Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda yeni ay - 4 Şubat 2024

10 Şubat 2024 tarihi ile Kova burcunun 20 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Yeni başlangıç zamanlarını işaret eden yeni ay dönemlerine artık hepimiz aşina olduk. Heves ve istek uyandıran yeni aylar, aktive eden enerji salınımları yapar.

Burçlar kuşağında Kova burcu, ekip çalışmaları, organize işler, arkadaşlıklar, dayanışma ve en önemlisi umutlar ve amaçlarla ilişkilendirilir. İyicil yönü ile öne çıkan Kova burcu yeni ay’ı kitlesel konularda yeni liberal başlangıç zamanlarına vurgu yapıyor. Takım çalışmalarına yeni form verecek olan yeni ayın temellerini; yönetim, devlet ve bürokrasi ile ilişkili ortaklık gerektiren konular oluşturuyor.

Radikal, köklü ve beklenmedik değişimin temsilcisi Uranüs’e kare açısı olan Kova burcu yeni ay’ı müdahale edilmesi gereken mecburi işlerin olabileceğini ön görüyor. Finansal alanda yeni sisteme geçileceğini, kullanılan paranın formunun ya da içeriğinin değişeceğini ve başlayan sürecin zorunlu olduğunu ön gören ay fazı, maddi kaynaklar üzerinden yeni oluşumları darbe niteliğinde başlatıyor. Kova burcu yeni ay’ı aydınlatıcı reformların olacağını da ön görüyor. Hava yolları, elektrik, uzay çalışmaları, sinema sektörü, mabetler, tapınaklar ve ilaç firmalarıyla bağlantılı olup kitleleri ilgilendiren ve plan, proje gerektiren işlerde yeni düzenek kurarak anlaşma yolu ile çıkış noktası oluşturuyor. Okyanus ve açık denizlerde olabilecek depremleri de ön görüyor.

Kova burcu yeni ay ve dolunay zamanları kitlesel olayları ilgilendirdiği ve gelecek belirlediği için her zaman ayrıcalıklıdır ve önem taşır. Kova burcu yeni ay’ı ile şimdiye kadar verilmiş emeklerin sonucunun alınacağını, uğurlu bereketli ve fayda dolu zamanının geldiğine de işaret ediyor. Tıpla ilişkili konularda ileriye yönelik anlaşmaların öne çıktığı bu dönem yeni virüs ve salgın tehlikesine dikkat diyor. Ayrıca alternatif çözüm yollarının başladığına da vurgu yapıyor.

Kova burcu yeni ay zamanları, baraj kapaklarının bakımlarını, engebeli yerleri, su kaynakları olan yerlerde olabilecek yenilenmeleri öne çıkarır.

Sağlıkla ilişkili konularda, ayak bilekleri, damarlar, kanı bozan dolaşım sorunları ve kramplarla ilgili sorun olursa ihmal edilmemesi gerektiğini de Kova burcu yeni ayı hatırlatıyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOVA BURCU YENİ AYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Sosyal alan, arkadaşlıklar, organize işleriniz, planlarınız; Kova burcu yeni ayı ile bu konularda yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Şartlarınızla ilişkili bir program belirliyorsunuz. Fayda görecek ve profesyonel alanda ortaklı işlerinizde bereket bulacaksınız. Kişisel alanınızda belli düzen halinde çözümler elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kariyerle ilişkili gelişmeler, profesyonel işleriniz, hedefleriniz ve toplum önündeki unvanınız varsa annenizin şartları. Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. İş bağlantısı yapacak ortaklıklarda bereket buluyorsunuz ve kişisel şartlarınızı başka aşamaya taşıyorsunuz. Yükselen Boğalar profesyonel işlerinizde şanslı ve bereketli başlangıçlar içindesiniz. İyi değerlendiriniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Akademik alan, hukuk, basın-yayın, uluslararası konular, şirketler; bu konuların birisi ile ilişkiliyseniz, Kova burcu yeni ayı ile yeni gelişmeler başlıyor. Aracılarla ilişkili konular başka bir aşamaya taşınıyor. Banka hesaplarınızda ortaklı anlaşmalarda bereket ve fayda buluyorsunuz. Varsa ikinci bir evlilik gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Banka hesaplarınızla ilişkili gelişmeler Kova burcu yeni ayı ile başlıyor. Takip ettiğiniz ödemelerde artış yaşayabilirsiniz. Bu dönem sizin için biraz kritik. Fakat ortaklı işlerinizde bereketli faydalı gelişmeleri yakalıyorsunuz. İleriye yönelik güçlü bir manevra yapıyorsunuz. Bu dönemi iyi idare ediniz. Maddi kaynaklarınızda faydalı duruma geçiyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Ortaklı yürüttüğünüz işleriniz, danışmanlık aldığınız kişiler (avukat, öğretmen, doktor) varsa eşinizin şartları ve sağlığı; Kova burcu yeni ayı ile yeni gelişmeler başlıyor. İş alanında bereket ve fayda bulacağınız anlaşma ve ortaklıklar öne çıkıyor. Ticari işleriniz varsa düzenlemeleri başka aşamaya taşıyorsunuz. Bu dönemi iyi idare etmeye bakınız.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş koşullarınız, beslenmeniz, sağlığınız, mecburi yapmak durumunda kaldığınız işleriniz; Kova burcu yeni ayı ile konular yeni sürecine geçiyor. İlişki halinde olduğunuz iş koşullarınızdaki krizli konular artıyor. Sosyal alanda fayda bulacağınız ortaklıklar öne çıkıyor. Şirket ve aracılık yapan kişilerle gelişmeleri başka bir aşamaya taşıyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Özel hayatınız, ek gelir, aşk, giyim, kuşam, eğlence, yeteneklerinizin içeriği ile ilgili işler ve varsa çocuklarınızın durumu; Kova burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte bu konularda başka aşamaya geçiyor. Ailevi meseleler, arsa, arazi ve eşinizin kariyeri ile ilişkili konularda bereketli ve faydalı gelişmeler yakalıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Ailevi konular, arsa, yerleşim, ev ve varsa eşinizin profesyonel iş alanı; Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte gelişmeler başka aşamaya taşınıyor. Bir anlaşma ile ortaklı işlerden fayda sağlıyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İletişim gerektiren konular, hareket alanınız, iletişim aletleri üzerinden ilerleyen işleriniz, kurs, dil, kısa eğitim ve varsa kardeşinizin şartları. Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte krizli durumlar yükseliyor. Maddi kaynaklarınızda bolluk yaşayacağınız ortaklı anlaşma size fayda sağlıyor. İş hayatınızda düzen değişimi yapıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Maddi kaynaklarınız varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları; Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte finansal değişim ile gelen krize dikkat ediniz. Kişisel konumunuzla ilgili size fayda sağlayacak anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, sizi var eden şartlar, kimliğiniz varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Başka aşamaya geçirmek durumunda kaldığınız takip gerektiren bu konularda değişim başlıyor. Size fayda sağlayacak anlaşmalar yapıyorsunuz. Şartlar farklı yöne ilerliyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Okul, hastane, ofis, stüdyo, askeriye gibi kapalı alanda ilerleyen işleriniz. Zorluklarınız ve sizi zorda bırakan kontrol edemediğiniz unsurlar; Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte şimdiye kadar başka aşamaya taşımak zorunda kaldığınız işlerinizdeki krizli süreç yükseliyor. Ortaklı projede size fayda sağlayacak anlaşma yapıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR