Diğer

Diğer

Twitter'da Nasıl Mavi Tik Alınır? 

Mavi Tik; twitterda adınıza bulunan bir çok hesabın arasından  hangi hesabın gerçek kişiye ait olduğunu ıspatlamak amaçlı twitter tarafından getirilmiş bir uygulamadır. 

Son zamanlarda ünlüler, kurumlar ve politikacılar adına açılan sahte hesapların sayısının inanılmaz şekilde artmasından dolayı açılan şikayet ve twittera bildirilen hesap sayısının fazlalığından dolayı twitter başvuru linkini herkese açtı.

Yoğun olarak gelen şikayetlerden sonra, twitter çözümü herkes için başvuru yapılmasını uygun gördü. Peki başvuru yapan herkes onay alabiliyor mu ? HAYIR alamıyor. Mavi tik alabilmeniz için ciddi anlamda ünlü olmanız gerekiyor. 

Peki Onay başvurusu nasıl yapılıyor? 

Bu linke tıklayarak, verification.twitter.com hesabınızla giriş yapın, hesabınızda onay alması için gerekli olan şartları göreceksiniz karşınızda, 

Bu şartlar, 

Profil fotoğrafı,
Kapak fotoğrafı,
Biyografi,
Doğum tarihi,
Konum bilgisi,
Websitesi, gibi materyaller profilinzde mevcut olacak, gerekli olan bilgileri profilinize ekledikten sonra hakkınızda olan 5 adet  sizi tanıtan haber  linki yazıyorsunuz. 
Daha sonra, twitter'a sizi neden onaylaması hususunda 500 harfi aşmayacak şekilde bir makale yazıyorsunuz ve gönderim sağlıyorsunuz. 

Twitter şayet sizi yeteri kadar ünlü görürse mavi tiki hesabınıza veriyor, eğer yeterli değilseniz red yiyor, Süreç 2 ile 14 gün arasında sonuçlanıyor. 

Bir defa red yerseniz unutmayın, bir dahaki başvuruyu 30 gün sonra yaparsınız ve red yediğiniz zaman, onaylanma şansınız git gide azalır. 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR