Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda dolunay 23-09-2023

29 Eylül 2023 tarihinde Koç burcunun 6 derecesinde dolunay geçekleşiyor. Koç burcu dolunay zamanı yaz günlerinin bittiğini, sonbaharın başladığını haber verir. Ve dolunay hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konularını da açığa çıkarır, gelişen olayları sonuçlandırır.

Burçlar kuşağında Koç burcu; girişim, cesaret, yeni başlangıçlar ve savunma ile ilişkilidir. Terazi- Koç ekseninde gerçekleşen dolunay fazları; ortaklı girişimleri ve ikili ilişkilerin ne yöne evrileceğini netleştirir.

29 Eylül’ de gerçekleşecek olan dolunay, özellikle erkekler arasında zorda kalan, bir şekilde ortaya çıkamayan durumları sonuçlandırarak bitiriyor. Yönetici konumunda olan kişilerin gizli sırlarını açık edecek dolunay zamanı, ilişki ve ortaklıklarda hizmet verilen koşulları da netleştiriyor.

Koç burcu, dolunayı şimdiye kadar katlanılan ve zorunlu birliktelik ya da ortaklıkları bitiriyor. Azad eden serbest bırakan koç burcu dolunayı bizlere yeni yollar açarak yeni şartlara geçiriyor.

Koç burcu dolunay zamanları; kumlu engebeli yerleri, sürülmüş toprakları, küçükbaş hayvanların son durumlarını da görünür hale getirir.

Sağlıkla ilişkili olarak: diş, mantar ve sivilcelerle ilişkili durumları da açığa çıkarır.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel şartlarınız, sağlığınız, kimliğiniz varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi; Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay, şimdiye kadar zorda bırakan koşulları bitiyor. Varsa davalarınızda sizi mağdur bırakan konularda aydınlanıyor. İlişki ve aşkla ilgili konular başka bir aşamaya geçiyor. Ortaklı alanda bir yatırım içindeyseniz hizmet koşullarınız netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kapalı alan işleriniz (Okul, hastane, askeriye, hapishane) zorluklarınız, gizli yürüttüğünüz işleriniz, internet üzerinden ilerleyen işler ve yurt dışına bağlı konular. Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile bu konularda sizi esir almış ve mağdur durumunda bırakmış koşullar aydınlanarak bitiyor. İş koşullarınızda gelişen düzensiz gidişi sonlandırıyorsunuz. Temellerinizi ve ailenizi ilgilendiren ortaklı işlerinizi bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Organize işleriniz, sosyal alanınız, arkadaşlıklarınız, plan ve projeleriniz varsa annenizin geliri; Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şimdiye kadar sizi mağdur etmiş ve bir şekilde esir almış şartlar sonlanıyor. Geçmiş konuları gündeme taşımayan gelişmeler size yeni yollar açıyor. Kardeş ve yakın çevrenizle ilişkili olarak hizmet sürecinizi netleştiriyor. Bağlantılarınızın aydınlandığı zaman içindesiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Profesyonel işleriniz, kariyer ve toplum önündeki unvanınız; Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte sizi mağdur eden ve zorluk yaratan koşullar tamamlanıyor. Ailevi konular, eşinizin işi ile ilgili hizmet şartları tamamlanıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, hukuk, şirket, basın yayın, uluslararası konuların birisi ile ilgili iseniz, Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler sonlanıyor. Şimdiye kadar sizi zorda bırakan şartlar bitiyor. Anlaşmalar yolu ile yeni yollar açılıyor. Kişisel girişimlerinizle ilgili vermiş olduğunuz hizmeti sonlandırıyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Banka işlemleriniz, ortak gelir, nafaka, miras, eş geliri, sigorta ve mahkemeler yolu ile elde edilen para. Bu konuların hangisi ile ilişkili iseniz; Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şimdiye kadar sizi zorda bırakan süreci tamamlıyorsunuz. Maddi kaynaklarınıza yeni yollar açılıyor ve yeni hizmet sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: İkili ilişkileriniz, anlaşmalar, danışmanlık aldığınız kişiler (doktor, öğretmen, avukat) ve varsa davalarınız. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konularda sizi zor durumda bırakan ve zorlayan gelişmeler tamamlanıyor. Kişisel alanda size yeni projelerde yeni yollar açılıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Günlük işleriniz, iş temponuz, düzeniniz ve zorunlu zahmetli angarya işleriniz. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar sizi esir alan konular bitiyor. Düzensiz giden işlerinizi toparlıyorsunuz. Profesyonel alanda yapmış olduğunuz ortaklı işlerinize vermiş olduğunuz hizmet şartları sonuçlanıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Yatırımlarınız, özel alanınız, kişisel yeteneklerinizi ilgilendiren unsurlar, ek geliriniz varsa çocuklarınızın şartları. Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şimdiye kadar sizi esir alan şartlar sonlanıyor. Geçmiş konularla ilgili gelecek belirleyen düzensizlikler bitiyor ve özel hayatınıza yeni yollar açılıyor. Ortaklı alanda hizmet koşullarını tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Aile ile ilişkili konular, yerleşim, temellerinizi oluşturan içerikler ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili gelişmeler. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konularda sizi mağdur ederek esir alan şartları tamamlıyorsunuz. Profesyonel işlerinizde şimdiye kadar devam eden düzensizlik sonlanıyor ve size yeni yollar açılıyor. Ortak gelirde şimdiye kadar vermiş olduğunuz hizmeti tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: İletişim gerektiren konular, sözleşmeler, ön lisans, kurs, hareket alanınız varsa kardeşlerinizin şartları; Koç burcunda meydana gelecek dolunayla birlikte bu konularda sizi esir eden ve mağdur bırakan durumların şartları netlik kazanarak sonuçlanıyor. Ve sizin kişisel konumunuzdaki düzensizliği bitiriyor. Ortaklarınıza vermiş olduğunuz hizmet tamamlanıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız varsa çocuklarınızın kariyer alanı ve varsa eşinizin banka işlemleri ve ameliyat gereken durumu. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar sizi zor durumda bırakan şartlar sonlanıyor. Zorluklarınız bitiren koç burcu dolunayı çalışma şartlarınızı başka aşamaya geçiriyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
SON YAZILAR