Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda yeni ay - 06 Ocak 2024

11 Ocak 2024 tarihinde Oğlak burcunun 20 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Yeni başlangıçların ve yeni oluşumların göstergesi yeni ay zamanları canlılık ve yeni hevesler getirir. Her zaman pozitif etkiler yaratan yeni ay dönemleri sadece insanlar üzerinde değil, tüm canlıların biyoritminde canlanma ve hareketlenme olur.

Ve… yeni ay, hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konularında yeni gelimeler başlar. Burçlar kuşağında Oğlak burcu, yönetim, bürokrasi, devlet ve otorite ile ilişkilidir. 11 Ocak da gerçekleşecek yeni ayın temelini mücadele ve girişim oluşturuyor. Çalışma şartlarında yeni koşulları öne çıkaran Oğlak burcu yeni ayı; yönetimle ilişkili şimdiye kadar beklemeye alınmış konulara resmi yazışmalarla yeni süreç belirliyor. Yönetici konumunda olan kişilerin mecburi yaptırımlar içinde sıkışıklık yaşayacağını ön gören yeni dönem, özellikle orta yaş gurubu erkeklerin fayda ve destek bulacağı oluşumların içinde olacağına da vurgu yapıyor.

Oğlak burcu yeni ayı; ayrıca, şirketlerin finansal konularda dönemsellik gerektiren yönetme biçiminin değişeceğini ve uluslararası projelerde kitlelerle ilgili hakların tamamladığına da dikkat çekiyor. Ticaret ve anlaşmalardaki arızalı süre Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bitiyor.

Oğlak burcu yeni ay zamanları: Çalılık yerlerin bakımı, nadasa bırakılmış toprakları, tarım aletlerinin durumları, koyun ağıllarının durumları ile ilgili koşulları öne çıkarır.

Sağlıkla ilgili ise diz, cilt sorunları ve kemiklerle ilişkili sorunların dikkate alınması gerektiği zamanlardır.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE OĞLAK BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Profesyonel işleriniz, iş, kariyer, toplum önündeki unvanınız. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte ortaklı alanda fayda sağlayacağınız gelişmeler başlıyor. Banka işlemlerinizde dönemsellik gerektiren süreç sonlandırıyor ve geleceğe yönelik haklarınızı tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Akademik alan, hukuk, şirketler, basın-yayın, uluslararası konuların birisi ile ilişkili iseniz, Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı işlerinizde dönemsellik gerektiren ve sizi psikolojik olarak yoran gelişmeler sonlanıyor. İş alanındaki haklarınızı tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Banka işlemleriniz, ödemeler, nafaka, burs, sigorta, eş geliri, miras, mahkeme yolu ile edinilmiş maddi gelir. Bu konuların birisi ile ilişkili iseniz. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. İş koşullarınızdaki dönemsellik gerektiren süreci tamamlıyorsunuz ve varsa hukuksal alanda elde ettiğiniz haklarınız bitiyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ortaklıklarınız, birebir ilişkide olduğunuz insanlar varsa eşinizin şartları ve davalarınız. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte anlaşma yapıyorsunuz. Ortak gelirde haklarınızı tamamlıyor ve yatırımlarınızdaki dönemsel ve taksitlenen işlerinizi sonlandırıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Günlük iş koşullarınız, beslenmeniz, düzeniniz, zorunlu ve zahmetli angarya işleriniz. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni süreç başlıyor. Size yeni kazanç kapısı açılıyor. Dönemsellik gerektiren işlerinizi tamamlarken ortak alanda yapmış olduğunuz anlaşmadaki haklarınızı bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yatırımlarınız, ek geliriniz, aşk ve kişisel özel alanınız, yeteneklerinizi içeren unsurlar ve varsa çocuklarınızın şartları. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Sizin konumunuzu ilgilendiren gelişmeler içinde olacağınız bu dönem hareket alanı ve iletişim içinde olduğunuz şartları ve iş temponuzdaki hakları bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ailevi meseleler, toprak, emlak, temellerinizi oluşturan unsurlar, yerleşimle ilişkili konular varsa eşinizin kariyer alanı. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte zorlu süreç bitiyor. Ve toprakla ilişkili bereketli gelişmeler gündeme geliyor. Resmi yazışmalar öne çıkıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Sözleşmeleriniz, iletişim araçları üzerinden yapmış olduğunuz işlemler, iletişim gerektiren konular, kurs, ön lisans eğitimi ve varsa kardeşlerinizin şartları. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte ileriye yönelik uzun vadeli anlaşmalar başlıyor. Sağlık ve kişisel konulardaki aralıklı yapmış olduğunuz işlerinizi tamamlıyorsunuz. Ve ailenizin üzerindeki maddi destek haklarınız bitiyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız ve emek verip kazandığınız para, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte iş alanından gelecek finansal konularda yeni oluşumlar başlıyor. Anlaşma yolu ile yapmış olduğunuz işlerinizdeki haklarınızı tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel şartlarınız, sağlığınız, kimliğiniz varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi, Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte kişisel konumunuzu daha iyi duruma geçirmek için yeni fırsatlar oluşuyor. Maddi kaynaklarınızdaki haklarınızı ve dönemsellik gerektiren projelerinizi tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (hastane, okul, hapishane) gizli yürüttüğünüz işleriniz, internet üzerinden ilerleyen konular ve yurt dışı. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte maddi kaynaklarınızla ilişkili yeni oluşumlar başlıyor. Profesyonel işlerinizi tamamlıyor ve kişisel haklarınızı bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Sosyal alanınız, plan ve projeleriniz, arkadaşlıklarınız, organize işleriniz ve en önemlisi umutlarınız. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte ortaklı işlerde yeni sürece geçiyorsunuz. Sizi zorda bırakan işlerinizi bitiriyorsunuz. Ortaklı işlerde yeni anlaşma şartları öne çıkyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR