Anahtar Deliği - Arap kadın Zoroğlu’ndan yardım istedi - 03.08.2022

Trabzonspor sınıfta kaldı! Ak Partili vekiller bir arada! Yarım asırlık dostlar Trabzonspor’da, Atalay’dan dikkat çeken detay, Hacısalihoğlu’ndan gece yarısı paylaşımı.

Anahtar Deliği - Arap kadın Zoroğlu’ndan yardım istedi - 03.08.2022

TRABZONSPOR SINIFTA KALDI!

Trabzonspor’un 55’inci kuruluşu ile ilgili olarak Meydan Parkı’ndaki Atatürk Anıtı önünde etkinliği düzenlendi. Organizasyonun saati ve düzenlemesi oldukça başarısızdı.

Trabzonspor’da yöneticilik yapmış, yaşı kemale ermiş birçok isim kavurucu sıcak altında ayakta kaldı. Özensiz ve düzensiz yapılan organizasyonda divan üyesi isimler ile kulüp personeli arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı. Araya Trabzonspor yöneticileri girerek ortamı yatıştırdı.

Katılım oldukça azdı. Bir sezonda müzesine iki kupa getirmiş koskoca bir kulübün anma töreni böyle olmamalıydı. İhtişamlı ve Trabzonspor’un şanına yakışır bir organizasyon oldukça ses getirebilirdi. Fakat olmadı. İnşallah 56’ıncı kuruluş yıldönümünde daha planlı ve özverili bir etkinlik ortaya konur. Trabzonspor’umuzun yeni yaşı kutlu olsun. Nice şampiyonluklara inşallah!

Anahtar Deliği 03.08.2022

Anahtar Deliği 03.08.2022

AK PARTİLİ VEKİLLER BİRARADA!

AK Parti Trabzon Milletvekilleri YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı ziyaret ettiler. Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Adnan Günnar, Muhammet Balta, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve ilçe belediye başkanları ziyarette hazır bulundu.

Trabzon Milletvekili Salih Cora, ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada , “Trabzon Üniversitemizde Tıp Fakültesinin açılması, ilçelerimizde MYO taleplerinin son durumu ve üniversitemizin akademik kadro talebine ilişkin oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. YÖK Başkanımıza özellikle teşekkür ederiz.” dedi.

AK Parti’nin dört milletvekilinin önümüzdeki günlerde yeniden rektör ataması yapılacak olan Trabzon Üniversitesi için mevcut Rektör Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun arkasındayız mesajı vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiği yorumunun yapılmasına neden oldu.

Öte Yandan Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurumu makamında ziyaret ettiler. AK Parti heyeti, “Şehrimizdeki her bir projeye verdiği destek, belediyelerimize sağladığı imkânlar ve her birimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde ifade kullandılar.

Anahtar Deliği 03.08.2022

Anahtar Deliği 03.08.2022

ARAP KADIN ZORLUOĞLU’NDAN YARDIM İSTEDİ

Dün Atatürk Alanı Meydan Parkında düzenlenen Trabzonspor Kuruluş etkinliği öncesinde, Arap vatandaşı bir kadın çığlıklar atarak Murat Zorluoğlu’na seslenmeye başladı. Protokolde oturan Murat Zorluoğlu hemen kadının yanına giderek olaya müdahale etti.

Kadınla İngilizce konuşan Zorluoğlu, sıkıntının ne olduğunu sordu? Arap Kadın, “On bin dolar paramı aldılar. (kim aldı ne için alındı belli değil) parama ihtiyacım var, 2 ay kadar zaman geçti. Benim kaybedecek zamanım yok. Eşim vefat etti. Çocuklarımla birlikteyim. Lütfen bana yardımcı olun” dedi. Bunun üzerine Zorluoğlu yanındaki kurmaylarına talimat vererek, “ kadının sorunun tam olarak öğrenelim, kendisine yardımcı olalım “dedi.

Anahtar Deliği 03.08.2022

YARIM ASIRLIK DOSTLAR TRABZONSPOR’DA

Trabzonspor Divan Kurulu Genel Sekreteri Mehmet Ongan, Merih Semerci ve Mahmut Ören, Trabzon’un aynı kuşak gençleriydi bir zamanlar. 50 yıla yakın dostlukları var. Birbirinden hiç ayrılmadılar. Dertte, kederde, sevinçte, kıvançta hep bir arada oldular.

Şimdi de hep birlikte, Trabzonspor için mücadele veriyor. Mehmet Ongan ve Merih Semerci Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu, Mahmut Ören’de Trabzonspor Kulübü Deneteme Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Bu üçlü bir araya geldiğinde sohbetlerine doyum olmaz! Esprili yaklaşımlar, şakalaşmalar, anılar ve mizah yönleri mükemmeldir. Hele de Mehmet Ongan, daha önce duyulmamış fıkraları kendine has o güzel üslubu ile anlatmaya başlayınca, gülmekten nefesiniz kesilebilir!

Dünkü Trabzonspor kuruluş etkinliğinin ardından Meydan’daki çay bahçesinde soluklanan üçlünün masasında divan kurulu üyesi İsmail İnan ve Sicil Kurulu Başkanı Hasan Basri Halisçelik de vardı. Yakıcı güneşin altında serinletici güzel bir muhabbet gerçekleştirdiler. Bize de bu örnek dostluk için, Allah dostluklarını kaim kılsın demek düşer.

Anahtar Deliği 03.08.2022

ATALAY’DAN DİKKAT ÇEKEN DETAY

Trabzonspor Kulüp Doktorlarından Halil Polat’ın Marek Hamsik’in sakatlığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya Trabzonspor eski yöneticisi Uzm. Dr. Erdal Atalay ironi ile karışık yorum yaptı. Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada, “Kulüp Doktorumuz Halil Polat; Süper Kupa maçı sonrasında sağ kalf bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Marek Hamsik’in yapılan muayene ve MR görüntülenmesi sonucunda sağ kalf bölgesinde kas (soleus) yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır” dedi. Erdal Atalay da bu açıklama üzerine; “ Trabzonspor doktoruna sorar mısınız, sağ Kalf bölgesi neresidir? Soleus kası hangi kastır? Bu açıklamayı her halde taraftarlar anlamasın diye doktorlara yaptı” şeklinde yorum getirdi.

Anahtar Deliği 03.08.2022

Merak bu ya bizde Erdal Atalay’a sorduk? Neresidir Abi? Erdal Atalay’da “diz arkasından ayak bileğine kadar olan, yani baldırdaki iki kastan biri. Bu bölgeye “kalf” bölgesi denir. Ben anladım taraftar nasıl anlayacak” cevabını verdi. Erdal Ağabey sayesinde bir şey daha öğrendik. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Anahtar Deliği 03.08.2022

HACISALİHOĞLU’DAN GECE YARISI PAYLAŞIMI

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu gece yarısı sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulunarak, mevcut terminal binası için yapılan imar değişikliği ile ilgili olarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerine sorular sordu. Hacısalihoğlu şu görüşlere yer verdi;

Ortahisar’da mevcut terminalin yeri ile alakalı alınmış imar değişikliği kararı ile kat sayısı 6 dan 12 ye çıkarılıyor.

1. Ortahisar in 1/1000 lik planına işlenmiş midir?

2.Yine ve yeniden söylüyoruz; bu alan belediyenin tüm iştiraklerini bir araya toplayıp, kendisi için kullanılan bir alan olmalı ve iştirakleri için mevcut uygulama olan, afaki kiralar ödenmemelidir!

3.Geçtiğimiz günlerde bir özel hastanenin ilgi alanı olduğu basına yansıyan ve ilgili hastaneye ortaklıkları bulunan bazı siyasi yöneticilerinin özel ilgi ve yardım beklentilerini, basın yoluyla ilettikleri tabir caizse kapatmaya çalışmak istedikleri bir parsel için mi yapılmıştır?

4. İlgili plan değişikliği neden sadece o parsel için geçerlidir de komşu parsellerde uygulanmamaktadır?

Takipçisi olacağız.

Anahtar Deliği 03.08.2022

Anahtar Deliği 03.08.2022

Anahtar Deliği 03.08.2022

Hazırlayan: Atakan Kadıoğlu

Bunlara da göz atın:

Anahtar Deliği 02.08.2022

Anahtar Deliği 02.08.2022

Anahtar Deliği 01.08.2022

Anahtar Deliği 01.08.2022

Anahtar Deliği 31.07.2022

Anahtar Deliği 31.07.2022

Anahtar Deliği 30.07.2022

Anahtar Deliği 30.07.2022

Anahtar Deliği 29.07.2022

Anahtar Deliği 29.07.2022

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler