Sadri Şener'den flaş 3 Temmuz açıklaması: Fenerbahçeli yöneticilerin yakınları itiraf etti

Şike sürecinde Trabzonspor'un başkanı olan Sadri Şener çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şener, Fenerbahçeli yöneticilerin yakınlarının şikeyi itiraf ettiklerini söylerken Yıldırım Demirören'in kendisine o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek "Beyefendi Fenerbahçe'nin küme düşürülmesini istemiyor" dediğini ifade etti.

Sadri Şener'den flaş 3 Temmuz açıklaması: Fenerbahçeli yöneticilerin yakınları itiraf etti

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor’un kupasının gaspedildiği 3 temmuz şike sürecinde bordo mavililerin  o dönemki başkanı olan Sadri Şener şike sürecine yönelik Haber61'den Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

ŞİKEYİ İTİRAF ETTİLER

3 Temmuz’u yaşamış bir başkan olduğunu hatırlatan Şener “Bu iş çok sulandırıldı. Anlatılanlar, çizilenler, mahkemede konuşulanlar, Fenerbahçe yöneticilerinin yakınlarının itirafları… Şikeyi yaptıklarını ifade ettiler. Hukuk sürecinde adam, gözünün önünde adam öldürüyor ama beraat edebiliyor. Hukuk sisteminde belgelere vs göre hareket ediliyor ama yaşanan bir olay var. Bunu kimse inkar edemez. Ben onların içlerinin çok rahat ettiğini de sanmıyorum.  “ dedi.

TARİH ORTAYA ÇIKARACAKTIR
Şener şike olayının FETÖ kumpası olarak gösterilmesi ile ilgili de “Zaten bir FETÖ işi çıktı, sıkışan oraya gidiyor. Hemen ona sarılıyor “o FETÖCÜ bu FETÖCÜ” diyor. Kendini işten kurtarmaya çalışıyor. Tarih bunu net olarak ortaya çıkaracaktır. Eğer yaşarsak o zaman hepimiz görüşürüz karşılıklı.” İfadelerini kullandı.

BEYEFENDİ FENERBAHÇE’NİN KÜME DÜŞMESİNİ İSTEMEDİ
Kendi döneminde elinden geldiğini yaptığını ifade eden eski başkan Sadri Şener “ Ben fazlasıyla elimden geleni yaptığım inancındayım. Ama siyaseten gücüm yetmedi. Dönemin TFF başkanı Yıldırım Demirören “Beyefendi (Recep Tayyip Erdoğan) Fenerbahçe’nin küme düşmesini istemedi.” dedi. Zaten ondan sonra yapacak bir şey kalmadı” şeklinde konuştu.

FORMA ALACAK MI?
Sadri Şener son olarak Haber61’in “Trabzonspor’un yeni sezon formalarından alarak kulübün 300 bin forma satışı hedefine destek olacak mısınız” şeklindeki sorusuna da yanıt vererek şu ifadeleri kullandı;
“Yeni forma İnsanlar alsın da ben ondan sonra bakayım, şu kadar alırım diyeyim. Ben en uzun başkanlık, en çok yöneticilik yapanlardan toplamda 22 sene yapmış biriyim. Biraz da amir olarak beni görün. Herkes alsın ben de ona göre bakacağım.”

Kaynak göstermeden kullanılamaz
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
70 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor