Derin dondurucudan çıkan dehşet !

Gebze-Darıca Diyarbakırlılar Dernek Başkanı ve Kürt Fevzi'nin yeğeni Cengiz Karadamar (41)'ın cesedi Darıca'da bir evin derin dondurucusunda bulundu. Ceset, içinde bulunduğu derin dondurucuyla Adli Tıp'a gönderildi.Pazar gününden beri kendisinden haber al

Derin dondurucudan çıkan dehşet !

Gebze-Darıca Diyarbakırlılar Dernek Başkanı ve Kürt Fevzi'nin yeğeni Cengiz Karadamar (41)'ın cesedi Darıca'da bir evin derin dondurucusunda bulundu. Ceset, içinde bulunduğu derin dondurucuyla Adli Tıp'a gönderildi.

Pazar gününden beri kendisinden haber alınayan Karadamar'ı arama çalışmaları başlatan polis, değerlendirdiği bir ihbar üzerine Darıca Bayramoğlu Kastelli konaklarında bir evin derin dondurucusunda cesedi buldu. Karadamar'ın dayısı ve yeraltı dünyasında "Kürt Fevzi" olarak tanınan, Aktin Nakliyat'ın sahibi Fevzi Akol da 5 yıl önce, aracının içinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.
 
MUTFAKTAKİ DERİN DONDURUCU
 
Darıca ilçesindeki Diyarbakırlılar Derneği'nden otomobiliyle 4 gün önce ayrılan Karadamar'dan bir daha haber alınamadı. Yakınlarının polise kayıp başvurusunda bulunduğu Karadamar'ın cesedi dün akşam saatlerinde Bayramoğlu Mahallesi'ndeki Kastelli Sitesi'ndeki bir evin mutfağındaki derin dondurucunun içinde bulundu.
 
Karadamar'ın cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu 'na gönderildi. Cengiz Karadamar'ın nasıl öldüğü henüz öğrenilemezken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Karadamar'ın çevresinde sevilen bir isim olduğu ve yardımseverliği ile tanındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam