Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep burcunda yeni ay - 25 Kasım 2023

13 Kasım 2023 tarihinde Akrep burcunun 20 derecesinde yeni ay doğuyor. Yeni ay; mevsimlerin değiştiği yeri, ayarı, adaleti simgeleyen ve sonbahar ekinoksu olarak da bilinen alanda Akrep burcunun 20 derecesinde yer alan Zuben EL Şimali yıldızının üzerinde doğuyor. Arap astrologlar, güney kefeye işaret eden yıldıza Zubane EL Cenubi, Kuzey kefeye işaret eden yıldıza Zuben EL Şimali adını vermiştir.

Cenubi “alınan değer” Şimali ise “verilen değer” dir. 13 Kasım da gerçekleşecek olan yeni ay, kuzey kefe üzerinde olan Zuben EL Şimali ile doğuyor. Terfi anlamına da gelen yıldız, pozitif ve iyicil anlam taşımaktadır. Yeni ayın açılımı; Toplumsal konularda hızlı, ani ve beklenmedik, hesaplanamayan yeni bir döngüye girdiğimizi ön görüyor. Akrep burcunun transformasyon yani dönüştüren ve başka forma sokan etkisi; cerrahi, kriminal, askeriye ve operasyon gerektiren konularda hızlı yükseliş yaşanacağına vurgu yapıyor. Ve Akrep banka demektir. Finansal konularda değişim sürecine geçileceğini de Akrep burcu yeni ayı ön görüyor. Anlaşılan kefeler yeni ayla birlikte tartıyı yapacak. Hani bir ata sözü vardır ya “Terazi var. Tartı var. Her işin, bir vakti var” işte tam da oradayız. Kuzey kefede olan Zuben ELşimali her birimize hak ettiğimizin artık verileceğini söylüyor. Ne dersiniz? Beklenen zaman geldi mi?

Burçlar kuşağında, Başta bankacılık ve tıp ile ilişkili konuları temsil eden Akrep temaları, psikolojik süreç ve ölümle de ilişkilidir. 13 Kasım’ da gerçekleşecek yeni ayın temellerini toplumsal ihtiyaçlar ve beslenme konuları oluşturuyor. Toparlanma aşamasında olunan gelişmeler özellikle bankacılıkla ilişkili olarak yeni bir sürecin başladığını, finansal konularda düzenleme, yönetme biçiminde artık başka bir yola geçildiğini ön görüyor. Kalitenin yükselmesinde radikal yaptırımların olacağını ön gören yeni düzen kuralları, toplumdaki gelir ve giderin artık saf değiştireceğine önemle vurgu yapıyor.

Akrep burcu yeni ay zamanları, bahçeler, bağlar, göletler, batak yerler, foseptik çukurlar, mutfak giderleri ile ilişkili yerlerin bakımlarını ve sorunlarını öne çıkarırlar.

Sağlıkla ilişkili olarak; Kadın hastalıkları, cinsel bulaşıcı hastalıklar ve idrar yolları ile ilişkili sorunlara dikkat edilmesi gereken dönemi işaret eder.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE AKREP BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Banka işlemleriniz, miras, eş geliri, nafaka, sigorta, burs, ödemeler ve mahkeme yolu ile elde edilen para. Bu konuların birisi ile ilişkili iseniz. Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni ve güçlü oluşumlar başlıyor. Başarı ve terfi elde edeceğiniz gelişmeler sizi yeni düzene geçiriyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ortaklı işleriniz, danışmanlıklarınız (doktor, avukat, öğretmen) varsa eşinizin şartları ve varsa davalarınız. Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte güçlü oluşumlar başlıyor. Gelişmeler sizi yeni düzene geçiriyor.

YÜKSELEN İKİZLER: İş temponuz, beslenmeniz, sağlığınız, zorunlu angarya işleriniz varsa kiracı ve çalışanlarınız. Akrep burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte güçlü ve yeni oluşumlar başlıyor. Yeni gelişmeler size yeni düzene geçiriyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Yatırımlarınız, yeteneklerinizin içeriği, aşk hayatınız, aktiviteler, lüks harcamalar varsa ek gelir ve varsa çocuklarınızın şartları. Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Gelişmeler sizi yeni düzene geçiriyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Yerleşim, aile, kökler, toprak, temellerinizi var eden unsurlar ve varsa eşinizin kariyeri. Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularda yeni oluşum başlıyor ve siz yeni düzen oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yazışmalar, anlaşmalar, iletişim araçları ile ilerlettiğiniz işleriniz, kısa eğitim, kurs ve varsa kardeşlerinizin şartları, Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni şartlar başlıyor. Radikal değişim sizi yeni düzene geçiriyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, emek verip kazandığınız paranız varsa çocuğunuzun iş kariyeri ve varsa eşinizin banka işlemleri, Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay sizi yeni şartlara ve yeni düzene geçiriyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Kişisel konumunuz, kimliğiniz, girişimleriniz, sağlığınız, sizi var eden unsurlar varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Akrep burcunda geçekleşecek yeni ay sizi yeni düzene geçiriyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (hastane, okul, hapishane) gizli ilerletmiş olduğunuz işleriniz, kontrol koyamadığınız konular. Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşum süreci başlıyor. Yeni koşullar sizi yeni düzene geçiriyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Organize işleriniz, sosyal hizmet ve alanınız, arkadaşlıklarınız, plan, projeleriniz ve umutlarınız. Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yeni düzene geçiyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Profesyonellik gerektiren işleriniz, kariyer ve iş alanınız, hedefleriniz, toplum önündeki unvanınız, Akrep burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte yeni gelişmeler başlıyor. Yeni oluşumlar sizi farklı düzene geçiriyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Uluslararası konular, hukuk, akademik alan, şirketler, basın-yayın, bu konuların birisi ile ilişkiliyseniz Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Siz farklı bir düzene geçiyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR