Anahtar Deliği - Örs’ün üzeri mi çizildi? - 31.07.2022

Trabzonspor taraftarları mest oldu, Güneş’in Trabzon turları sürüyor, Fındık taban fiyatına tepki! Sarıalioğlu hedef büyüttü! Deva Partisi vatandaşla buluşuyor.

Anahtar Deliği - Örs’ün üzeri mi çizildi? - 31.07.2022

TRABZONPOR TARAFTARLARI MEST OLDU

Trabzonspor’un Sivasspor’u 4-0 mağlup ederek, Süper Kupanın sahibi olması, tüm dünyada olduğu gibi Trabzon’daki taraftarları da mest etti. Avni Aker Millet Bahçesi’nde dev ekranda müsabakayı takip eden bordo mavili taraftarlar, atılan her golden sonra büyük coşku yaşadı. Bir sezonda hem Lig, hem de Süper Kupa Şampiyonluğu yaşayan Trabzonspor taraftarları bu sene kupaya doydu. Müsabaka sonrasında gece geç saatlere kadar eğlenerek kupanın tadını çıkardılar!

Anahtar Deliği 31.07.2022

GÜNEŞ’İN TRABZON TURLARI SÜRÜYOR

A Milli Takım ve Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaz tatilini Trabzon’da dostlarıyla birlikte oluyor. Zaman Trabzon’un ilçeleri köyleri hatta yaylalarında ziyaretler gerçekleştiren Güneş, dostlarıyla birlikte dolu dolu zaman geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Sisdağı Yayla şenliklerine katılan Güneş, ardından da Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü makamında ziyaret etmişti. Dünde Trabzonpor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu, eski yöneticilerden Sülayman Atal ve Cafer Hazaroğlu ile birlikte Viyana’dan gelen dostlarıyla birlikte zaman geçirdi.

Anahtar Deliği 31.07.2022

FINDIK TABAN FİYATINA TEPKİ!

Üreticilerin merakla beklediği fındık taban fiyatını 54 TL olarak açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, muhalefet cephesinden tepki geldi.

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Her şeye zam, fındığa zulüm yapılıyor. Kabul edilebilir değil. Maliyeti zaten bu kadar. Fındıkta dağ fare doğurmuş diyebiliriz. Zaten geçen sene 42-45 arası alıyordu Fiskobirlik. Üreticiyi tüccara peşkeş çekmek oluyor bu karar. Bizim teklifimiz 4 dolardı. 70 lira bile fındıkçıyı ileriki yıllar için teşvik ederdi. Fındık üreticisi artık fındığa bakar mı? Altını temizler mi ve seneye toplar mı? Fiyatı açıklarken bunu da düşünmek lazım. Zarar eden üretici fındığına bakar mı?” şeklinde tepki gösterdi.

Anahtar Deliği 31.07.2022

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli de “Stratejik bir ürünün fiyatının bu kadar düşük tutulmasına üzüldüğümü söylemek istiyorum. Gerçekten üretici adına çok üzgünüm. Karadeniz ve Dünyada söz sahibi olduğumuz bir ürünün yerlerde sürünmesini üzüntüyle karşıladık” ifadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 31.07.2022

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ise, “Bu fiyatların sabit piyasada çok daha azına karşılık bulacağını düşünüyoruz. Üreticimiz binbir emeklerle senelerini verdiği ürünlerini ne yazık ki yok pahasına yine vermek zorunda kalacak ve fındık kartellerinin insafına terk edilmiş olacak” dedi.

Anahtar Deliği 31.07.2022

ÖRS’ÜN ÜZERİ Mİ ÇİZİLDİ?

Genel seçimler yaklaşırken milletvekili adaylarının durumları ne olacak soruları kulisleri hareketlendirmeye başladı. Trabzon İYİ Parti’de de bu konuda yoğun görüşler var. İYİ Parti’nin iki numaralı ismi Koray Aydın, Trabzon’da milletvekili sıralamasında ilk sırada Yavuz Aydın’ın olmasını arzuluyormuş. Bunun için de gerekli altyapı çalışmalarını yürüttüğü konuşuluyor. Fakat Hüseyin Örs, bunu kabul etmiyor. Trabzon’da ve bölgede gece gündüz çalıştığını, bu emeklerinin meyvesini başkalarına yedirmem dediği belirtiliyor. Örs, ‘ben birinci sırada, Yavuz Aydın da ikinci sırada seçime girsin’ yönünde görüş belirtiyormuş. Fakat Koray Aydın’ın, Yavuz Aydın için hiçbir riske girmeyeceği ve konuda ısrarcı olduğu seslendiriliyor. İlerleyen günler bakalım ne gösterecek?

Anahtar Deliği 31.07.2022

SARIALİOĞLU HEDEF BÜYÜTTÜ!

Trabzon’da başladığı emlakçılık serüvenine İstanbul’u da ekleyerek her geçen gün firmasını büyüten Semih Sarıalioğlu, takdir topluyor. Çok küçük yaşlarda başladığı emlakçılık işinde 24 yıl boyunca kaliteli hizmetler sunarak şirketini markalaştıran Sarıalioğlu, sürekli bir gelişim içinde hareket ediyor. Emlaçılık işini dijital ortamlara taşıma, reklam ve tanıtım konusunda kazancının büyük bir bölümünü bu alanlara yatırıyor. Çağın gereklilikleri neyse asla gerisinde durmuyor. Profesyonel kadrolarla çalışıyor. Şimdilerde İstanbul Hadımköy’de yeni ofis açan Sarıalioğlu, Trabzon’da olduğu gibi Türkiye’de de öncü olmak istiyor. Farklı bir firmada yeni ortaklarıyla birlikte de Anadolu ve yurt dışında önemli projeler yürüten Sarıalioğlu, onlarca işçi de istihdam ediyor. Kendisine başarılar diliyoruz.

Anahtar Deliği 31.07.2022

Anahtar Deliği 31.07.2022

DEVA PARTİSİ VATANDAŞLA BULUŞUYOR

DEVA Partisi İl Başkanı Kubilay Çiçek ve teşkilatı hafta içi Tonya, Çarşıbaşı, Of, Sürmene ve Düzköy ilçelerinde ziyaretlerde bulunurken, cuma günü de Ortahisar'da Çukurçayır esnaf ziyaretinde vatandaşlarla buluşarak dertlerini dinledi. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın üç günlük Karadeniz gezisinin hemen ardından dinlemeden sahada ilçe ilçe gezmeleri, Çiçek ve genç ekibinin seçime ne kadar hazır olduğunu gösteriyor.

Anahtar Deliği 31.07.2022

Anahtar Deliği 31.07.2022

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler