Mallorca peşindeydi ama...

Trabzonspor’un Altay’dan kadrosuna kattığı Oğulcan genç yaşında olmasına rağmen şimdiden ilginç bir futbol geçmişine sahip.  İzmirli olan Oğulcan futbola başladığı Altay’da 2007 yılında profesyonelliğe ilk adımı attı. Burada büyük kulüplerin ilgisini çeke

Mallorca peşindeydi ama...

Trabzonspor’un Altay’dan kadrosuna kattığı Oğulcan genç yaşında olmasına rağmen şimdiden ilginç bir futbol geçmişine sahip.  

İzmirli olan Oğulcan futbola başladığı Altay’da 2007 yılında profesyonelliğe ilk adımı attı. Burada büyük kulüplerin ilgisini çeken Oğulcan’ın adı ve yeteneği İspanyol kulübü Mallorca'ya kadar gitti. İspanyol kulübünün yakından izlediği Oğulcan 2012 yılının başında ani ve şok bir karar vererek "Futboldaki yalanlara dayanamıyorum" dedi ve futbolu bıraktığını açıkladı. Hocası ve kulüp yetkililerinin yoğun uğraşlarına rağmen futbola dönmeyen Oğulcan okul hayatına devam etmeye karar verdi.  Ancak yetenekli oyuncu bir süre sonra bu kararından vazgeçerek yeniden futbol oynamaya başladı.

20 yaşında ve 1.84 boyundaki Oğulcan bu sezonun ilk yarısında toplam 13 maçta görev yaptı. Stoper ve sol bek mevkilerinde forma giyen genç oyuncu yanlızca 2 kez sarı kart görürken gol atma başarısı gösteremedi.

Trabzonspor’un yeni transferinin Milli Takım kariyeri de oldukça parlak. Tüm alt kategorilerde oynamayı başaran genç oyuncu toplam 59 kez Ay Yıldızlı formayı giydi ve 3 gole imza attı.

Haber:Doğan Alayoğlu/Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor