Trabzon'da cinayette karar çıktı

Trabzon merkeze bağlı Gölçayır beldesinde yaklaşık 9 ay önce bir kişiyi silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık 16 yıl 3 ay ağır hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 5 duruşmasında tutuklu sanık Erta

Trabzon'da cinayette karar çıktı

Trabzon merkeze bağlı Gölçayır beldesinde yaklaşık 9 ay önce bir kişiyi silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık 16 yıl 3 ay ağır hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 5 duruşmasında tutuklu sanık Ertan A. (27) hazır bulundu. Hakkında "Kasten adam öldürmek " suçundan dava açılan Ertan A., duruşmadaki ifadesinde pişman olduğunu belirtirken, mahkeme heyeti sanığı önce müebbet hapis cezasına çarptırdı. Cezada daha sonra indirime gidilerek Ertan A.'nın cezası önce 15 yıl ağır hapis, ardından 1 yıl 3 ay da yasak silah kullanmak suçundan toplam 16 yıl 3 ay ağır hapis cezası olarak belirlendi.

Trabzon merkeze bağlı Gölçayır beldesinde 28 Aralık 2007 günü Mehmet Salih Şen (41) isimli kişi, bir şirkete ait aracın içerisinde silahla vurulmuş olarak bulunmuştu. Olayla ilgili Ertan A. yaklaşık 1 ay sonra jandarma tarafından yakalanarak çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam