Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak Burcunda dolunay 16-02-2024

24 Şubat 2024 tarihinde Başak burcunun 5 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Her dolunay evresinde olduğu gibi yine süreç aydınlanıyor ve şartlar netlik kazanıyor. Burçlar kuşağında Başak burcu, hizmet, düzen ve sağlıkla ilişkilidir. Başak- Balık burcunda gerçekleşen dolunay zamanları, iş koşullarında belirleyici olur ve fedakarlıklarımıza yön belirler.

Meydana gelen dolunayın açılımı, çalışma koşullarında yetki sahibi olan erkeklerin yükselişini öne çıkarıyor. Temellerini mücadele, emek ve hareketin oluşturduğu Başak burcu dolunayı Satürn ile kavuşum yapıyor. Güneşin, Denep Adige sabit yıldızından almış olduğu destekle, yönetimle ilişkili başarıları netleştiriyor. Belli bir düzenin takibe alınacağı ve sistemleştirileceğini ön gören dolunay fazı, şimdiye kadar savunulan ve korunan hakları tamamlayarak yeni düzen ve hizmet konularında yükseliş dönemine geçileceğine de vurgu yapıyor. Ve finansal konularda yeni hakların gündem oluşturacağını da hatırlatıyor.

Hizmet, kazanç, düzen ve sağlık koşulları ile ilgili bir dönemi sonlandıran Başak burcu dolunayı, toplumsal alanda yeni şartlara geçileceğini ön görüyor.

Başak burcu dolunay zamanları, çalışma ortamlarını, tahıl ambarlarını, peynir, yağ saklanan yerleri, kütüphanelerin bakımlarını ve şartlarını günceller. Ayrıca ağaç budama ve bakım zamanlarıdır.

Sağlık konularında, bağırsak, halsizlik, diyafram, sindirimle ilişkili şikayetleri ortaya çıkararak ne yapılaması gerektiğine yön belirler.

Ovalık alanlarda sismik hareketlere Başak burcu dolunayı dikkat diyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Çalışma koşullarınız, beslenmeniz, zahmetli işleriniz varsa çalışanlarınız ve kiracılarınız. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar bu konularda ortaklı hareket edilen süreç netlik kazanıyor ve yeni düzen oluşturuyorsunuz. Haklarınızı sistemleştireceğiniz Başak burcu dolunay zamanı gelecek belirleyen girişimlerinizden fayda buluyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Özel alanınız, giyim, kuşam, yatırımlarınız, aşk, eğlence, yeteneklerinizin içeriği ve varsa çocuklarınızın şartları; Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar koruma altına aldığınız kaynaklarınızı tamamlıyorsunuz. Geleceğinizi belirleyen yeni düzenek kuruyor ve bu konularda yeni takip süreci başlatıyorsunuz. Kişisel haklarınızı ilgilendiren sistemin içeriği netlik kazanıyor. Kariyer alanında yapacağınız girişim size fayda sağlıyor.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Yerleşimle ilgili konular, ailevi meseleler, temel unsurlarınız ve varsa eşinizin kariyer alanı, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Hedefler ve toplumsal alanda şimdiye kadar emek verdiğiniz işlerinizde yeni düzenek oluşturuyor ve gelişmeleri takip sürecine geçiyorsunuz. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte haklarınızda sistem oluşturuyorsunuz. Girişimlerinizden fayda görüyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: İletişim gerektiren konular, iletişim aletleri üzerinden ilerleyen işlemler, kısa kurslar, anlaşma, dilekçe ve yazışmalar varsa kardeşlerinizin durumu; Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar bu konular üzerinden ilerleyen süreci netleştirerek tamamlıyorsunuz. Uzmanlaştığınız alanda yeni düzenek oluşturuyor ve yeni hedef belirleyerek takip sürecine geçiyorsunuz. Başak burucu dolunay zamanı banka hesaplarınızda fayda sağlıyor.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Maddi kaynaklarınız, rızkınız varsa eşinizin banka hesapları ve varsa çocuklarınızın iş kariyer alanı, Başak burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte şimdiye kadar öğrendikleriniz ve birikimleriniz sonuçlanıyor. Ortak gelir üzerinden haklarınız yeni sistem oluşturuyor ve yeni düzenek ile takip edeceğiniz işlere başlıyorsunuz. Ortaklı girişimlerden fayda buluyorsunuz. Bir iş başlangıcı yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Kişisel konumunuz, sizi var eden şartlar ve kimliğiniz; Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar hedeflediğiniz ve harekete geçemediğiniz içerikleri netleştiriyorsunuz. Ortaklı alanda haklarınızı sistemleştiriyor ve yeni düzenekle takip edilecek sürece geçiyorsunuz. İş koşullarındaki girişimlerinizden fayda bulduğunuz zaman içindesiniz.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Zorluklarınız, okul, hastane, ofis, askeriye, stüdyo, int üzerinden ilerleyen işlerinizde şimdiye kadar korumaya almış olduğunuz değerlerinizi tamamlıyorsunuz. Çalışma koşullarınızda oluşturacağınız yeni düzenekle farklı takip sürecine geçiyorsunuz. Haklarınızda sistem belirleyecek olan Başak burcu dolunayı, yeteneklerinizle ilişkili girişimler de ve yatırımlarınızda size fayda sağlıyor.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Sosyal alan, arkadaşlıklarınız, planlar, projeler ve organize işleriniz. Şimdiye kadar korumaya aldığınız değerlerinizi tamamlıyorsunuz. Yeni bir düzenekle sosyal alanda farklı işleri takibe alıyorsunuz. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte emek vererek ilerlettiğiniz işleriniz netlik kazanıyor. İş ve hedeflerinizden fayda buluyorsunuz.

YÜKSELEN YAY BURCU: Kariyerle ilgili gelişmeler, profesyonel işleriniz, toplumsal konular, unvanınız ve hedefleriniz, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar koruma altında tuttuğunuz değerlerinizi bitiriyorsunuz. Temellerinizi ilgilendiren konularda yeni düzenek oluşturuyor ve takip işlerinize yön veriyorsunuz. Kişisel haklarınıza sistem oluşturuyorsunuz. Başak burcu dolunayı size yeni anlaşma fırsatları getiriyor.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Akademi, uluslararası konular, basın-yayın, hukuk ve şirketler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz. Toparlanma zamanı. Şimdiye kadar birikmiş ve korunmuş bilgileri tamamlıyorsunuz. Anlaşmalar yolu ile yeni düzenek kurup bu konuları takibe geçiyorsunuz. Ve haklarınızda sistem oluşturuyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilişkili fayda bulacağınız girişimler netlik kazanıyor.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Banka hesaplarınız, ödemeler, ortak gelir varsa eşinizin geliri. Beklenen süreç netlik kazanıyor. Kişisel kazançlarınızla ilgili yeni düzenek oluşturuyor ve maddi kaynaklarınızı takibe alıyorsunuz. Olan hakları sistemleme zamanı. Kişisel konumunuzla ilişkili girişimlerden fayda buluyorsunuz.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Ortaklıklarınız, birlikte hareket ettiğiniz kişiler, danışmanlıklarınız (doktor, avukat, öğretmen, marangoz) varsa eşinizin şartları Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte harekete geçiliyor. Beklenen süreç hız kazanıyor. Kişisel durumunuzu ilgilendiren yeni takibe alacağınız düzenek oluşturuyorsunuz. Olan haklarınızı sistemleştiriyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR