Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken 3 Temmuz mesajı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan: "Futbol iklime göre değil de adalete göre yönetildiğinde ‘futbol’ olacaktır!"

Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken 3 Temmuz mesajı

Trabzonspor 3 Temmuz 2011 şike sürecinin yıldönümünde de mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Kulüp olarak yapılan video paylaşımının ardından Fenerbahçe cephesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektup desteğini alması gündemin birinci sırasına oturmuştu.

Bu gelişmelerin üzerine ilk olarak Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Trabzonspor sadece bir spor kulübü değildir. Kurulduğundan bugüne adaletsizliğe ve güce karşı verilen mücadelenin sembolü haline gelmiştir. Bu her zaman böyle devam edecektir. Haksızlıkların karşısında daima kenetlenerek dik duruş sergileyen camiamıza teşekkür ederiz" ifadeleri kullanılmıştı.

Trabzonspor'un ardından bu kez kulübün başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Doğan da mesajında  Trabzonspor 3 Temmuz’da mağdur edildi. Şampiyonluğu çalındı, şampiyonluğunu çalanlar ödüllendirildi. Sözde ‘Kumpas’ iddiasını ortaya atanların kumpasın Trabzonspor’a kurulduğunu kendileri de biliyor. Futbol iklime göre değil de adalete göre yönetildiğinde ‘futbol’ olacaktır!" dedi.

Doğan'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Haber61 Spor Servisi

ts

erdoğan

sener

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor