Fevzi Çakmak'ın şoförü öldü

Mareşal Fevzi Çakmak'ın hayatta olan son postası ve şoförü Seyfullah Akarsu geçtiğimiz günlerde ikamet ettiği Rize merkeze bağlı Köprülü köyünde hayata veda etti. Akarsu aynı köyde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Akarsu'nun ba

Fevzi Çakmak'ın şoförü öldü
Mareşal Fevzi Çakmak'ın hayatta olan son postası ve şoförü Seyfullah Akarsu geçtiğimiz günlerde ikamet ettiği Rize merkeze bağlı Köprülü köyünde hayata veda etti. Akarsu aynı köyde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Akarsu'nun babasının da Çanakkale Savaşı'nda şehit düştüğü belirtildi. Askerliği sırasında yaklaşık 4 yıl boyunca Fevzi Çakmak'ın şoför ve postalığı yapan Akarsu'nun altı çocuğu ve 60'a yakın torunu bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler