Ali Koç işin kolayını buldu, yine FETÖ dedi

Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının gaspedildiği 3 Temmuz süreciyle ilgili Fenerbahçe cephesi mağdur rolü oynamayı sürdürüyor

Ali Koç işin kolayını buldu, yine FETÖ dedi

3 Temmuz 2011 şike sürecinin 10. yıl dönümünde Trabzonspor'un haklı mücadelesi sürerken, Fenerbahçe cephesi ise FETÖ bahanesine sığınarak mağdur rolüyle kamuoyunu etkileme çabasını sürdürüyor. Trabzonspor yayınladığı video ile tek tek gerçekleri anlatırken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yine anlamadı..

Koç bugün yaptığı açıklamada bordo mavili kulübün 3 Temmuz paylaşımlarını hedef aldı,süreci yine FETÖ'ye bağlayarak kurtulmaya çalıştı. Koç, "Fenerbahçe'ye ağır bir kumpas kurulmuştur. Sizlere yazıklar olsun. Bu kupa, şampiyonluk olayından öte bir olay. UEFA'nın hangi belgelerle, hangi süreç içinde, hangi kararları almaya gitmek zorunda kaldığı unutulmasın. Fenerbahçe'nin kupası müzesindedir, o arkadaşlar da gelip kupayı ziyaret edebilirler. Artık kararlarını versinler, FETÖ'nün yanında mısınız, Türkiye'nin yanında mısınız? Öyle tweet atmayla olmaz. Bir kupa için bu kadar yaygara koparırken bu ülkenin değerlerine karşı mı geleceksiniz?" ifadelerini kullandı.

Koç, UEFA'nın kararlarını verirken kullandıkları belgeler için de FETÖ işi iması yaparken büyük bir çelişkiye imza attı. Koç, Fenerbahçe cephesinin de aynı belgelerle Trabzonspor'u UEFA'ya şikayet ettiğini ve Trabzonspor'un aklandığını hesaba katmadı.

Haber61 Spor Servisi

https://www.haber61.net/trabzonspor/ertugrul-dogan-dan-dikkat-ceken-3-temmuz-mesaji-h429249.html

ts

erdoğan

sener

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor