Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa burcunda yeni ay 21-05-2023

Burçlar kuşağında Boğa burcu; finans, kıymetli menkul değerler, kıymetli madenler ve tarımla ilişkilidir. İyi ve kötü tarafının eşit olması ile bilinen Algol sabit yıldızının; manipüle etme, tutku ve sahiplenme özelliğinin yanında şifacı, iyileştirici ve farklı duruma geçiren özelliği vardır. Boğa burcu konularında yeni bir sürece geçiyoruz. Hava yolları başta olmak üzere borsa ve kıymetli menkulde yeni değerlere geçiliyor. Tarımda da önemli anlaşmaların gündeme geleceği ve yeni başlangıçların olacağı dönemin başladığını gökyüzü öngörüyor. Finansal konularda farklı bir görüş alanının başladığı şu günler, yönetim ve idari konularda yeni ve kaliteli yükselişinde başladığına vurgu yapıyor. Yönetici konumunda olan kişilerin yeni oluşumlar içinde olacağını ve ticari, ekonomik konularda yeni takip sürecine geçileceğine dikkat çeken yeni ay, mücadele ve girişim gerektiren toplumsal konularda artık gelişmelerin sonuçlandığını da ön görüyor.

Boğa burcu yeni ayı, Libya, Mısır, Cezayir, Tunus, Çad gibi ülkelere havacılıkla ve tarımla ilişkili yenilikler getiriyor.

Boğa burcu yeni ay dönemleri, çalılık ve engebesiz yerler, buğday, mısır tarlaları, ahırlar ve büyük baş hayvanlar, evdeki kiler ya da depo olarak kullanılan odaların bakım zamanının geldiğini haber verir.

Sağlıkla ilişkili konularda; boğaz ağrısı, yağ kistleri, boğazda oluşan akıntılar, bademcik gibi konular da yeni başlayan şikayetler varsa dikkate alınması gereken bir dönemi de işaret ediyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BOĞA BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel kazancınız, maddi kaynaklarınız, varsa çocuğunuzun iş, profesyonel alanı ve varsa, eşinizin banka hesapları; Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yeni bir görüş alanı belirleyeceğiniz gelişmeler size yeni temel oluşturacak imkanlar sağlayacak. Yatırımlarınızda yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kişisel konumunuz, kimliğiniz, sağlığınız ve içinde bulunduğunuz koşullar. Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni görüş alanı oluşturuyorsunuz. Gelişmeler size yeni anlaşmalar getirecek. Banka hesaplarınızda yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Kapalı alan işleriniz (okul, hastane) gizli yürütmüş olduğunuz işleriniz, internet ve yurt dışı bağlantılar ve zorluklarınız. Yeni şartlar başlıyor. Maddi kaynaklarınız için şimdiye kadar yapmış olduğunuz mücadele sonlanıyor ve yeni anlaşmalar gündeme geliyor. Ortaklı alanda yeni iş takibine başlıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Organize işleriniz, sosyal alan, planlarınız ve umutlarınız. Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni gelişmeler başlıyor. Yeni görüş alanı belirleyeceğiniz konularda kişisel olarak yapmış olduğunuz mücadele sonlanıyor ve yeni anlaşma ile gelişmeler aydınlanıyor. İş temponuzda ve sağlıkla ilişkili konularda yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kariyerle ilişkili konular, profesyonel alan, toplum önündeki unvanınız ve varsa annenizin şartları. Yeni görüş alanı ile yeni oluşumlar başlıyor. Yapacağınız anlaşma ile iş konularında aydınlanma sürecine geçiyorsunuz. Yetenekleriniz ilgilendiren (çizim, yazı, grafik) gibi konularda yeni takip süreci başlıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akademik alan, hukuk, medya, şirketler, uluslararası konular varsa eşinizin akrabaları ile ilişkili konular Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Bu konularda görüş alanını aydınlatan ve belirleyecek olan gelişmeler gelecek belirleyecek anlaşma kapılarını açıyor. Yeni temeller oluşturacağınız sürece geçiyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Banka işlemleriniz, miras, eş geliri, nafaka, sigorta ve mahkemeden gelen kazançların birisi ile ilişkili iseniz, yeni oluşumlar başlıyor. Artarak yükselecek olan gelirinizde yeni görüş alanı oluşuyor. Kariyer alanında yeni iş anlaşmaları getirecek olan yeni ay dönemi şimdiye kadar mücadele içinde olduğunuz konuları tamamlıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Ortaklı işleriniz, anlaşmalarınız varsa davalarınız ve eşinizin şartları, Boğa burcu yeni ayı ile yeni oluşumlar içine giriyorsunuz. Yeni bir yükseliş ve yeni fikirlerle başlayacak olan koşullar aracılarla olan mücadeleyi sonuçlandırıyor. İş hayatınızda yeni şartlar başlarken maddi kaynaklarınızda yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İş temponuz, çalışma koşullarınız, beslenmeniz, sağlığınız ve zorunlu işleriniz. Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı fikirlerle alacağınız kararlar şartları iyi duruma geçiriyor. Kişisel konumunuzda işleriniz için yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Özel hayatınız, yatırımlar, yeteneklerinizin içeriği, aktiviteler, lüks harcamalar, ek gelir ve varsa çocuklarınızın şartları, Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı alacağınız kararla şartları iyi duruma geçiriyorsunuz. Psikolojik olarak mücadele edeceğiniz döneme giriyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Temelleriniz var eden unsurlar, aile, toprak ve varsa eşinizin iş kariyer alanı, Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı kararla işlerinizi daha iyi duruma geçiriyorsunuz. Şimdiye kadar mücadele içinde olduğunuz zorluklar bitiyor. Yeni planlarla gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Yazışmalar, anlaşmalar, iletişim araçları ile ilerletmiş olduğunuz işleriniz, kurs ve ön lisans programları ve varsa kardeşlerinizin şartları, Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Şartlarınızı daha iyi duruma geçirecek anlaşma yapıyorsunuz. Profesyonel alanda yeni takip süreci başlıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR