Artvin'de trafik kazası !

Artvin’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.  Edinilen bilgiye göre, Miralay Şükrübey caddesi Lale Ekmek Fırını önünde gerçekleşen kazada bir araç, ekmek fırını önünde park etmiş iki araca sert bir şekilde çarptı. Bu sırada yaya ha

Artvin'de trafik kazası !
Artvin’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. 
 
Edinilen bilgiye göre, Miralay Şükrübey caddesi Lale Ekmek Fırını önünde gerçekleşen kazada bir araç, ekmek fırını önünde park etmiş iki araca sert bir şekilde çarptı. Bu sırada yaya halinde bulunan Salkımlı Köyü İmamı Taner Gül (44) üzerine gelen araç ile park edilmiş araçların arasında sıkıştı. Kazaya tanık olan vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Taner Gül, Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada ameliyata alınan talihsiz imam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Taner Gül’ün evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam