Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda ay tutulması 01-06-2020

5 Haziran 2020 Cuma günü Yay burcunun 15 derecesinde Ay tutulması gerçekleşiyor. Bitiş ve sonlanmaları anlatan tutulma dönemleri önemli tamamlanma enerjisi içerir. Ay tutulmaları aynı zamanda etkili dolunaylardır.

Burçlar kuşağında, Yay burcu, ilk olarak akademik alanı işaret eder. Sonra hukuk, büyük şirketler, uluslar arası meseleler, din, medya, turizm ve işbirliği içindeki kişilerle de ilişkilidir. Yay burcunda olacak olan tutulma; bu konularda olabilecek cesaret ve her türlü tehlikeyi göze alarak gidilecek sonlanmalara işaret ediyor. İleriye yönelik maddi projelerle ilgili alınacak kararlarda yeni bir güç oluşturmak için ayrılan, kesilen ve biten dönemi ön görüyor.

Yay burcu dolunayı, özellikle dini konularda da bir şekilde rötüş yapılacağına dikkat çekiyor. Dönemsellik gerektiren öğretim konuları ile ilgili olabilecek anlaşmalarda takip edilen sürecin netleşeceğine de vurgu yapan tutulma genelde toplumsal konularla ilgili detayları açığa çıkaracak. Venüs retrosu eşliğinde gerçekleşen tutulma, önceden yapılması gereken meselelere de dolaylı yollarla yaptırım ve bitirme etkisi yaratacak. Ayrıca skandal ilişkileri de ortaya çıkarabilir dikkat. 5 Haziran İkizler burcunda doğanlar, 7 Eylül doğumlu Başaklar, 6 Aralık doğumlu Yay burçları, 5 Mart doğumlu Balık burçlarının hayatlarında önemli ayrıştırma yapacak olan Yay burcu dolunayı önemli sonlanmalara hazır olunuz diyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik konular, hukuk, yabancılar, medya, büyük şirketlerle ilgili maddi gelişmeler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, olabilecek gelişmeler size cesaret ve kararlılıkla bazı sonlanmalar yaptıracak. Yay burcunda olacak olan Ay tutulmasıyla birlikte, yazışmalar yolu ile ortak parada ki eski yarım kalmış işlerinizi de temizliyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kredi- borç, alacak-verecek, sigorta, burs, miras ve eşinizin kazancı; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte para işlerinizi sonlandırıyorsunuz. Önceden hal olmamış maddi konularda da temizlik yaparak yeni dönemsel şartlara geçeceksiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Eşinizin şartları, sağlığı, anlamalarınız ve varsa davalarınız. Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşerek ayrışıp kesinlik kazanıyor. Bu süre içinde kişisel konularınızı varsa önceden halletmeniz gereken sağlık problemlerinizi çözme ve temizleyerek yeni dönemsel şartlara geçme fırsatı bulacaksınız. Lütfen iyi değerlendiriniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Günlük iş temponuz, sağlığınız, iş koşullarınız ve beslenme düzeninizle ilgili yeni düzenlemeler için sonlanmalar olacak ve siz kararlılıkla bir şeyleri hayatınızdan çıkaracaksınız. Yay burcu dolunayı ile birlikte önceden karar aldığınız bir projeyi yeniden gözden geçirecek ve bazı temizlemeler yaparak yeni dönemsel şartlara geçeceksiniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Aşk, hobiler, yeteneklerinizle ilgili konular, yatırımlar, ek gelir ve varsa çocuklarınızın şartları ve babanızın geliri. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz; Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte büyük kararlarla ayrıştırıp sonlandırıyorsunuz. İleriye yönelik bir projede ki şartları da netleştirecek olan dolunay, planlarınızda önceden yapılması gereken temizleme ve arındırmayı da netleştirerek sizi başka bir dönemsel şartlara geçirecek.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ailevi konular, ev, yerleşim varsa eşinizin kariyeri ve babanızın şartları; Yay burcunda olacak olan dolunay, başka şartlara geçmek için bu konularda sonlanma yapıyor. Mesleki alan ve belirlemiş olduğunuz projelerinizde önceden halletmeniz gereken temizlenme ve arınma da netleşiyor. Siz hedeflediğiniz başka konularda dönemsel şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Yazışmalar, sözleşmeler, eğitim, kurslar, paranızı harcamış olduğunuz yer ve varsa kardeşlerinizin şartları. Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte yeni şartlara geçmek için sonlanıyor. Akademik alan, medya, şirketlerle ilgili önceden halletmeniz gereken ama ertelenen konularda netlik kazanıyor. Siz iş birliği içinde olacağınız kişilerle yeni dönemsel şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Maddi kaynaklarınız, kazancınız ve varsa çocuklarınızın iş kariyer alanında olabilecek gelişmeler; Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte başka şartlara geçmek için sonlanıyor. Ortak para ve banka ile ilgili maddi meselelerde önceden halletmeniz gereken ama ertelediğiniz konularda netlik kazanıyor ve siz temizlik yaparak yeni dönemsel şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İçinde bulunduğunuz konular, sağlığınız, motivasyonlarınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz genel durumunuz başka şartlara geçmeniz için sonlanıyor. Eşiniz ve ortağınızla ilgili ilişkilerinizde önceden yapmanız gereken ama ertelediğiniz bazı konulara da netlik kazandırıyor ve siz belli başlı bir temizlik yaparak yeni görüş oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ruhsal sağlığınız, sıkışıp kaldığınız ve kısıtlanmış konular, kapalı devre işleriniz ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte yeni şartlara geçmek için bir şeyleri kesip atıyorsunuz. İş temponuzda olacak olan gelişmeler eski iş koşullarınıza da düzen getirecek. Ve siz belli başlı temizlik yaparak yeni görüş oluşturacaksınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Plan, proje, organizasyon, arkadaşlıklarınız ve en önemlisi umutlarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz bulunduğunuz şartlarla ilgili kesin ve cesur karar vererek yeni şartlara geçmek için şartları sonlandırıyorsunuz. Yeteneklerinizle ilgili ve çocuklarınızla ya da yatırımlarınızla ilişkili önceden yapamadığınız düzenlemelerde netlik kazanıyor ve belli başlı temizlik yaparak yeni dönemsel konulara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Haziran ayı sonuna kadar sürecek olan hareketli dönemdesiniz. Mesleki alanda ve hedeflendirdiğiniz konular Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte yeni şartlara geçmek için sonlanıyor. Kişisel temel eğitiminiz ve ailevi konularda olabilecek gelişmelerle önceden düzenlemeniz gereken maddi ve konuları bağlayan anlaşmalarda da belli başlı temizlik yaparak yeni dönemsel şartlara geçeceksiniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR