarınız olacaktır. Halanızın veya amcanızın hayatında köklü değişim zamanı. 23 Temmuz- 2 Ağustos arası doğan Aslanlar büyük değişime 2018 yılı ile geçiyor, İş kariyer alanında yeni yapılanmaların öne çıkacağı yıl sizi başka iş koşullarına geçirecek. 3 Ağustos- 13 Ağustos arası doğan Aslan burçları. 2019 Yılı ile maddi koşullarını oluştururken, 14 Ağustos- 22 Ağustos arası doğan Aslanlar 2020 yılı itibarı ile günlük tempolarının temellerini atacaklar.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Satürn beşinci ev transiti. Enerji ve dikkati kişisel yaratıcılığa ve kendini ifade etmeye yöneliktir. Özel yeteneklerinizi ve becerilerinizi keşfedeceğiniz, kendinizi ortaya koyacağınız zamandır. Kendinizi sanatsal olarak ifade ettiğiniz kadar, Bilim ve Edebiyat alanında da sonuçlar alabilirsiniz. Tanrı vergisi yeteneklerinizi geliştirmeniz ve organize etmenizin tam zamanı. Satürn beşinci evden geçerken biraz neşenizi söndürebilir. Bu dönem her türlü kumar ve Spekülasyondan uzak durmalısınız. Çocuklar ve gençler yüzünden kısıtlanmalar ve zorluklar söz konusu olabilir. Kadınlar istenmeyen hamileliklere ve kürtaja karşı dikkatli olmalıdır. Yaşlı ya da otoriter kişilerle aşk ilişkilerine çekilebilir, ayrıca olağan dışı uzun ömürlü eserler üretebilirsiniz. Bu transit size sporla ilgili sorunlar da yaşatabilir. Hayatınıza kalıcı ömürlük bir arkadaşın katılma olasılığı oldukça yüksek. Bekârsanız aşk ilişkileri için karşınıza az fırsatlar çıkar. Oğlak burcu Satürn transiti aynı zamanda yükselen Başak burçlarının babalarının gelirinde de yeni yapılanma ve düzenleme getiriyor. 23 Ağustos- 3 Eylül arası doğan Başaklar, 2018 yılı ile bilincinizde değişim yaşarken akademik alanda temeller atacaklar. 4 Eylül- 13 Eylül arası doğan Başaklar, 2019 yılı ile birlikte içinde bulunduğu şartlar yeniden yapılanıyor. 14 Eylül- 22 Eylül arası doğan Başaklar ise Çocuklar ve yetenekleri ile ilgili yeni döneme geçecekler.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Bu transit size gelecekteki başarınızın temellerini attıracak. Maddi dünyada en yüksek güvenceyi sağlamak için, yavaş ve yoğun çabalar zamanı. Temel doğanız ve alt yapınızla ilgili yeni bir oluşum içinde olacak ve yeniden inşa olacaksınız. Şimdi bir plan yapma, toplama ve düzenleme arayışındasınız. Sizin yaşam koşullarınız, yaşadığınız çevre ile ilişkiler yeniden yapılanma sürecine girdi. Toprak, ev mülkle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Psikolojik şifa teknikleriyle uğraşmak için harika bir dönem. Bu sürede gerçekleşen dönüşümler fark edilmesi çok zor çekirdek düzeyinde olur ve kalıcı somut etkiler yaratır. Sağlıkta, günlük çalışmalarda ve Eşinizin kariyerinde yeniden yapılanma söz konusu. 23 Eylül- 3 Ekim arası doğan Teraziler 2018 yılı ile Eş ortak gelir, kredi borçlarla ilgili konularda yeni yapılanmaya giderken, 4 Ekim- 13 Ekim arası doğan Teraziler; 2019 itibari ile daha çok yeni psikolojik yapılanma sürecinde olacak. 14 Ekim- 22 Ekim arası doğan Teraziler ise 2020 yılında temel değerlerini oluşturacak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Okul ya da her hangi bir kariyer eğitiminde derin bir dikkat ve yoğunlaşma zamanı. Depresyona ve karamsar bir tavra dikkat etmekte fayda var. Kardeşlerinizin ve yakın akrabalarınızın hayatlarında yeni düzenlemeler yapacağı ve sorumluluklar alacakları zaman dilimindeler. Yazı yazma yönünüzü geliştirebilirsiniz. Satürn Oğlak burcu transiti düşünce ve görüşlerinizin yeniden yapılandığı bir dönemi işaret ediyor. Rasyonel zihniniz güçlenecek, objektif biçimde işlev yapma yeteneğiniz önemli ölçüde artacak. Gayretle çalışacaksınız, çabalarınız sonuçsuz kalıyormuş gibi gözükse de vazgeçmeyin. Hamilelikle çocuklarla ilgili girişimlerden sonuç alabilir, dini ve ruhsal alanda bilgiye ulaşabilirsiniz. Birçok masrafı, borcu ve uzak ülkelerle ilgili talihsizlikleri de bu transit tetikleyecek, Yakın çevreniz değişiyor. 23 Ekim- 2 Kasım arası doğan Akrepler, 2018 yılı ile birlikte ikili ilişkileriniz yeni temellerini atıyor. Yeni anlaşmalar ve evlilik yapabilirsiniz. 3 Kasım- 12 Kasım arası doğan Akrepler, 2019 yılı ile yeni sosyal çevresi yeniden yapılanıyor. 13 Kasım- 21 Kasım arası doğan Akrepler ise 2020 yıl itibari ile düşünce yapısı ve kardeşinizin şartları değişiyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İkinci ev transiti sizin finansal kaynaklarınızdaki köklü değişiklikleri gösteriyor. Para kazanmaya masrafları karşılamaya odaklanacaksınız. Maddi güvence ve sağlamlaştırma arayışı içerisinde olacaksınız. Büyük ihtimalle geliriniz kısıtlanacak ve bugünkü kazanç kapınız değişip farklı kanallardan rızık elde edeceksiniz. Satürn Oğlak burcu transiti; kumar ve kolay para kazanma yollarının yanı sıra yüksek riskli yatırımlar için kötü zamandır. Aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Sağlam bir sermaye zemini kurmak için çalışacaksınız. Bu transitin sonunda maddi ihtiyaçlarınız çözüme ulaşmış olacak. Eğitim alanında da fırsatlar getiren Satürn ikinci ev transiti; sigorta, kredi- borçlarla ilgili ve üreme sistemiyle de sorunlar taşır. Okült çalışmalar sonuç vermez. Yan gelirler ve gelecek maddi başarı sınırlıdır. Arkadaşlar ve tanıdıklarla ilgili sorunların su yüzüne çıkacağı transit içerisindesiniz. Bu dönem uzun süreli hedeflerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. 22 Kasım – 2 Aralık doğumlu Yay’ lar 2018 yılı ile günlük hayat şartlarınız yeniden yapılanma sürecine girecek. 3 Aralık- 12 Aralık’ da doğan Yay’ lar. 2019 yılı ile anne ve İş kariyer alanında ki şartlar öne çıkacak. 13 Aralık- 21 Aralık dönemi doğan Yaylar ise Finansal konularda yeni yapılanma sürecine girecek.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Satürn birinci evden geçerken; şahsiyet, karakter ve içsel uyum üzerinde çalışmaya çekileceksiniz. Belli bir terfi etmeniz zordur. Davranışsal ve psikolojik kazançlarınızın dışında, somut başarı beklemeyin. Satürn birinci ev transiti yeni girişimler konusunda verimsiz bir zaman olmasına işaret ederken, yaşamınızı yeniden yapılandırma yönünde yeni sorumluluklar alacağınızı da dikkat çekiyor. Bu transit süresince kendinizi gerilimli ve baskı altında hissedebilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak, egzersiz programlarıyla forma girmek için iyi bir fırsat. Sağlık açısından kendinizi durgun ve yorgun hissedebilirsiniz. Dişler ve kemikler için kalsiyum zamanı. Satürn birinci ev geçişinde, kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin hayatlarında yeni yapılanma getirecek ve yeni aşk ilişkilerinde sınırlı fırsatları, evliyseniz anlaşmazlıkları ortaya çıkaracaktır. Bu üç yıl süresince baş ağrılarına ve yaralanmalara dikkat ediniz. 22 Aralık- 1 Ocak arası doğan Oğlaklar 2018 yılı ile Çocuklarınızın hayatında yeni temeller atılacak. 2 Ocak- 10 Ocak arası doğan Oğlakların hayatlarında 2019 yılı Akademik kariyer ve bilinç değişimi olacak. 11 Ocak- 20 Ocak arası doğan Oğlaklar ise tamamen kendi konumlarının temelleri atılacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Başarınızın ve başarısızlıklarınızın hesabını yapma zamanı geldi. Artık yeni psikolojik sürecin içerisindesiniz. Kendinizi kafası karışık ve şaşkın hissedebilirsiniz. Dünyadan elinizi ayağınızı çekmek için güçlü eğilim duysanız da direnin. Yaklaşık beş yıllık sıkıntılı süreç sizi bekliyor. On ikinci ev sırları, saklı olan her şeyi ve bilinçaltını temsil eder. Bu nedenle Satürn on ikinci evden transit yaparken, çocukluktan gelen psikolojik sorunları, her türlü duygusal takıntıları, Kompleksleri ya da fobileri temizlemek için en iyi zamanı işaret eder. Kendine özgü korkularla ve nevrozlarla yüzleşirken, ruhun özünü bir düzene oturtma zamanı gelmiştir. Korkmayınız insan bir kere ölür. Bazı yükselen Kova burçları, terapi almak isteyebilir. Psikolojik olarak yeniden yapılanma süresi çok yavaş geçse de eski yıpranmış zihinsel kavramlar dağılır. Bu üç yıllık döngüde rüyalar yolu ile derin saklı bilgiler ortaya çıkabilir. Mistik ruhsal ve Okült çalışmalar yolunda gider. Şifa çalışmaları ya da hizmet odaklı çalışmalar yapabilirsiniz. Satürn on ikinci ev geçişi büyük beklenmedik borçları da getirir dikkat ediniz. Ayrıca uzak ülke seyahatlerinizin ve kazançlarınızda kısıtlanmaların yanında, sağlık, hizmetçiler ve işçilerinizle ilgili zorluklarda söz konusu olabilir. Genelde şansın kısıtlanmasını gösteren bir transittir. Ama siz rahat olunuz. Her şey gibi bu da geçecek. Ayrıca Teyzeniz veya dayınızın hayatında köklü değişim zamanı. 20 Ocak- 30 Ocak arası doğan Kovalar 2018 Yılı ile, Yeni yerleşim ve temel alt yapınızla ilgili yeni koşulların temelini atacak. 31 Ocak- 9 Ocak Doğumlu Kovalar, Eş ve ortak gelirde yeniden yapılanma sizi bekliyor. 10 Şubat- 18 Şubat arası doğan Kovalar ise yeni psikolojik sürecin içinde olacaklar.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Satürn on birinci ev transiti; Sosyal çevrenizin değişeceğini göstermekte. Bu transit süresince grup aktivitelerinde sorumluluklarınız artacak. Bazı arkadaşlıklarınız bitebilir. Sağlam arkadaşlıklar ise daha da güçlenecek. Sosyal çevreniz yeniden yapılanıyor. Yaşlı otoriter ve sofu insanlarla arkadaşlık edeceksiniz.Kulüp organizasyonunda lider olabilirsiniz.Hedeflerinizle ilgili net Vizyon kazanacaksınız.Bu dönem amacınıza uymayan arkadaşlar yok olacak. Satürn on birinci evden geçerken en büyük kardeşinizle ilgili sorun yaşatır. Anlayışlı olunuz ve zamanın iyileştirici yanını seçiniz. Hedef ve arzularda da gecikmeler olacaktır. Terfi ve yan gelirlerde değişiklik, yeniden düzenlenme olurken, çocuklarınızın hayatında da köklü değişiklikler söz konusu. Hamile kalmak isteyen yükselen Balıklar için zor dönem. Üreme sistemindeki hassasiyetiniz de ortaya çıkaracaktır.18 Şubat 28 Şubat arası doğan Balıklar 2018 yılı, Yeni eğitim süreci ve çevrenizin temelleri atılıyor. 1 Mart 10 Mart arası doğan Balıklar 2019 tarihi ile eş ve ortaklıklar için temel atma zamanı 11 Mart 19 Mart arası doğan Balıkların ise sosyal çevre ve projelerde, yeni yapılanmalar olacak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR