Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcununda dolunay 22-08-2018

26 Ağustos 2018 Pazar günü Balık burcunun 3 derecesinde güzel bir dolunay gerçekleşiyor. Her ay farklı burçlarda gerçekleşen dolunaylar, her zaman farklı konuları netleştirerek sonlanmalar getirir ve her birimizi farklı yönlerde etkiler. Balık burcunda olacak olan dolunay, iyileştirici yönünün yanında Merkür ağırlamalı bir Güneşle faz oluşuyor. Bu ilginç gökyüzü konumu düşünceler; fikirler ve iletişimin iyileşerek ileriye doğru yön bulacağı vurgunu taşırken, yönetim ve idareci konumunda olan birçok figürlerin de dönüşüm sürecinde olacak sonlanmalarına da dikkat çekiyor. Fomalhaut, sabit yıldızıyla gerçekleşen dolunay fazı, yozlaşan her şeyi sonlandırıyor. Fikirler, düşünceler ve iletişimde olabilecek sonlanmalar, kırılma noktası oluşturarak bizleri yeni yola geçiriyor. Yükselen çizgisinde Yay burcunun olması ise oldukça manidar. Bu güzel sonlanmaların inançlar, uluslar arası ilişkiler ve ticari konularda yenilenme sürecini de başlatırken hepimize hayırlı şekilde geleceğini umuyorum.

YÜKSELEN KOÇLAR: Bilincinizi temizleme zamanı. Alacağınız yeni kararlarla birçok şeyi sonlandıracak, yeni psikolojik şartlara geçeceksiniz. Sizi zorlayan alışkanlıklarınız varsa bu dolunay, olaylara yeni bir perspektiften bakmanız için kırılma noktası oluşturacak.


YÜKSELEN BOĞALAR: Planlarınız, projeleriniz, arkadaş çevrenizle ilgili konularda sonlanmaya geldiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi dönüştüren Balık burcu dolunayı ayrıca; varsa babanızın ameliyatla ilgili durumlarını, çocuğunuzun eşinin şartları veya davalarında da sonlanmalar getiriyor.


YÜKSELEN İKİZLER: İş kariyer, hedefleriniz ve toplumda ki kimliğiniz farklı koşullara geçmeniz için sonlanıyor ve siz maddi manevi değişim geçiriyorsunuz. Varsa; annenizin sağlığı ve şartları, çocuklarınızın sağlık problemleri, Balık burcu dolunayı ile sonlanıyor. Bu güzel dolunay size iyi gelecek.


YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik kariyer, uluslar arası konular, hukuksal konular ve en önemlisi; hayat felsefeniz sonlanıyor. Siz manevi yönden değişiyorsunuz. Ve varsa; ikinci eş ve torunlarınızın şartlarına da sonlanmalar geliyor.


YÜKSELEN ASLANLAR: Kredi, borç, alacak verecek, ortak gelir ve eşinizin kazancında olabilecek sonlanmalar size iyi gelecek. Rızkınız ve şartlarınız yenilenme sürecinde.


YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, danışmanlık aldığınız kişiler, davalarınız Balık burcu dolunayı sonlanıyor. Balık burcu dolunayı manevi yönlerinizi zenginleştirecek. Ve varsa; çocuklarınızın eğitimde sonlanmalar oluyor.


YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük iş temponuz. Çalışma şartlarınız ve sağlığınızla ilgili ufak tefek sorunlar Balık burcu dolunayı ile sonlanıyor. Ve siz daha iyi şartlara geçiyorsunuz.


YÜKSELEN AKREPLER: Aşk, hobileriniz, yaratıcı yetenekleriniz, çocuklarınızın şartları ve seyahatleriniz, yeni döneme geçmeniz için sonlanıyor. Ve siz projelerinizde değişime gidiyorsunuz.


YÜKSELEN YAYLAR: Ev, aile, kökleriniz ve yerleşimle ilgili konular ve en önemlisi sizin temel alt yapınızı ilgilendiren sonlanmalar size mesleki olarak yenilikler getirecek ve varsa; eşinizin iş kariyer alanında ki olabilecek sonlanmalara hazır olunuz.


YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eğitim, iletişim, kısa yolculuklar ve kardeşlerinizin şartları Balık burcu dolunayı ile sonlanıyor. Fikir ve düşüncelerinizde olabilecek değişim sizi ileriye taşıyacak.


YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kazançlarınız ve gelirinizle ilgili konularda sonlanmalar oluyor. Ve varsa; Çocuklarınızın iş kariyer, statüsü ya da eşinizin ameliyatla ilgili sorunları Balık burcu dolunayı ile farklı aşamaya geçiyor.


YÜKSELEN BALIKLAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız ve motivasyonlarınızla ilgili konular yeni aşamaya geçmek için netleşerek sonlanıyor. Ve varsa: babanızın işi ve çocuklarınızın yüksek öğrenimi de değişim yolunda.
Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.