Bu da gelin tuzağı !

Bursa'da aynı fabrikada çalıştıkları arkadaşlarını evlendirme vaadiyle kandırarak 4 bin lirasını aldıkları iddia edilen 4 kişi, gözaltına alındı.İddiaya göre, Namık Ç. (27), aynı fabrikada çalışan bekar arkadaşı Osman A.'yı (37), ''Benim çevrem var. Gel s

Bu da gelin tuzağı !

Bursa'da aynı fabrikada çalıştıkları arkadaşlarını evlendirme vaadiyle kandırarak 4 bin lirasını aldıkları iddia edilen 4 kişi, gözaltına alındı.

İddiaya göre, Namık Ç. (27), aynı fabrikada çalışan bekar arkadaşı Osman A.'yı (37), ''Benim çevrem var. Gel seni evlendirelim'' diyerek Zonguldak'a götürüp, Aslı C. (30) ile tanıştırdı. Namık Ç., Osman A.'nın evlenme kararı vermesinden sonra da başlık parası adı altında 4 bin TL para aldı.
 
Ardından Namık Ç., Osman A. ve Aslı C. ile birlikte Bursa'ya döndü. Osman A. ile düğün alışverişi için çarşıya giden Aslı C., bir süre sonra Osman A.'yı bırakıp, kaçmak istedi. Durumu fark eden Osman A.'nın, kolundan tutmasının ardından Aslı C., ''Beni kaçırıyorlar, tecavüz edecekler'' diye bağırmaya başladı.
 
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ekipleri, yaptıkları incelemede, durumun ''evlilik vaadiyle dolandırıcılık" olduğunu ve gelin adayının da tuzağa bilerek dahil olduğunu tespit etti.
 
Ekipler, Aslı C. ile olaya karıştıkları belirlenen Namık Ç., Sinan D. ve Şaban Ş.'yi gözaltına aldı. Zanlılar, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam