Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Venüs Aslan Burcunda retro 14.07.2023

İlişkiler, hukuk, ortaklıklar, danışmanlıklar, sanat, mücevherat sektörü, müzik ve dansın temsilcisi Venüs, 23 Temmuz itibari ile Aslan burcunun 28 derecesinde geri gidiyor ve 4 Eylül’ de yine aslan burcunun 12 derecesinde retroyu sonlandırıyor. Estetiğe önem veren, özgüven ve gösterişi seven Aslan burcunda kendini bulan Venüs, eski hesapların peşine düşüyor. Tek eski hesaplar mı? gizli kalmış ve bir şekilde saklanmış ilişkileri, hallederiz şimdi açıklamayalım denilen anlaşmaları açık ediyor.

Retro dönemleri önceden düzenleyemediğimiz konuları da geri getirir. Buna ikinci ya da üçüncü şans diyelim. Ayrıca estetikle de ilişkili olan Venüs retro dönemleri, tekrara düşmüş problemli bölgelerin çözümü için uygun zamanlardır.

2023 Aslan burcu Venüs retrosu, bireysel iş yapan şirket yöneticileri, spor adamları ve sanatla ilişkili kişileri yakından ilgilendiriyor. Geçmiş dönemde alternatif konularda ortaklık yapan ve belki de illegal yollarla farklı açılımlarla finansal birliktelik içinde olan ilişkileri güncelleyerek bir çeşit temizleme yapıyor. Venüs retrosu, yatırımlarla ilişkili olarak bir çeşit çıkış noktası oluşturarak bedel belirliyor. 25 Ağustos da Başak burcunda iletişim gezegeni Merkür de geri harekete geçiyor. Bu arada geçmişte olan problemli ticari konularda önemli sorumlulukların alınacağını da vurgu yapıyor. Savunması zor zamanlar içinden geçiyoruz. Beklemediğimiz ilişkiler ve umulmadık ihanetlerle karşılaşacağız. Yaptırım gücü yüksek olan Venüs retrosu hepimizi bir yerlerden etkileyecek.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE VENÜS RETROSU

YÜKSELEN KOÇLAR: Konfor alanınız, yatırımlarınız, çocuklarınız, spor, ek gelir, hobiler, aşk hayatınız ve varsa babanızın geliri; bu konuların birisi ile ilişkiliyseniz, Aslan burcu Venüs retrosu ile geçmişi düzenleme şansı buluyorsunuz. Ortaklı işlerde çıkış noktası yakalayacağınız retro döneminde yüzleşmek durumunda kalacağınız sorunları da ön görüyor. İş koşullarında önceden var olan ve müdahale edilmesi gereken sorumluluklar alarak gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Temellerinizi ilgilendiren unsurlar, yerleşim, aile, toprak ve arazi ile ilişkili gelişmelerde çıkış noktası belirliyorsunuz. Bir ortak ve partner ya da alacağınız danışmanlıkla gelişmeleri rezerve ediyorsunuz. Ailevi konularda geçmişe yönelik konular açığa çıkıyor. Yüzleşmek durumunda kalacağınız gerçekler sizi sıkabilir. Bu sürede eski ilişkileriniz öne çıkabilir. Yetenekleriniz ya da çocuklarınızla ilişkili konularda önceden var olan sorunların sorumluluklarını alıyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: İletişim aletleri üzerinden ilerlettiğiniz işleriniz, kurs, dil eğitim, anlaşmalar, iletişim halinde olduğunuz yakın çevreniz ve varsa kardeşlerinizin şartları. Aslan burcu Venüs retrosu ile bu konuların hangisi ile ilişkili iseniz yeni düzenleme şansı yakalıyorsunuz. Retro geçmişte sizden saklanan konuları açığa çıkıyor. Ailevi konular ya da yerleşimle ilişkili, önceden var olan sorunları düzeltmek adına sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Maddi kaynaklarınız, rızkınız varsa çocuklarınızın iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları, ameliyat gerektiren durumu. Aslan burcu Venüs retrosu ile rezerve şansı yakalıyorsunuz. Geçmiş borçlar için yeni düzenleme planı belirliyorsunuz. Kardeşlerinizin şartları ve kısa eğitim gerektiren konularda önceden yarım kalmış konularda sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kişisel şartlarınız, kimliğiniz, sağlığınız ve sizi var eden koşullar, varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Aslan burcunda Venüs retrosu yeteneklerinizle ilişkili olarak kimliğinizi ilgilendiren yeni bir düzenleme yapıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızı düzenleme adına sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kapalı alan işleriniz (okul, hastane, askeriye, ofis), gizli ilerletmiş olduğunuz işleriniz, zorluklarınız, dosyalama, arşivleme işlemleri ve kontrol edemediğiniz unsurlar. Aslan burcu Venüs retrosu ile hesapları yeni düzenliyorsunuz. Kişisel alanda sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Organize işleriniz, planlarınız, ekip çalışmalarınız, arkadaşlıklarınız. Venüs, Aslan burcu retrosu ile yeniden düzenleme fırsatı yakalıyorsunuz. Bazı yüzleşmeler içinde kalabilirsiniz. Sizi zorlayan ve geçmişte bir türlü düzen sağlayamadığınız sağlık ve mecburi işleriniz için düzenleme adına sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: İş, kariyer, profesyonel olarak ilerlettiğiniz işleriniz, toplum önündeki unvanınız ve hedefleriniz varsa annenizin şartları. Aslan burcu Venüs retrosu ile bu konularda yeni düzenleme şansı yakalıyorsunuz. Bu arada yüzleşmek durumunda kalacağınız sizi zorda bırakan eski ortak hesaplar ortaya çıkıyor. İşlerinize aracı olan kişilerle ileriye yönelik çözüm için sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Akademik alan, hukuk, basın-yayın, uluslararası konular, şirket ve eş akrabaları. Bu konuların birisi ile ilişkiliyseniz Aslan burcu Venüs retrosu ile çözüm bulmak adına yeni düzenleme için şans yakalıyorsunuz. Bu arada canınızı sıkan geçmiş hesaplarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Profesyonel alanda unvanınızı yeniden düzenliyor ve hedeflerinizde yeni sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Banka işlemleriniz, eş geliri, nafaka, sigorta, burs, miras gibi konuların birisi ile ilişkiliyseniz; Aslan burcu Venüs retrosuyla düzenleme şansı yakalıyorsunuz. Hedeflerinizle ilişkili olarak aracılık yapanlarla ilişkili eski konular öne çıkıyor ve siz organize etmek adına sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler; (doktor, öğretmen, avukat) varsa eşinizin şartları ve sağlığı, anlaşmalarınız. Aslan burcunda Venüs retrosu ile bu konularda ayrıcalıklı gelişmeler öne çıkıyor. İlişkilerinizde yüzleşmek durumunda kalacağınız ve sizi zorda bırakacak konular içinde olabilirsiniz. Banka hesaplarınızda yeni düzenlemeye gidiyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş koşullarınız, beslenmeniz, sağlığınız, angarya ya da zorunlu zahmetli işleriniz; Aslan burcu Venüs retrosu ile bu konular öne çıkıyor. Düzenliyor ve rezerve yapıyorsunuz. İş koşullarınızda partnerlerinizle ilişkili bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenme zamanı. Ortaklık alanda yeni sorumluluk alıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR