Anahtar Deliği - TFF'den hakemlere para cezası! - 30.07.2022

Meryem Sürmen’in yayla mesaisi! Kaya, Erzurum’da nabız yokluyor! Trabzonspor’dan taraftarlara uyarı! Adnan Gül Zonguldak yolcusu! Trabzonspor bu on bir ile başlamalı!

Anahtar Deliği - TFF'den hakemlere para cezası! - 30.07.2022

TFF'DEN HAKEMLERE PARA CEZASI!

2022-2023 sezonu Merkez Hakem Kurulu yaz semineri Bolu’da yapılmış. Seminere Süper Lig hakemleri, VAR hakemleri ve FİFA hakemleri katılmış. Seminerde, TFF Başkanı öncelikle hakemlere zam müjdesi verdi. Tüm hakemler için zam yeterli olmasa da hakemlerin oldukça moralli olduğu öğrenildi. Ancak işin gerçek boyutu daha sonra ortaya çıktı. Merkez Hakem Kurulu başkanı Sabri Çelik zam detaylarını açıklarken hakemlere para cezası olacağını da belirtmiş. Hakemler eğer yönettikleri maçlarda hata yaparlarsa, kademeli olarak para cezası ücretlerinden kesilecek! Hata sayısı arttıkça ceza oranı da artacak. Dünyada ilk defa uygulanacak olan bu sisteme UEFA’nın ne diyeceği merak konusu oldu.

Anahtar Deliği 30.07.2022

Aslında bu yöntemi destelemek gerekir ama bir şartla. Federasyonu kötü yöneten yöneticiye, milli takımlarda başarısız olan antrenöre, gol kaçıran oyuncuya veya hatalı gol yiyen kaleciye, yanlış transfer yapan kulüp başkanlarına ve menajerlere de bu ceza kesilmeli. Vurun abalıya olmaz!

Anahtar Deliği 30.07.2022

MERYEM SÜRMEN’İN YAYLA MESAİSİ!

AK Parti Trabzon Kadın Kolları başkanı Meryem Çelenk Sürmen ve AK Parti GM Kadın Kolları MKYK üyesi Trabzon İl Koordinatörü Ayla Gündoğmuş Kadırga Yaylası’nda yöresel kıyafetler giydiler. AK Parti Şalpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Atalar ve yönetiminin misafir ettiği ikili, Kadırga Yaylasında kurulan yerel Cuma pazarını ziyaret ettiler. Vatandaşlarla biraraya gelip sohbet eden AK Parti Kurmayları, yöredeki kadınların ilgi odağı olmayı başardılar.

Anahtar Deliği 30.07.2022

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, “ Kadın kolları olarak ilçeleri, mahalleleri hatta yaylaları gezerek vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halkımızın hem sorunlarını dinliyoruz, hemde yapmak istediğimiz projelerimizi onlarla paylaşıyoruz. Her Cuma Kadırga Yaylasında kurulan yerel pazarı herkes görmeli. Yayla tereyağı, peyniri ve harika insanlarıyla güzel bir gün geçirdik. AK Parti Şalpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Atalar ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Deliği 30.07.2022

KAYA, ERZURUM’DA NABIZ YOKLUYOR!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Ağustos Salı günü Erzurum ziyareti öncesi, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, dadaşlar diyarında nabız yokluyor. Erzurum’daki sivil toplum kuruşlarını ziyaret eden ikili, kurum temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Pazartesi gününe kadar görüşme ve ziyaretlerini sürdürecek olan Kaya ve Gaytancıoğlu, Erzurum gezisi öncesi izlenimlerini rapor halinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacaklar. Raporları inceleyecek olan Kılıçdaroğlu, Erzurumlu vatandaşların karşısına dersini çalışmış olarak çıkacak!

Anahtar Deliği 30.07.2022

Anahtar Deliği 30.07.2022

TRABZONSPOR’DAN TARAFTARLARA UYARI!

Trabzonspor’un resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;
30 Temmuz Cumartesi günü (bugün) İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağımız Süper Kupa finaline kendi araçlarıyla gelecek taraftarlarımızın Kuzey Marmara Otoyolu’nu kullanmaları gerekmektedir.
Yol boyunca yer alan yönlendirme levhaları ve özel güvenlik görevlileri taraftarlarımızın stadyuma sağlıklı bir biçimde ulaşımasına yardımcı olacaktır. Taraftarlarımız için Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda P-23 numaralı otopark ayrılmıştır. Taraftarlarımızın bu otoparkı kullanması gerekmektedir. Yol üzerine veya geçiş güzergahına park etmiş halde bulunan tüm araçlar çekilecektir. Taraftarlarımıza önemle duyurulur.

Anahtar Deliği 30.07.2022

ADNAN GÜL ZONGULDAK YOLCUSU!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TRABİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gül, doğup büyüdüğü Zonguldak’a gidiyor. Zonguldak’ta yaşayan ve kronik rahatsızlığı bulunan annesi ile vakit geçirmek için yıllık izne çıkan Gül’ün, 15-20 gün boyunca Trabzon’dan ayrı kalacağı öğrenildi. Kendisinin her şehir dışına çıktığında farklı yorumlar yapılmasına bir anlam veremediğini belirten Gül, “ benim eşim ve oğlum Ankara’da, annemle kardeşim de Zonguldak’ta yaşıyor. Fırsat buldukça onlarla zaman geçiriyorum. Annemin yaşı ilerledi, kronik rahatsızlıkları var. Onun yanında olup, hasret gideriyorum. Sade bir vatandaş olarak aileme karşı sorumluluklarımı yerine getiriyorum. Bundan daha doğal ne olabilir ki” ifadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 30.07.2022

TRABZONSPOR BU ON BİR İLE BAŞLAMALI!

Trabzonspor’un tecrübeli eski yöneticilerinden Erdal Atalay, bugün oynanacak olan, Trabzonspor- Sivasspor Süper Kupa maçı öncesinde dikkat çeken bir yorumda bulundu. Atalay,” Trabzonspor bugün oynanacak olan Süper Kupa Final maçına geçen sene kadroda olan ve şampiyonluk kupasını kaldıran futbolcu kadrosu ile çıkmalı bence. Mesela Uğurcan, Dorukhan, Ahmetcan Hugo, Denswil, Siopis, Hamsik, Bakasetas (Djaniny), A.Ömür, Visca, Cornelius 11 ile başlayıp geçen seneki kadroya güvendiğini göstermeli. İlk yarım saatten sonra istediği değişiklikleri yapabilir” şeklinde yorum getirdi.

Anahtar Deliği 30.07.2022

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar